Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah kuzumm insallahh burasi olmasaydi eger dun testi gorunce oturur aglardim moralimi bozardim muhtemelen ama burasi moral veriyo umudumuzu yitirmeyelim <3
Sen moralini hep yüksek tut canım napalm olmazsa da Allah'ın bir bildiği vardır elbet bir gün bizde bebeklerimize kavuşuruz cnm benimm

Biz 7 aylık evliyiz daha ilk kez bu ay deniyoruz acaba ilk kez olduğu için ağrıyo olabilir bilemedim.. hayırlısı bakalım benimde 5 günüm kaldı adetime beklemedeyiz 2 gün kala yapacağım test negatif çıksada yapıcam sonra adet olmazsam tekrar yaparım

Bu ayin , 13 üñe kadin dogumdan randevu aldim kontrol amacli gidicem bakalim ne diyicek dr.
Canım kasık ağrısı nedir onuda sorsana doktora adet gününden çok önce başlayan ama uzun sürmeyen ağrılar ben gidebilirsem pazartesi gibi gidicekde sen sorarsan yine sevinirim aydınlanmış oluruz

Aksam 3.30 du yataga girdigimde esimin soyledigi tek cumle sen esseksin askim onlarda her zaman is birakmadan cikiyorsun o bizde hep bugunki gibi ama bugun cok yoruldugun icin zoruna gitti simdiye kadar hic farketmedn dedi

Bence oyle canim biz 11 aylik evliyiz korunurken boyle olmuyodu bence spermlerle alakali bir durum bu kımışdayıp duruyolar galiba da agri yapiyolar

Aksam 3.30 du yataga girdigimde esimin soyledigi tek cumle sen esseksin askim onlarda her zaman is birakmadan cikiyorsun o bizde hep bugunki gibi ama bugun cok yoruldugun icin zoruna gitti simdiye kadar hic farketmedn dedi
Ahh canim benim onlarin ayibi iste bizler yapamayiz utaniriz da onlar rahatlar demek ki..

Dünkü hamiş arkadasimiz napti acaba kocasina surpriz yapti mi ki

Yap bence test, merak ettim.

Çok geçmiş olsun.

Şeymacım bendede aynı belirtiler oldu sol taraf kasık batması hatta seyirme ve en çok ateş basması yaptı göğüslerim aynı duruyodu ama malesef düşük yaptım daha çok erken çıkmayabilir

Merhaba kızlar silik bi çizgi var adetim henüz gecikmedi doktor 4 Temmuz a kadar olmazsan gel demişti sizce var mı bişey yardımcı olur musunuz
Canım adetin ne zaman inşallah hamilesindir bidaha yap yada yarın kan testi yap

Şeymacım bendede aynı belirtiler oldu sol taraf kasık batması hatta seyirme ve en çok ateş basması yaptı göğüslerim aynı duruyodu ama malesef düşük yaptım daha çok erken çıkmayabilir
Çok üzüldüm kuzum senin adına morelini yüksek tut bilmiyorm ki bende sabredemiyorm ilk kez bu belirtileri yaşıyorum göğüslerimde bişey hissetmiyorum daha akintim da hiç yok tek şey kasık ağrısı ateş basması baş ağrısı şimdilik bende kist falan mı diye korkuyorum açıkçası

Canım benim ya valla Allah halimize acısın yazık bize hamilelik olur aynı belirti adet olur aynı belirti kist olur aynı belirti iltihap olur aynı belirti bizde napıcamızı şaşırdık ama sen hiç korkma iyi düşün iyi olsun hatta bende adetten 1 hafta önce aşırı baş ağrısı kusma baş dönmesi olmuştu yerleşiyomuş heralde acillik olmuştum testte negatif çıkmıştı erken olduğu için ama ben hislerimi dinledim sadece bulantı iğnesi oldum başka bişey yapmadım ama ne çare gene düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…