- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.493
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.361
insAllah canim gun yaklastkca evet stres oluyorum cok halbuki gunlerim inan k kadar doluki aksamlari da bi dk bos durmam ama tabi kafada oluncaSagol canim sen cok stres yapıyorsun kendine yeni bi ugras bul her seyi gunu gunune hesaplama gercekten bi sorun yoksa vardir zamani sen kendini hirpalayinca ben üzülüyorum
Sen fazla stres yapiyorsun bak rahatla olacak hep dua.ediyoruminsAllah canim gun yaklastkca evet stres oluyorum cok halbuki gunlerim inan k kadar doluki aksamlari da bi dk bos durmam ama tabi kafada olunca
insAllah canimmm duani eksik etmeSen fazla stres yapiyorsun bak rahatla olacak hep dua.ediyorum
yumurtama ne zaman olmuştu canım kaç gün geçti üstündengunaydin kizlarrr nasilsiniz bakalm son 3 gun kaldi normalde leke gelir ama gelen giden yk henuzama adet olcakmisim gbi bel ve adet agrim var.bugun test yaptirmayi dusunuyorum aslnda kafayi ck taktn diyosunuz diye size demicektk ama paylasabilecegim kimsede yok baska
adet gunlerim sasmaz yumurtalamayida ovulasyon testinde gordum hani emin gibiyim catlama gunune adete 3 gn var sizce kan testi yaptirsam cikarmi
git gide artsın inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar betamiz artmis cok sukur
bence kan versin daha kesin sonuç canım hep olumsuz düşünüyordun testleriniz kötü çıktığında bak rabbim yeter ki nasip etmek istesin hastalık falan dinlemiyor rabbim bir an önce bize de nasip esin o yeter ki olmasını istesin her şekilde olurInsallah size hep dua ediyorum kronik istersen erken gebelim testi al cikar
Insallah canim .Son yaptığım erken gebelikti cok belirgin cikti cok sukur ki ben inaniyorum herkes bu duyguyu yasayacak .bence kan versin daha kesin sonuç canım hep olumsuz düşünüyordun testleriniz kötü çıktığında bak rabbim yeter ki nasip etmek istesin hastalık falan dinlemiyor rabbim bir an önce bize de nasip esin o yeter ki olmasını istesin her şekilde olur
inşallah canımInsallah canim .Son yaptığım erken gebelikti cok belirgin cikti cok sukur ki ben inaniyorum herkes bu duyguyu yasayacak .
12 13 gun oldu catladgndan itibaren canimyumurtama ne zaman olmuştu canım kaç gün geçti üstünden
bi kan vercem canim bakalm ne cikcak yok gbi ama en azndan ogrenmis olurum Allah razi olsn canimInsallah size hep dua ediyorum kronik istersen erken gebelim testi al cikar
gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakalm son 3 gun kaldi normalde leke gelir ama gelen giden yk henuzama adet olcakmisim gbi bel ve adet agrim var.bugun test yaptirmayi dusunuyorum aslnda kafayi ck taktn diyosunuz diye size demicektk ama paylasabilecegim kimsede yok baska
adet gunlerim sasmaz yumurtalamayida ovulasyon testinde gordum hani emin gibiyim catlama gunune adete 3 gn var sizce kan testi yaptirsam cikarmi
Haber etmeyi unutma bak tam cuma vakti yaklaşıyor sana dua etcem .Senin esin test vermis miydi hatirlayamadimbi kan vercem canim bakalm ne cikcak yok gbi ama en azndan ogrenmis olurum Allah razi olsn canim
Kuzum kıyamam sana. De tabi ki, sadece sen üzülme istiyoruz, ondan söylüyoruz takma diye. Nasıl rahat edeceksen öyle yap ve benim fikrim uç gün varsa illaki çıkar bir seyler.
tsk ederim kizlar Allah razi olsun dua ede ede gittim verdim kan 2.15te falan aricam insAllahHaber etmeyi unutma bak tam cuma vakti yaklaşıyor sana dua etcem .Senin esin test vermis miydi hatirlayamadim
Ihmal etmeyin belki hizda sorun var 3 4 ayda duzelcek bisey keske simdiye gitseydiniz kuzumAfilim92 canim eger gebelik olmassa bu ay gtcek ins doktora
insAllah canimm aynen adet agrilarim oldugundan moralm bzuldu aslinda kendime gore ilk kez olan belirtilerim var ama konduramiyorum agrim olunca. bakalm Allahtan hayirlisi insAllahKronikcim canim insallah hayirli sonuclarla gelir bize guzel haberler verirsin.. Adet agrilarinin olmasina uzulme onlar da gebelik belirtisi olabiliyor ben adet agrilarini yasayinca 1 hafta onceden baslamisti cok uzulmustum umudumu kesmistim kirmizilar gelicek diye.. İnsallah bebis vardir kuzum