Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya şu an acaip kasık ağrısı yaşıyorm psikolojik olmayan bişey çünkü baya şiddetli olup azalıyor bir de ateş basıyor sürekli normalde ben hep buz gibi olurdum yaz aylarında bile şimdi tam tersi ama göğüslerimde acı yok acaba pazartesi test yapsam silikte olsa cikarmi bat8temmuz

Kızlar ben bugün adet oldum
Artık önümüzdki aydan devam
Sizden güzel haberle bekliyorum
Hayırlısi olsun canim
bence gününüz geçsin öyle yapın biliyorum beklemek cok zor ama sabretmek lazım benim bat 7 ve kasiklarim da batma var yalnızca

Kızlar ya bat 10 temmuz ama sanki midem hassaslaştı.kokuya duyarlılığı arttı yada psikolojik.kafamda deli sorular bide duygusallık var ayrıca beyaz süt kesiği gibi ıslak akınyıda var belirti olabilirmi diye düşünüp duruyorum

Canım bende sabahları yatakta sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo bu batma flanda değil bildiğin adet ağrısı gibi ama sonra geçiyo gün içinde hiç olmuyo sadece sabah yatakta oluyo kaç gündür de bu şekilde. Normalde adetime 1-2 gün kala olur ağrım amambacaklarıma vurur ağrısı bu sadece kasıktı anlamadım neden ma adet olcakmışım gibi bi his var hayırlısı bakalım

Ah kizlaar ahh 100 kusur mesajinizi okudum baya birikmis hamile kalanlari tebrik ediyorum benim bat10 biliyorsunuz benimde sol kasikta 1 haftadir batma var gecen carsamba dr a gitmistim bata 13 gun varken beta sonucum 0.22 idi ama yukselmez regl olucam biliyorm cok rahatim bedenen. Sabahlari olan kasik batmasi disinda duygusalligim vardi gitti koku hassasiyetm gitti bu arada esimin is yerindd ayagi kirildi cuma sabahi dize kadar alcida sanirim 1.5 ay hicbirsey yapamayiz gibime geliyor sanki bizim hayaller agustos sonu eylul gibi baslar yeniden ah ah kocisim yaz gunu 3 kirik 1.5 ay alci nasil yapicaz ya tatilde yalan oldu bebekte bence

Merhaba kızlar silik bi çizgi var adetim henüz gecikmedi doktor 4 Temmuz a kadar olmazsan gel demişti sizce var mı bişey yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• DSC_0030.JPG
    25,3 KB · Görüntüleme: 84
Ya canim cok gecmis olsun tam da zamaninda kirilmis esinin ayagi ama Allah beterinden saklasin neyin ne zaman olacagi hic belli olmaz.. Bir sekilde yurutursunuz calismalari sıkma canini bebegin gelesi varsa imkansizliklarda bile gelir

Ya canim cok gecmis olsun tam da zamaninda kirilmis esinin ayagi ama Allah beterinden saklasin neyin ne zaman olacagi hic belli olmaz.. Bir sekilde yurutursunuz calismalari sıkma canini bebegin gelesi varsa imkansizliklarda bile gelir
Cok tesekkur ederim hayatim artik arada kacamak yapabilirsek ne mutlu bize ama cok yoruluyorum iki gundur gelen giden gunduz sicak oldugundan arkadaslarimiz aksam gelip gece 2 3 gibi kalkiyorlar saolsunlar esim sikilmasin diye ama ölüyorum resmen yorgnluktan topuklarm tasimiyor artik ilerleyen gunlerde biraz seyreklesirse vakit ayirabiliriz kendimize

Bende de geceleri oluyo cnm İnşllh en güzel haberleri veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…