- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.261
En zor şey beklemek oluyor söz konusu bebiş olunca benim rüyam da cikiyor galiba kız amannn cok heyecanli buuUyuyamadim ki ruyamda test yapiyordum kalktim yaptim hemen
Fotonun rengiyle oynadim bir de negatif yapma programi var onda cikmadi
Bi tane erken gebelik bi tane normal alayim yarin sabah yapayim bir tanesini diyorum insallah adet olmam yaaEn zor şey beklemek oluyor söz konusu bebiş olunca benim rüyam da cikiyor galiba kız amannn cok heyecanli buu
insAllah canim ama boyle agridikca umudum azaliyo cunku hep adetimde boyle agrir benim de son 6 gun. senden ck umutluyum canim insAllah mujdeyi verrsn bize inan yakin tanidigim bi insan gibi bekliyorum haberiBelki sen hamilesin bel ağrısı falan zaten adet belirtileriyle ayni oluyor diyorlar umutsuzluga kapilma
Ben biliyorum bir gun herkes bu foruma karni burnunda girecekinsAllah canim ama boyle agridikca umudum azaliyo cunku hep adetimde boyle agrir benim de son 6 gun. senden ck umutluyum canim insAllah mujdeyi verrsn bize inan yakin tanidigim bi insan gibi bekliyorum haberi
Erkeni simdi yapsan bile bebisse cok koyu cikar zaten canim cunku gecikmeden 6 gun oncesine kadar gosteriyorBi tane erken gebelik bi tane normal alayim yarin sabah yapayim bir tanesini diyorum insallah adet olmam yaa
O zaman wc ye gitmeyim bir sey yiyip icmeyim .Kac saat beklesem ki 4 5 yeter miErkeni simdi yapsan bile bebisse cok koyu cikar zaten canim cunku gecikmeden 6 gun oncesine kadar gosteriyor
ovulasyon testi yaparken 4 saat sivi almiyosun oyle wc ye gidiyosun canim bunda da oyle yap gerci en iyisi ilk idrarda suan onu bekleyemeyizO zaman wc ye gitmeyim bir sey yiyip icmeyim .Kac saat beklesem ki 4 5 yeter mi
Erkeni simdi yapsan bile bebisse cok koyu cikar zaten canim cunku gecikmeden 6 gun oncesine kadar gosteriyor
Aynen canım erken gebelik testi yap o koyu çıkıyo inşallah güzel haberlerni alıcaz senin amiiinBi tane erken gebelik bi tane normal alayim yarin sabah yapayim bir tanesini diyorum insallah adet olmam yaa
Tutma kuzum yap gitsin bunda farketmiyorO zaman wc ye gitmeyim bir sey yiyip icmeyim .Kac saat beklesem ki 4 5 yeter mi
13 haftalıkken girdim hayatımCanm sn ikili taramaya kac haftallikken girdn
Hmm bana doktor gün vermedi gelmem icin.Ne zaman gitsem dedim.Sagol cnm13 haftalıkken girdim hayatım
Ah insaallahhhhh insaallahhhBen biliyorum bir gun herkes bu foruma karni burnunda girecek
Devlete mi gidiyosun özele mi canım? Bu arada sağlık ocağına gebelik kaydını yaptırdın mıHmm bana doktor gün vermedi gelmem icin.Ne zaman gitsem dedim.Sagol cnm
kizlar bu arada bise sorcam kan testinde en erken ne zamn cikar gebelik eger leke falan gelmezse cuma gunu kan verim diyorum bat pazartesi ama haftasonu veremem
Canım bana kağıt verdiler 11-14 haftalarda ikili tarama yazıyor. Bence bu haftalar arası gidebilirsinHmm bana doktor gün vermedi gelmem icin.Ne zaman gitsem dedim.Sagol cnm
Devlete mi gidiyosun özele mi canım? Bu arada sağlık ocağına gebelik kaydını yaptırdın mı
Canım bana kağıt verdiler 11-14 haftalarda ikili tarama yazıyor. Bence bu haftalar arası gidebilirsin
Benden once kana gidiyor sayin takipciler
Kizlar anlamsiz anlamsiz guluyorum diyecekler zihinci cocuklarla beraber tirlatti