Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin büyük gün insallah yarin veririm artik kan regl olmazsam ya bu test ayni marka.ya bazi testler yanlis gösteriyor ondan tedirginim
ay catladik ayol verde biz de ogrenelim ya aklimdasn acaba noldu diye diyorum israr edip kan ver diye negatifse uzulur diyorum susuyorum benim de belim ck agriyo 2 gundur adet olmama yakin hep agrir boyle bide idrarim koyulasti ya enfeksiyonmu varki acaba hem akinti hem bu.belim resmen ayriliyo suan

Belki sen hamilesin bel ağrısı falan zaten adet belirtileriyle ayni oluyor diyorlar umutsuzluga kapilma

Canim ayni marka ama arka arkaya yanlis gosterecegini sanmiyorum yarin olsa da hepimiz rahatlasak cunku guzel haberler vericeksin bize
Insallah canim ben simdi bile bayilcam kan verirken kesin bayılırım. INSALLAH benim de ikna olacagim sekilde cikar sonraki çizgi surprizimi yaparim hadi beni kan vermeye götür derim kocise

Evet kafami kurcalayan 1 gun var neden bu kadar az cikiyo
Canım gece 3 te yapmışsın ama o yzden ailik çıkmış olabilir heveslendirmek istemem ama sabah ilk idrarılınla yapsaydın snaki daha koyu çıkardı bana öyle geliyor. Ve o testler hiç çizgi bile göstermiyo benim öleydi kaç saat bekliyodu hayalet bile olmuyodu en son bende bu koyulukta gördüm inşallah bebişin seninle canım

Uyuyamadim ki ruyamda test yapiyordum kalktim yaptim hemen

Bir gun varken benim daha az silik cikmisti senin daha koyu benim testimden ben birde gece yapmistim adet gunune gececegimiz gece hayirlisi canim insallah bebistir ama cizgi cok belli
Fotonun rengiyle oynadim bir de negatif yapma programi var onda cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…