Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soylemedim eger yoksa benden daha cok uzulur biliyorsun bizim durumu esim tedavi oluyor her ay kendini sucluyor daha kotu olmasini istemem
Aynen canım aslında daha hassaslar. Suçluluk hissi de ayrı zor onlar için.Biz üzülüyoruz ama adet bitince yeniden umut savaşcısı oluyoruz. Umarım tüm üzüntüleri sıkıntıları unutturur bir güzel haber. Bekleyen herkese göndersin rabbim meleğini

C

Canim bndede ilk eveldnigim zaamanlardaki agri vardi kasiklarimda Insallah bebistir.:))
canim ya bnim 2 3 gundur devam ediyo bu konustgmz sizlamalar ustte yok afedersn ic ve yan kisimlar.ne dersin ay ins bebistir ya ilk defa byle oldu evlendigim ilk zaman olmustu sadece

canimm at smdi gordum msjlari insAllah vardir bebis ya bak heyecanladm smdiii bn olsam hmen gider kan verrdm ya dayanamam beklemeye beni de kan tutuyo canim baska tarafa bakiyorum kendimi telkin ediyorum ayy ins vardr yaa

Insallah canim yarin sabredecegim durabilirsem negatifle karsilasmaktan korkuyorum cunku

Kızlar merhaba yine ben :))) yumurtlama takibi yaptırdım adetimin 27. günü 10 kasımda yumurtam 21-22 mm oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım bekliyorum çatlayıp çatlamadığını anlamadım ama 11 i gecesi ve 12 si gecesi oldu bide yarın akşam ilişki dedi. İnsallah tutar ya çatlamıştır eğer catladıysa bu zamana kadar dimi. Benim yumurtam geç olgunlaştı bu arada.

Tebrikler canım hamilesin yarın tekrarla netlestir cnm

ah canm keske bnim testim olsa ayy bi tuhaf oldm yaziyi okuyunca Afilim92 arkadasimizin testi
Canim insallah benim senin ve isteyen herkesin testinde koyu cizgi cikar ve gozlerimize inanamayıp tekrar tekrar yapar mutluluktan aglariz .Ben biliyorum Rabbim bizim nasibimizi de verecek ve her sey guzel olacak gun gelecek ben senin testine yorum yapcam hamilesin super diye sonra cinsiyetini filan konuscaz senin miden bulancak sizlancaksin ben de olsun olsun gecer diycem

Bnim bogurlerimde sızlama oluyodu canm Sanki üşüt3müş gibi.Insallah bebektir kuzuuummm ❤❤

Olmuştu canm ama azdi bnde daha cok kremsi beyaz Boyle bazende sulu akinti oluyodu..
Sagol kuzum cevabın icin .Yine fazla uctum çakilmaktan korkuyorum bende enfeksiyon vardi fitil kullanmistim ondan da olabilir mi diye düşünüyorum insallah pozitif olur da yazdıklarıma aglamak yerine gulerim

insAllah canim bnimm hadi bu ay bize ugurlu gelsinn heyecanla bekliyorum

Cok heyecanlıyım. Ama kanda negatifi gormektense adet olunca anlarim daha iyi diye kendime telkin veriyorum .cunku yazin ayagim kırıldığında rontgenden once kan aldilar cikmayinca cok ağlamıştım
Kendimi gördüm canım bende bekledim kan vermedim testte yapmadım tam adet günü test yaptım akşam silik çizgi çıktı ertesi sabah ilk idrarla yaptım koyulaşmıştı. Dualarım seninle inşallah hamişsindir canım tüm kalbimle söylüyorum Rabbim sana bu ay bu duyguyu nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…