- 12 Haziran 2017
- 79
- 77
- 26
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Canım kasık ağrısı olup geçiyo ara ara sürekli değil mesela şimdi yok. Sadece sabahları yatakta oluyor. Pazartesi adetime 3 gün kalıcak bi kan vericem yada evde bitane daha test yapıcam bakalım.. çünkü doktor yumurtalıkların temiz herhangi bi sorun yok demişti bu ay için bakalım az daha bekleyeyim
Hayali cift cizgiler gormek istemiyorum artik var da ben mi goremiyorum acaba diye gozume sokuyorum resmen testi bi gun o da olur goruruz belli mi olurAy
Aynen canım bakalım çift çizgiyi görmeyi Allah ne zaman kısmet edecek ins en kısa zamanda olur
Gun icerisinde surekli yok arada yatakta donerken oluyor. Ama bu belirti ben adetimden once hep olurdu o yuzden hamilelik belirtisi olarak algilamistim canim
Ayyyyy gözünüz aydinnn yaaaaa sanki ben o mutluluğu yaşıyormuşum gibi oldummmm cokkkk ama cokkkk sevindim adınıza artık hayırlısyla insallah bebeğinizi kucağınıza alırsınızKizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Canim bozma moralini hele bi günün geçsin bekle tekrar test yaparsın. Bende kendimi zor tutuyorum test almayım diye sabretmek cok zorBen de kendimi ve verdigim sözü tutamayip sabah kostur kostur nobetci eczane bulup 3 tane test alip oturup bir tanesini yapip agzimin payini almis bulunmaktayim arkadaşlar
İnşallah hepimiz yaşarız o sevinci bı gün cnmHayali cift cizgiler gormek istemiyorum artik var da ben mi goremiyorum acaba diye gozume sokuyorum resmen testi bi gun o da olur goruruz belli mi olur
Kuzenimin eşi denizciydi ordan duyduğum zor. Kolay gelsin size de, herşey hallolur sağlık olsun da.Maalesef zor işikafama takmiym diyorum olmuyor
Canım sende erken yaptın benim gibiHayali cift cizgiler gormek istemiyorum artik var da ben mi goremiyorum acaba diye gozume sokuyorum resmen testi bi gun o da olur goruruz belli mi olur
Goguslerimin renginde farklilik goremedim ama agirlastilar cok hassaslar. Kasik agrisi bendede zAman zaman var sanki adetim gelecek gibiOncelikle Hayirli olsun canm.Bnimde adetim 1 gun gecti Kasiklarimda agri ve sislik var.Goguslerimde aci yok ama dolgunluk var Senin meme uclarin nasil? Koyulugu hangi renkte
Ben spor yapinca agir yapiyorum hiit ve agirlik kaldirmali :) baya agirlik kaldiririm squat filan yaparken onu biraktim ama yuruyus guzel olurdu su sicak havalar bi gecsin baslicam :) sagol oneriler icin :)ağır kaldırma ve elektirikli süpürge seni çok zorlayan bi süpürgeyse onu da kullanma onun dışında ben spor yapıyorum her gün 40 dk yürüyorum sağlıklı besleniyorum sağlıklı beslenen spor yapan vucüdda adet daha düzeşi oluyor ve bebek daha iyi tutunuyormuş böyle yaparak hem daha az kilo ile başlarım hamileliğe hemde hamilelikte de çok kilo almam diye düşünüyorum tabi yine senin tercihin
Ay super bi habermis buKizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Aynen cnm sağlık versin rabbim inşallah herşey onun elindeKuzenimin eşi denizciydi ordan duyduğum zor. Kolay gelsin size de, herşey hallolur sağlık olsun da.
Kizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Kızlar bugün bende beyaz akıntıda gelmeye başladı daha önce yoktu sümüksü bi akkntı değil ıslaklık veren tipten bi akıntı adetime 6 gün kaldı. Belirti olabilir mi? Valla herşeyi belirtiye yoruyorumburada bir arkadaşımız akıntım çoğaldı ıslaklık var demişte de aklıma o geldi adeti yaklaşıp böyle bişi yaşayan var mı?
Tebrik ederim :) Allah hep mutluluktan ağlatsın :) ne güzel haberKizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Maşallah canım gözün aydın onca senenin mükafatını aldın ozamanay canim benim ya hayirli olsun Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bu sayfamizin ilk mujdesi calsin davullarrr