- Konu Sahibi kahvekokulu
Ayy inşallah canımm inşallahhBenimde böyle iki gün dür canm adetim 3 temmuz yaklastı bakalım belki belirtidir gebelik için inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah canımm inşallahhBenimde böyle iki gün dür canm adetim 3 temmuz yaklastı bakalım belki belirtidir gebelik için inşallah
Merhaba canim hosgeldin. senin bat kacMerhaba hanımlar bende katılıyım aranıza rabbim hepimize hayırlı bebişler versin ve kucağımıza sağlıkla almak nasip etsin
Tsk ederim Iliskiden sonra 5-10dkk yatmaya ozen gosterdim ondan olabilirmi bilmiyorum vallaTebrik ederim :) Allah hep mutluluktan ağlatsın :) ne güzel haber
Özel olarak yaptığım dikkat ettiğin birşeyler varmıydı
2gun var daha normal adetime canim. Kasik agrilarim arada oluyorCanım kasık ağrın varmıydı adetine kaç gün var öğrenebilirmiyim?
Başımdan geçmiş gebelik Yok ancak gecikme ve akıntı çoğu kişi gebelik belirtisi demiş :) test yapsana arkadasımYa kizlar bnim adet gecikmesiyle beraber sari akimtm var gebelik mi sizcee??
AY canm agzindan bal damliyor.Memlekete geldik bayram nedeniyle Burdada eczane yok Ankarada olsaydm almiştm coktan :)Başımdan geçmiş gebelik Yok ancak gecikme ve akıntı çoğu kişi gebelik belirtisi demiş :) test yapsana arkadasım
İnsallah yüzün güler çift çizgiyi görmek nasip olsun , bize haber et umut olsunAY canm agzindan bal damliyor.Memlekete geldik bayram nedeniyle Burdada eczane yok Ankarada olsaydm almiştm coktan :)
inşallahh canm Allah razi olsunİnsallah yüzün güler çift çizgiyi görmek nasip olsun , bize haber et umut olsun
Allahım birgün bize de nasip olsun
Amin çok amin
Güzel düşün güzel olsun:)
Evde, yoga ve ağır okmayan bir plates programı da uygulayabilirsiniz. Ben ilk hamileliğimde çok faydasını gördüm. Ama şunu da belirtiyim doktorum ilk aylar izin vermedi o nedenle temkinli olmakta fayda var tabi.Ben spor yapinca agir yapiyorum hiit ve agirlik kaldirmali :) baya agirlik kaldiririm squat filan yaparken onu biraktim ama yuruyus guzel olurdu su sicak havalar bi gecsin baslicam :) sagol oneriler icin :)
Buyuk ihtimalle cikar insallah vardirUzun zamandır takip edemedim kızlar taşınma işlerim var birşey danışacaktım ya bat 3 Temmuz Bugünle beraber 4 gün oluyo lekelenmem oldu biraz enfeksiyonum var akıntım geldi zannediyordum az önceye kadar meğer lekelenme imiş gebelik varsa kaset testte kesin çıkar mı
Ayyy gozlerim dolduu canm bnmm....Insallahh insallahTum istiyenlerden alirizzsuffa_sofi hayatim ikinci hamilelik haberini sanki senden alacakmisiz gibi hissediyorum
5 dk sonra çıkan sonuç geçerli değil yazıyor testte emin olmak istersen tekrarla testi derimKizlar benim bat 3 temmuz dun test yapmistim o testte bugun bi baktim cook hafif ikinci bir cizgi belirmis adet belirtilerimde basladi birkac saate kalmaz gelir gibi hissediyorum kimyasal gebelik denilen bu olabilirmi ki???
Lekelenmeyi yerleşme olarak düşünüyor iseniz daha beklemeniz lazım test için çünkü yerleşmeden en erken 1 hafta sonra idrara geçmeye başlar hormon. Ama kan testinde çıkabilir.Uzun zamandır takip edemedim kızlar taşınma işlerim var birşey danışacaktım ya bat 3 Temmuz Bugünle beraber 4 gün oluyo lekelenmem oldu biraz enfeksiyonum var akıntım geldi zannediyordum az önceye kadar meğer lekelenme imiş gebelik varsa kaset testte kesin çıkar mı