Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar bnim adet gecikmesiyle beraber sari akimtm var gebelik mi sizcee?? :KK43:

Başımdan geçmiş gebelik Yok ancak gecikme ve akıntı çoğu kişi gebelik belirtisi demiş :) test yapsana arkadasım
AY canm agzindan bal damliyor.Memlekete geldik bayram nedeniyle Burdada eczane yok Ankarada olsaydm almiştm coktan :)

AY canm agzindan bal damliyor.Memlekete geldik bayram nedeniyle Burdada eczane yok Ankarada olsaydm almiştm coktan :)
İnsallah yüzün güler çift çizgiyi görmek nasip olsun , bize haber et umut olsun
Allahım birgün bize de nasip olsun
Amin çok amin
Güzel düşün güzel olsun❤️:)

İnsallah yüzün güler çift çizgiyi görmek nasip olsun , bize haber et umut olsun
Allahım birgün bize de nasip olsun
Amin çok amin
Güzel düşün güzel olsun❤️:)
inşallahh canm Allah razi olsun

Ben spor yapinca agir yapiyorum hiit ve agirlik kaldirmali :) baya agirlik kaldiririm squat filan yaparken onu biraktim ama yuruyus guzel olurdu su sicak havalar bi gecsin baslicam :) sagol oneriler icin :)
Evde, yoga ve ağır okmayan bir plates programı da uygulayabilirsiniz. Ben ilk hamileliğimde çok faydasını gördüm. Ama şunu da belirtiyim doktorum ilk aylar izin vermedi o nedenle temkinli olmakta fayda var tabi.

Uzun zamandır takip edemedim kızlar taşınma işlerim var birşey danışacaktım ya bat 3 Temmuz Bugünle beraber 4 gün oluyo lekelenmem oldu biraz enfeksiyonum var akıntım geldi zannediyordum az önceye kadar meğer lekelenme imiş gebelik varsa kaset testte kesin çıkar mı

Uzun zamandır takip edemedim kızlar taşınma işlerim var birşey danışacaktım ya bat 3 Temmuz Bugünle beraber 4 gün oluyo lekelenmem oldu biraz enfeksiyonum var akıntım geldi zannediyordum az önceye kadar meğer lekelenme imiş gebelik varsa kaset testte kesin çıkar mı
Buyuk ihtimalle cikar insallah vardir

Kizlar benim bat 3 temmuz dun test yapmistim o testte bugun bi baktim cook hafif ikinci bir cizgi belirmis adet belirtilerimde basladi birkac saate kalmaz gelir gibi hissediyorum kimyasal gebelik denilen bu olabilirmi ki???

K Kayra2021 testin uyarilarinda yaziyor belli bir sure sonra ortaya cikan sonuc gecersiz olur diye bence ilk 10 dakika falan onemli ama kimyasal gebelik olayi nasil oluyo bilmiyom

Kizlar benim bat 3 temmuz dun test yapmistim o testte bugun bi baktim cook hafif ikinci bir cizgi belirmis adet belirtilerimde basladi birkac saate kalmaz gelir gibi hissediyorum kimyasal gebelik denilen bu olabilirmi ki???
5 dk sonra çıkan sonuç geçerli değil yazıyor testte emin olmak istersen tekrarla testi derim

Lekelenmeyi yerleşme olarak düşünüyor iseniz daha beklemeniz lazım test için çünkü yerleşmeden en erken 1 hafta sonra idrara geçmeye başlar hormon. Ama kan testinde çıkabilir.

X