Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay

Aynen canım bakalım çift çizgiyi görmeyi Allah ne zaman kısmet edecek ins en kısa zamanda olur
Hayali cift cizgiler gormek istemiyorum artik var da ben mi goremiyorum acaba diye gozume sokuyorum resmen testi bi gun o da olur goruruz belli mi olur

Gun icerisinde surekli yok arada yatakta donerken oluyor. Ama bu belirti ben adetimden once hep olurdu o yuzden hamilelik belirtisi olarak algilamistim canim

Oncelikle Hayirli olsun canm.Bnimde adetim 1 gun gecti Kasiklarimda agri ve sislik var.Goguslerimde aci yok ama dolgunluk var Senin meme uclarin nasil? Koyulugu hangi renkte

Ayyyyy gözünüz aydinnn yaaaaa sanki ben o mutluluğu yaşıyormuşum gibi oldummmm cokkkk ama cokkkk sevindim adınıza artık hayırlısyla insallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Ben de kendimi ve verdigim sözü tutamayip sabah kostur kostur nobetci eczane bulup 3 tane test alip oturup bir tanesini yapip agzimin payini almis bulunmaktayim arkadaşlar
Canim bozma moralini hele bi günün geçsin bekle tekrar test yaparsın. Bende kendimi zor tutuyorum test almayım diye sabretmek cok zor

Hayali cift cizgiler gormek istemiyorum artik var da ben mi goremiyorum acaba diye gozume sokuyorum resmen testi bi gun o da olur goruruz belli mi olur
Canım sende erken yaptın benim gibi ahh bu merak yok mu inşallah erken yaptığımız için negatiftir azcık daha bekleyelim tekrar haparız

Oncelikle Hayirli olsun canm.Bnimde adetim 1 gun gecti Kasiklarimda agri ve sislik var.Goguslerimde aci yok ama dolgunluk var Senin meme uclarin nasil? Koyulugu hangi renkte
Goguslerimin renginde farklilik goremedim ama agirlastilar cok hassaslar. Kasik agrisi bendede zAman zaman var sanki adetim gelecek gibi

Ben spor yapinca agir yapiyorum hiit ve agirlik kaldirmali :) baya agirlik kaldiririm squat filan yaparken onu biraktim ama yuruyus guzel olurdu su sicak havalar bi gecsin baslicam :) sagol oneriler icin :)

Ay super bi habermis bu

ay canim benim ya hayirli olsun Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bu sayfamizin ilk mujdesi calsin davullarrr

Kızlar bugün bende beyaz akıntıda gelmeye başladı daha önce yoktu sümüksü bi akkntı değil ıslaklık veren tipten bi akıntı adetime 6 gün kaldı. Belirti olabilir mi? Valla herşeyi belirtiye yoruyorum burada bir arkadaşımız akıntım çoğaldı ıslaklık var demişte de aklıma o geldi adeti yaklaşıp böyle bişi yaşayan var mı?

Benimde böyle iki gün dür canm adetim 3 temmuz yaklastı bakalım belki belirtidir gebelik için inşallah

Tebrik ederim :) Allah hep mutluluktan ağlatsın :) ne güzel haber
Özel olarak yaptığım dikkat ettiğin birşeyler varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…