Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Predictor aldim 4 bucukta wc ye gitmistim az daha zaman gecsin varsa da daha koyu ciksin diye bekliyorum off off

Predictor aldim 4 bucukta wc ye gitmistim az daha zaman gecsin varsa da daha koyu ciksin diye bekliyorum off off
Canım ben akşamki testimi az bi idrarla yapmıştım daha önce gitmiştim wcye bekleyemedim testi hemen yaptım çizgi çıktı sen yine azcık daha bekle inşallah güzel haberlerni alalım

Canım ben akşamki testimi az bi idrarla yapmıştım daha önce gitmiştim wcye bekleyemedim testi hemen yaptım çizgi çıktı sen yine azcık daha bekle inşallah güzel haberlerni alalım
Dayanabilirsem 7 bucuk 8 de filan yapcam en son 3 te su ictim keske wc ye gitmeseydim off cikmayacak diye cok korkuyorum

Aaa benim yaptigim 2 si fortune guvenebilirim o zaman erken gebelik de.predictor

Aaa benim yaptigim 2 si fortune guvenebilirim o zaman erken gebelik de.predictor
Ben daha öncekilerde fortune yapmıştım hayalet çizgi bile göremedim o kadar saat geçip çöpe attıklarımda bile ama hamile kaldığım ay gördüm ben güveniyorum o markayı canım inşallah sende hamişsindir

Afilim92 catladim burda orta yerimden verdinmi kan yoksa yapcanmi su trsti bi daha hayalet cizgi var yaz artik ne zormus beklemek kronikuykucu seni cok merak ediyorum kuzum insallah bu ay olmustur sana cok dua ediyorum
ayy canim benim Alalh razi olsun kendime gore bi kac belirtim var ama bugun karnim agriyinca moralm baya bozuldu son 6 gun gecmiyor cok tsk ederim dusundugun icin

Afilim92 valla evde temizlik yapiyorum aklim sende acaba test yaptimi diye kitleler seni bekliyo yoldasim

kronikuykucu canım benim adetime 2-3 gün kala karnım ağrıdı dedim adet olucam o moralle uzanmıştım üzülerek ama o ay hamiş olduğumu öğrendim. İnşallah sende öyle olursun canım güzel haberlerini alırız

ayyy diye bi ciglik attim suan evdeee tuylerim diken diken oldu canim yaaa yemin ederim hadi Allahim isinizi rast getirsin hayirli haberler ver bize kan testinden cok mutlu oldm canim benimmm Afilim92

insAllah canim ya 5.ayimiz uzuluyorm artk Rabbim aratmasin ama bi heves bekliyorum ne bilim bilemiyorum heyecanla bekliyorumm Allah razi olsn canim duani eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…