- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.221
Afilim92 evet canım söyleme şimdilik eşine. Insallah sürpriz yapıp karşılıklı ağlayacağınız gün çok yakındır Allahım sen dualarımızı kabul et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisanda kimyasal yasamistim testte hayalet çıkmıştı adetimden 5 gun gecmisti 6.gun cok buyuk sanciyla kaybetmeye basladim esim askerdeydi ve evde yalnızdım geceKimyasal miydi acaba canim testte cikmis miydi o zaman cizgi
Ayni fikirdeyim seninle canim iyi dusunmussun.. Rabbim insallah bu kez yuzunuzu guldurur hakkinizda hayirlisi olsun.. Cani gonulden istiyorum..Soylemedim eger yoksa benden daha cok uzulur biliyorsun bizim durumu esim tedavi oluyor her ay kendini sucluyor daha kotu olmasini istemem
Aynen canım aslında daha hassaslar. Suçluluk hissi de ayrı zor onlar için.Biz üzülüyoruz ama adet bitince yeniden umut savaşcısı oluyoruz. Umarım tüm üzüntüleri sıkıntıları unutturur bir güzel haber. Bekleyen herkese göndersin rabbim meleğiniSoylemedim eger yoksa benden daha cok uzulur biliyorsun bizim durumu esim tedavi oluyor her ay kendini sucluyor daha kotu olmasini istemem
canim ya bnim 2 3 gundur devam ediyo bu konustgmz sizlamalar ustte yok afedersn ic ve yan kisimlar.ne dersin ay ins bebistir ya ilk defa byle oldu evlendigim ilk zaman olmustu sadeceC
Canim bndede ilk eveldnigim zaamanlardaki agri vardi kasiklarimda Insallah bebistir.:))
Kizlar bi bakin
Insallah canim yarin sabredecegim durabilirsem negatifle karsilasmaktan korkuyorum cunkucanim ya bnim 2 3 gundur devam ediyo bu konustgmz sizlamalar ustte yok afedersn ic ve yan kisimlar.ne dersin ay ins bebistir ya ilk defa byle oldu evlendigim ilk zaman olmustu sadece
canimm at smdi gordum msjlari insAllah vardir bebis ya bak heyecanladm smdiii bn olsam hmen gider kan verrdm ya dayanamam beklemeye beni de kan tutuyo canim baska tarafa bakiyorum kendimi telkin ediyorum ayy ins vardr yaa
Tebrikler canım hamilesin yarın tekrarla netlestir cnmcanim ya bnim 2 3 gundur devam ediyo bu konustgmz sizlamalar ustte yok afedersn ic ve yan kisimlar.ne dersin ay ins bebistir ya ilk defa byle oldu evlendigim ilk zaman olmustu sadece
canimm at smdi gordum msjlari insAllah vardir bebis ya bak heyecanladm smdiii bn olsam hmen gider kan verrdm ya dayanamam beklemeye beni de kan tutuyo canim baska tarafa bakiyorum kendimi telkin ediyorum ayy ins vardr yaa
ah canm keske bnim testim olsa ayy bi tuhaf oldm yaziyi okuyunca Afilim92 arkadasimizin testiTebrikler canım hamilesin yarın tekrarla netlestir cnm
Bende kısmetse bu perşembe kese görmeye gidicem dua edin kizlar
Canim insallah benim senin ve isteyen herkesin testinde koyu cizgi cikar ve gozlerimize inanamayıp tekrar tekrar yapar mutluluktan aglariz .Ben biliyorum Rabbim bizim nasibimizi de verecek ve her sey guzel olacak gun gelecek ben senin testine yorum yapcam hamilesin super diye sonra cinsiyetini filan konuscaz senin miden bulancak sizlancaksin ben de olsun olsun gecer diycemah canm keske bnim testim olsa ayy bi tuhaf oldm yaziyi okuyunca Afilim92 arkadasimizin testi
canim ya bnim 2 3 gundur devam ediyo bu konustgmz sizlamalar ustte yok afedersn ic ve yan kisimlar.ne dersin ay ins bebistir ya ilk defa byle oldu evlendigim ilk zaman olmustu sadece
Sagol kuzum cevabın icin .Yine fazla uctum çakilmaktan korkuyorum bende enfeksiyon vardi fitil kullanmistim ondan da olabilir mi diye düşünüyorum insallah pozitif olur da yazdıklarıma aglamak yerine gulerimOlmuştu canm ama azdi bnde daha cok kremsi beyaz Boyle bazende sulu akinti oluyodu..
insAllah canim bnimm hadi bu ay bize ugurlu gelsinn heyecanla bekliyorumCanim insallah benim senin ve isteyen herkesin testinde koyu cizgi cikar ve gozlerimize inanamayıp tekrar tekrar yapar mutluluktan aglariz .Ben biliyorum Rabbim bizim nasibimizi de verecek ve her sey guzel olacak gun gelecek ben senin testine yorum yapcam hamilesin super diye sonra cinsiyetini filan konuscaz senin miden bulancak sizlancaksin ben de olsun olsun gecer diycem
insAllah canimmmBnim bogurlerimde sızlama oluyodu canm Sanki üşüt3müş gibi.Insallah bebektir kuzuuummm ❤❤
Kendimi gördüm canım bende bekledim kan vermedim testte yapmadım tam adet günü test yaptım akşam silik çizgi çıktı ertesi sabah ilk idrarla yaptım koyulaşmıştı. Dualarım seninle inşallah hamişsindir canım tüm kalbimle söylüyorum Rabbim sana bu ay bu duyguyu nasip etsin inşallahhhCok heyecanlıyım. Ama kanda negatifi gormektense adet olunca anlarim daha iyi diye kendime telkin veriyorum .cunku yazin ayagim kırıldığında rontgenden once kan aldilar cikmayinca cok ağlamıştım