Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim sen cok stres yapıyorsun kendine yeni bi ugras bul her seyi gunu gunune hesaplama gercekten bi sorun yoksa vardir zamani sen kendini hirpalayinca ben üzülüyorum
insAllah canim gun yaklastkca evet stres oluyorum cok halbuki gunlerim inan k kadar doluki aksamlari da bi dk bos durmam ama tabi kafada olunca

gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakalm son 3 gun kaldi normalde leke gelir ama gelen giden yk henuz ama adet olcakmisim gbi bel ve adet agrim var.bugun test yaptirmayi dusunuyorum aslnda kafayi ck taktn diyosunuz diye size demicektk ama paylasabilecegim kimsede yok baska
adet gunlerim sasmaz yumurtalamayida ovulasyon testinde gordum hani emin gibiyim catlama gunune adete 3 gn var sizce kan testi yaptirsam cikarmi

yumurtama ne zaman olmuştu canım kaç gün geçti üstünden

Insallah size hep dua ediyorum kronik istersen erken gebelim testi al cikar
bence kan versin daha kesin sonuç canım hep olumsuz düşünüyordun testleriniz kötü çıktığında bak rabbim yeter ki nasip etmek istesin hastalık falan dinlemiyor rabbim bir an önce bize de nasip esin o yeter ki olmasını istesin her şekilde olur

Insallah canim .Son yaptığım erken gebelikti cok belirgin cikti cok sukur ki ben inaniyorum herkes bu duyguyu yasayacak .

Kuzum kıyamam sana. De tabi ki, sadece sen üzülme istiyoruz, ondan söylüyoruz takma diye. Nasıl rahat edeceksen öyle yap ve benim fikrim uç gün varsa illaki çıkar bir seyler.

Kuzum kıyamam sana. De tabi ki, sadece sen üzülme istiyoruz, ondan söylüyoruz takma diye. Nasıl rahat edeceksen öyle yap ve benim fikrim uç gün varsa illaki çıkar bir seyler.

Haber etmeyi unutma bak tam cuma vakti yaklaşıyor sana dua etcem .Senin esin test vermis miydi hatirlayamadim
tsk ederim kizlar Allah razi olsun dua ede ede gittim verdim kan 2.15te falan aricam insAllah

Kronikcim canim insallah hayirli sonuclarla gelir bize guzel haberler verirsin.. Adet agrilarinin olmasina uzulme onlar da gebelik belirtisi olabiliyor ben adet agrilarini yasayinca 1 hafta onceden baslamisti cok uzulmustum umudumu kesmistim kirmizilar gelicek diye.. İnsallah bebis vardir kuzum

insAllah canimm aynen adet agrilarim oldugundan moralm bzuldu aslinda kendime gore ilk kez olan belirtilerim var ama konduramiyorum agrim olunca. bakalm Allahtan hayirlisi insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…