- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.381
tsk ederim kizlar Allah razi olsun dua ede ede gittim verdim kan 2.15te falan aricam insAllah
Hadi bakalım insallah, güzel haberlerle gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk ederim kizlar Allah razi olsun dua ede ede gittim verdim kan 2.15te falan aricam insAllah
ah arkadasim kalbim nasi pir pir bilseniz degilim hamile biliyorum ama insan iste umut etmeden duramiyo Allah umdugumuz hayirli seylerden,bugunumuzden geri koymasin insAllahHadi bakalım insallah, güzel haberlerle gel
ah arkadasim kalbim nasi pir pir bilseniz degilim hamile biliyorum ama insan iste umut etmeden duramiyo Allah umdugumuz hayirli seylerden,bugunumuzden geri koymasin insAllah
kısmet canım üzme kendini0.1 negatif kizlar
Uzulme canim nasipse diger aya olur insallah0.1 negatif kizlar
canım üzülme herşey nasip ben 1,5 yıldır her ay hüsran ama biliyorum ki rabbim vakti saatini bekliyor evet canım üroloji bölümüne gidecek biz eşimin testini 50 tl'ye yaptırmıştık sanki bi de muayene ücreti verirsin yaklaşık toplamda 100 tl gibi birşey gider diye düşünüyorum canım daha az da olabilir canımGuguuu gizemlii123 cok uzuldum ama en iyisini Allahm bilir demekki vakti gelmedi. esim kontrol icin hangi doktora gitmeli kizlar üroloji dimi? bide ozel hastaneye gitmeyi dusunuyoruzda test fiyatlari vs cok pahalimi yoksa bizim hormon testi vs ile aynimi merak ediyorum
benim gttigim hastane muayene 80 test 80 canim muhtemelen o zamn esiminki de oyle olur. bizim de 5.ayimizdi bu ay canim Allahim hayirlisini versin cumlemize insAllah demekki suanda olmamasinda bi hayir varcanım üzülme herşey nasip ben 1,5 yıldır her ay hüsran ama biliyorum ki rabbim vakti saatini bekliyor evet canım üroloji bölümüne gidecek biz eşimin testini 50 tl'ye yaptırmıştık sanki bi de muayene ücreti verirsin yaklaşık toplamda 100 tl gibi birşey gider diye düşünüyorum canım daha az da olabilir canım
canım genelde kadın doğum bölümüyle diğer bölümlerin muayenesi aynı fiyat olmuyordu benim gittiğim hastanelerde genelde diğer bölümler daha uygun oluyordu buna üroloji dahil mi hatırlamıyorum canım bu arada sana ne testi yapıyorda 80 tl alıyor kızbenim gttigim hastane muayene 80 test 80 canim muhtemelen o zamn esiminki de oyle olur. bizim de 5.ayimizdi bu ay canim Allahim hayirlisini versin cumlemize insAllah demekki suanda olmamasinda bi hayir var
Canim uzulme esin iyi bi uroloji uzmanina gitsin ve sonuclara gore hareket edersiniz belki ileri hizda sorun vardir o da vitamin takviyesiyle duzeliyor varikosel var mi onu kontrol ettirinGuguuu gizemlii123 cok uzuldum ama en iyisini Allahm bilir demekki vakti gelmedi. esim kontrol icin hangi doktora gitmeli kizlar üroloji dimi? bide ozel hastaneye gitmeyi dusunuyoruzda test fiyatlari vs cok pahalimi yoksa bizim hormon testi vs ile aynimi merak ediyorum
Yaptır tabiki cnm aklında soru işareti kalmasinmerhaba kızlar bu gün gecikmenin 4.günü(bir kaç aydır sürekli gecikiyor) dün akşam ve sabah test yaptım negatif gölge bile yok eşim kan testi yaptıralım diyor sizce yaptırayım mı hiç umudum kalmadı ama
adetin 3.gunu olan hormon testleri varya onlar canim 80 tl.canım genelde kadın doğum bölümüyle diğer bölümlerin muayenesi aynı fiyat olmuyordu benim gittiğim hastanelerde genelde diğer bölümler daha uygun oluyordu buna üroloji dahil mi hatırlamıyorum canım bu arada sana ne testi yapıyorda 80 tl alıyor kız
iyi bi dr biliyoruz canim insAllh ona gitcez umarim bi problem yoktur hani en azndan problem ykken bekliyoruz derizCanim uzulme esin iyi bi uroloji uzmanina gitsin ve sonuclara gore hareket edersiniz belki ileri hizda sorun vardir o da vitamin takviyesiyle duzeliyor varikosel var mi onu kontrol ettirin
Tebrik ederim canım. Allah kucagına almayı da nasip etsin.kası agrısı olur ilk zamanlar.bi an şidettli bi agrı hissedersn ani harekkette sonra gecer normal yani sıkma canınıGuguuu kasiklarim cok siddetli agriyo sende de oluyor muydu
Cok tesekkur ederim canim ya bir de dr decavit yazmia hep ilerleyen haftalarda veriliyormus atmaya korkuyorum dr degistirdim randevum saliTebrik ederim canım. Allah kucagına almayı da nasip etsin.kası agrısı olur ilk zamanlar.bi an şidettli bi agrı hissedersn ani harekkette sonra gecer normal yani sıkma canını
Evet kuzum oluyordu adetin sökülecekmiş gibi olup 5-10 saniye agriyor ve geciyordu endiselenme 3 aydan sonra kasik agrisi bel agrisina birakiyor yeriniGuguuu kasiklarim cok siddetli agriyo sende de oluyor muydu
canim kahve lekeyle baslamasi sorun degilde benim ta 10 12 gun onceden leke gelmeye basliyo estrofem diye ilac kullandim 2 aydir gelmedi oyle leke dr zaten gelmez dmisti.adetin 10.gunu basliyosn bir hafta yada maximum on gun icip birakiyosn.ama doktora danis yine de kullanicaksankronikuykucu canim senin adetinde kahverengi leke ile basliyordu benim gibi demi yanlis hatirlamiyorum. Bi ilac kullanmiyordun lekelenmeyi onleyen adi neydi onun???