- 8 Eylül 2016
- 768
- 518
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.341
gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun cok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)Kizlaaar 86 cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun cok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)Kizlaaar 86 cikti
Evet yarin gitcem insallah canim dua etAfilim92 canim bnce bi doktora kontrol ettir kendini daha evvel kimyasal yasadim de dusuk olmasini engelleyecek tutunmayi kolaylastircak biseler soyler belki hemde degerin artmismi onlari gorursn yarin git bi bence
Tesekkur ederim canim darisis herkesegözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun cok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
amin canım rabbim bizlere de yaşatsın bu duyguyuEvet yarin gitcem insallah canim dua et
Tesekkur ederim canim darisis herkese
beklemedeyim kaptan insAllah canimAfilim92 canim çok sevindim. Maşallah, Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Hiç birşeyi takma kafana, değer yukseldi yukselecek falan. Her anının tadını çıkar . kronikuykucu canin insallah darısı basına. Sen de stres yapma, uslu uslu bekle test gününü :)
Tamam canim insallah bolca dua istiyorum sen nasilsin ?Afilim92 canim çok sevindim. Maşallah, Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Hiç birşeyi takma kafana, değer yukseldi yukselecek falan. Her anının tadını çıkar . kronikuykucu canin insallah darısı basına. Sen de stres yapma, uslu uslu bekle test gününü :)
Tamam canim insallah bolca dua istiyorum sen nasilsin ?
beklemedeyim kaptan insAllah canim
Canim 98 den bi hafta arayla 9240 ciktı çok şükür yarın randevum var cnminsAllah canimm ya bi umut bekliyorum
Rabbim zamanini bekletiyor canim hayirli zamanda hayir ile gelsin kuzucuk sende bat haziran ilemi basladn ben bat haziran start verdm haziran temmuz agustos eylul ekim kasim tisss cikti 6 ay oldu kismet artik napalimcanlarim benim insAllah hayirlisiyla cok tsk ederim sizlerle bu kadar paylasiyorum bebisi yoksa kimseye anlatmiyorum pek yeni yeni dusundugumuzu biliyolar ama tabiki bana gore cok 5 ay tabi caktirmiyorum kmseye. dualar icin Allah razi olsun hadi bakalm insAllah umutlarim bosa cikmaz
hayirlisi insAllah canim bnim bn temmuzda basladm iste bu 5.denedgmz ay.Hayirlisi Allahtan dun aksam karnimla belim cok agridi adet agrisi gelcek gbi yani baya bi moralm bzulduRabbim zamanini bekletiyor canim hayirli zamanda hayir ile gelsin kuzucuk sende bat haziran ilemi basladn ben bat haziran start verdm haziran temmuz agustos eylul ekim kasim tisss cikti 6 ay oldu kismet artik napalim
Bende iki gundur oluyorum hastaliktan hayatim Evet ihlamur icebiliyoruz adacayindan uzak dur kesinlikle.. Ben sicak suya bir tatli kasigi bal koyup karistiyorum icine de kocaman bir dilim limon atiyorum bogaz agrisini ve oksurugu hafifletiyor.. Tuzlayip limon yiyorum baska elimden bisey gelmiyor..Gunaydin kizlar cok hastayim grip oldum ogretmen olmanin en kotu yani dalga dalga yayilan hastaliktan kacamamak herhalde .Duygucum ihlamur hakkinda bilgin var mi bitki cayi olarak gebelere sadece ihlamur oneriliyor arastirmalarima gore
kronikuykucu nasilsin napiyon
Ben de yapayim bal yesem iyi de gastrit var agri yapiyo geçmiş olsun sana da kuzumBende iki gundur oluyorum hastaliktan hayatim Evet ihlamur icebiliyoruz adacayindan uzak dur kesinlikle.. Ben sicak suya bir tatli kasigi bal koyup karistiyorum icine de kocaman bir dilim limon atiyorum bogaz agrisini ve oksurugu hafifletiyor.. Tuzlayip limon yiyorum baska elimden bisey gelmiyor..
Sağol canım sana da gecmiş olsunBen de yapayim bal yesem iyi de gastrit var agri yapiyo geçmiş olsun sana da kuzum
Gunaydin kizlar cok hastayim grip oldum ogretmen olmanin en kotu yani dalga dalga yayilan hastaliktan kacamamak herhalde .Duygucum ihlamur hakkinda bilgin var mi bitki cayi olarak gebelere sadece ihlamur oneriliyor arastirmalarima gore
kronikuykucu nasilsin napiyon
Sagol canim sen cok stres yapıyorsun kendine yeni bi ugras bul her seyi gunu gunune hesaplama gercekten bi sorun yoksa vardir zamani sen kendini hirpalayinca ben üzülüyorumpek keyfim yk canim dun gece belim cok agridi karnimda adet agrisi gbi agridi tabi o kadar siddetli degilde baya moralm bzuldu.yarin kan vermeyi dusunuyorum beklemeye daha sabrim kalmadi acaba bugun versem cikarmiki yaa
gecmis olsn sana da canim bnim