- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.241
Gunaydin kizlar..Oldu kuzum hala da oluyor hadi lutfen guzel haberler ver gece yatarken bile aklimda sen vardinKizlar yaa sizde de bat yaklasinca sari akinti oldu mu hamiskenGuguuu ve @safari_go
Yogun bir sekilde sari akinti basladi adet olcam diye korkuyorum
Ayy sanki var gibi bugun kan vermelisin canim kesinlessin artik
Gece 3 te yaptim sizce dunki ile arada fark var mi ?
Hayalet cizgimi o
Kizlar bi bakin
Bilmiyorum ki nasil çizgiHayalet cizgimi o
Hayalet cizgimi o
Ayy sanki var gibi bugun kan vermelisin canim kesinlessin artik
Artik kan vernek sart olduuu
Gece 3 te yaptim sizce dunki ile arada fark var mi ?
Ay sen beni guldurdun Allahta seni guldursunBugun test alayim tekrar hamileysem de benim inanmam cok zor olcak :)))
Yarin büyük gün insallah yarin veririm artik kan regl olmazsam ya bu test ayni marka.ya bazi testler yanlis gösteriyor ondan tedirginimAy sen beni guldurdun Allahta seni guldursunanam kiz hamile inanmiyo
ay catladik ayol verde biz de ogrenelim ya aklimdasn acaba noldu diye diyorum israr edip kan ver diye negatifse uzulur diyorum susuyorumYarin büyük gün insallah yarin veririm artik kan regl olmazsam ya bu test ayni marka.ya bazi testler yanlis gösteriyor ondan tedirginim
Belki sen hamilesin bel ağrısı falan zaten adet belirtileriyle ayni oluyor diyorlar umutsuzluga kapilmaay catladik ayol verde biz de ogrenelim ya aklimdasn acaba noldu diye diyorum israr edip kan ver diye negatifse uzulur diyorum susuyorumbenim de belim ck agriyo 2 gundur adet olmama yakin hep agrir boyle bide idrarim koyulasti ya enfeksiyonmu varki acaba hem akinti hem bu.belim resmen ayriliyo suan
Canim ayni marka ama arka arkaya yanlis gosterecegini sanmiyorum yarin olsa da hepimiz rahatlasak cunku guzel haberler vericeksin bizeYarin büyük gün insallah yarin veririm artik kan regl olmazsam ya bu test ayni marka.ya bazi testler yanlis gösteriyor ondan tedirginim
Insallah canim ben simdi bile bayilcam kan verirken kesin bayılırım. INSALLAH benim de ikna olacagim sekilde cikar sonraki çizgi surprizimi yaparim hadi beni kan vermeye götür derim kociseCanim ayni marka ama arka arkaya yanlis gosterecegini sanmiyorum yarin olsa da hepimiz rahatlasak cunku guzel haberler vericeksin bize
İnsallah canim benim yarin buyuk gunInsallah canim ben simdi bile bayilcam kan verirken kesin bayılırım. INSALLAH benim de ikna olacagim sekilde cikar sonraki çizgi surprizimi yaparim hadi beni kan vermeye götür derim kocise
Evet kafami kurcalayan 1 gun var neden bu kadar az cikiyoİnsallah canim benim yarin buyuk gun
Canım gece 3 te yapmışsın ama o yzden ailik çıkmış olabilir heveslendirmek istemem ama sabah ilk idrarılınla yapsaydın snaki daha koyu çıkardı bana öyle geliyor. Ve o testler hiç çizgi bile göstermiyo benim öleydi kaç saat bekliyodu hayalet bile olmuyodu en son bende bu koyulukta gördümEvet kafami kurcalayan 1 gun var neden bu kadar az cikiyo
Bir gun varken benim daha az silik cikmisti senin daha koyu benim testimden ben birde gece yapmistim adet gunune gececegimiz gece hayirlisi canim insallah bebistir ama cizgi cok belliEvet kafami kurcalayan 1 gun var neden bu kadar az cikiyo
Uyuyamadim ki ruyamda test yapiyordum kalktim yaptim hemenCanım gece 3 te yapmışsın ama o yzden ailik çıkmış olabilir heveslendirmek istemem ama sabah ilk idrarılınla yapsaydın snaki daha koyu çıkardı bana öyle geliyor. Ve o testler hiç çizgi bile göstermiyo benim öleydi kaç saat bekliyodu hayalet bile olmuyodu en son bende bu koyulukta gördüminşallah bebişin seninle canım
Fotonun rengiyle oynadim bir de negatif yapma programi var onda cikmadiBir gun varken benim daha az silik cikmisti senin daha koyu benim testimden ben birde gece yapmistim adet gunune gececegimiz gece hayirlisi canim insallah bebistir ama cizgi cok belli