Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afilim92 canim bnce bi doktora kontrol ettir kendini daha evvel kimyasal yasadim de dusuk olmasini engelleyecek tutunmayi kolaylastircak biseler soyler belki hemde degerin artmismi onlari gorursn yarin git bi bence
Evet yarin gitcem insallah canim dua et
gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun cok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
Tesekkur ederim canim darisis herkese

Afilim92 canim çok sevindim. Maşallah, Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Hiç birşeyi takma kafana, değer yukseldi yukselecek falan. Her anının tadını çıkar . kronikuykucu canin insallah darısı basına. Sen de stres yapma, uslu uslu bekle test gününü :)

Tamam canim insallah bolca dua istiyorum sen nasilsin ?

Rabbim zamanini bekletiyor canim hayirli zamanda hayir ile gelsin kuzucuk sende bat haziran ilemi basladn ben bat haziran start verdm haziran temmuz agustos eylul ekim kasim tisss cikti 6 ay oldu kismet artik napalim

Rabbim zamanini bekletiyor canim hayirli zamanda hayir ile gelsin kuzucuk sende bat haziran ilemi basladn ben bat haziran start verdm haziran temmuz agustos eylul ekim kasim tisss cikti 6 ay oldu kismet artik napalim
hayirlisi insAllah canim bnim bn temmuzda basladm iste bu 5.denedgmz ay.Hayirlisi Allahtan dun aksam karnimla belim cok agridi adet agrisi gelcek gbi yani baya bi moralm bzuldu

Gunaydin kizlar cok hastayim grip oldum ogretmen olmanin en kotu yani dalga dalga yayilan hastaliktan kacamamak herhalde .Duygucum ihlamur hakkinda bilgin var mi bitki cayi olarak gebelere sadece ihlamur oneriliyor arastirmalarima gore
kronikuykucu nasilsin napiyon

Bende iki gundur oluyorum hastaliktan hayatim Evet ihlamur icebiliyoruz adacayindan uzak dur kesinlikle.. Ben sicak suya bir tatli kasigi bal koyup karistiyorum icine de kocaman bir dilim limon atiyorum bogaz agrisini ve oksurugu hafifletiyor.. Tuzlayip limon yiyorum baska elimden bisey gelmiyor..

Ben de yapayim bal yesem iyi de gastrit var agri yapiyo geçmiş olsun sana da kuzum

pek keyfim yk canim dun gece belim cok agridi karnimda adet agrisi gbi agridi tabi o kadar siddetli degilde baya moralm bzuldu.yarin kan vermeyi dusunuyorum beklemeye daha sabrim kalmadi acaba bugun versem cikarmiki yaa
gecmis olsn sana da canim bnim

pek keyfim yk canim dun gece belim cok agridi karnimda adet agrisi gbi agridi tabi o kadar siddetli degilde baya moralm bzuldu.yarin kan vermeyi dusunuyorum beklemeye daha sabrim kalmadi acaba bugun versem cikarmiki yaa
gecmis olsn sana da canim bnim
Sagol canim sen cok stres yapıyorsun kendine yeni bi ugras bul her seyi gunu gunune hesaplama gercekten bi sorun yoksa vardir zamani sen kendini hirpalayinca ben üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…