- 9 Haziran 2017
- 196
- 189
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Sen moralini hep yüksek tut canım napalm olmazsa da Allah'ın bir bildiği vardır elbet bir gün bizde bebeklerimize kavuşuruz cnm benimmİnsallah kuzumm insallahh burasi olmasaydi eger dun testi gorunce oturur aglardim moralimi bozardim muhtemelen ama burasi moral veriyo umudumuzu yitirmeyelim <3
Biz 7 aylık evliyiz daha ilk kez bu ay deniyoruz acaba ilk kez olduğu için ağrıyo olabilir bilemedim.. hayırlısı bakalım benimde 5 günüm kaldı adetime beklemedeyiz 2 gün kala yapacağım test negatif çıksada yapıcam sonra adet olmazsam tekrar yaparımYa canim benim onceden olmuyordu buu korunmayi biraktik oyle basladi onceden ayni senin gibi 1 ya da 2 gun once belim ve karnim agrir gelecegi zamandan 1 saat once dizlerime agrilar girerdi anlardim saatini bile.. Ama 2 aydir adetim temizlenip iliskiye korunmasiz girdi gireli yumurtlamayla beraber gelen agrilar hic gitmedi bu yuzden yaniliyorum.. Ve bu ay gogus uclarim kesilmis gibi aciyo ve cok sisti hormonlar dalga geciyor sanki.. 4 gun kalmisti dun test negatif bilmiyom..
Canım kasık ağrısı nedir onuda sorsana doktora adet gününden çok önce başlayan ama uzun sürmeyen ağrılar ben gidebilirsem pazartesi gibi gidicekde sen sorarsan yine sevinirim aydınlanmış oluruzBu ayin , 13 üñe kadin dogumdan randevu aldim kontrol amacli gidicem bakalim ne diyicek dr.
Aksam 3.30 du yataga girdigimde esimin soyledigi tek cumle sen esseksin askim onlarda her zaman is birakmadan cikiyorsun o bizde hep bugunki gibi ama bugun cok yoruldugun icin zoruna gitti simdiye kadar hic farketmedn dediTamam misafir gelmesi evi bereketlendirir guzel ama ben boyle olunca uzuluyorum.. Arkadaslarima gitsem beraber yapalim yoksa senin basina kalcak derim hallediveririz hemen onlar da bana yapar sagolsunlar.. Boyle olmali sanki samimi olunca tabii herkes icin gecerli degil.. Samimi olmayan biriyse hic kabul etmem ama iste senin de yakin arkadaşınmis bak
Bence oyle canim biz 11 aylik evliyiz korunurken boyle olmuyodu bence spermlerle alakali bir durum bu kımışdayıp duruyolar galiba da agri yapiyolarBiz 7 aylık evliyiz daha ilk kez bu ay deniyoruz acaba ilk kez olduğu için ağrıyo olabilir bilemedim.. hayırlısı bakalım benimde 5 günüm kaldı adetime beklemedeyiz 2 gün kala yapacağım test negatif çıksada yapıcam sonra adet olmazsam tekrar yaparım
Ahh canim benim onlarin ayibi iste bizler yapamayiz utaniriz da onlar rahatlar demek ki..Aksam 3.30 du yataga girdigimde esimin soyledigi tek cumle sen esseksin askim onlarda her zaman is birakmadan cikiyorsun o bizde hep bugunki gibi ama bugun cok yoruldugun icin zoruna gitti simdiye kadar hic farketmedn dedi
Aklıma gelmedi değil olabilirBence oyle canim biz 11 aylik evliyiz korunurken boyle olmuyodu bence spermlerle alakali bir durum bu kımışdayıp duruyolar galiba da agri yapiyolar
Aksam 3.30 du yataga girdigimde esimin soyledigi tek cumle sen esseksin askim onlarda her zaman is birakmadan cikiyorsun o bizde hep bugunki gibi ama bugun cok yoruldugun icin zoruna gitti simdiye kadar hic farketmedn dediTamam misafir gelmesi evi bereketlendirir guzel ama ben boyle olunca uzuluyorum.. Arkadaslarima gitsem beraber yapalim yoksa senin basina kalcak derim hallediveririz hemen onlar da bana yapar sagolsunlar.. Boyle olmali sanki samimi olunca tabii herkes icin gecerli degil.. Samimi olmayan biriyse hic kabul etmem ama iste senin de yakin arkadaşınmis bak
Yap bence test, merak ettim.Kizlar ya şu an acaip kasık ağrısı yaşıyorm psikolojik olmayan bişey çünkü baya şiddetli olup azalıyor bir de ateş basıyor sürekli normalde ben hep buz gibi olurdum yaz aylarında bile şimdi tam tersi ama göğüslerimde acı yok acaba pazartesi test yapsam silikte olsa cikarmi bat8temmuz
Çok geçmiş olsun.Ah kizlaar ahh 100 kusur mesajinizi okudum baya birikmis hamile kalanlari tebrik ediyorum benim bat10 biliyorsunuz benimde sol kasikta 1 haftadir batma var gecen carsamba dr a gitmistim bata 13 gun varken beta sonucum 0.22 idi ama yukselmez regl olucam biliyorm cok rahatim bedenen. Sabahlari olan kasik batmasi disinda duygusalligim vardi gitti koku hassasiyetm gitti bu arada esimin is yerindd ayagi kirildi cuma sabahi dize kadar alcida sanirim 1.5 ay hicbirsey yapamayiz gibime geliyor sanki bizim hayaller agustos sonu eylul gibi baslar yeniden ah ah kocisim yaz gunu 3 kirik 1.5 ay alci nasil yapicaz ya tatilde yalan oldu bebekte bence
Yapicam cnm yarın kan testi bakalım sonuç nolckYap bence test, merak ettim.
Canım benim 28 hazirandı SAT 28 günde olurum hep bat 26 temmuz hayırlısı bakalım ama ben bu ay düşük yaptım sanırım yarın dr gidicemMerhaba canim hosgeldin. senin bat kac
Şeymacım bendede aynı belirtiler oldu sol taraf kasık batması hatta seyirme ve en çok ateş basması yaptı göğüslerim aynı duruyodu ama malesef düşük yaptım daha çok erken çıkmayabilirKizlar ya şu an acaip kasık ağrısı yaşıyorm psikolojik olmayan bişey çünkü baya şiddetli olup azalıyor bir de ateş basıyor sürekli normalde ben hep buz gibi olurdum yaz aylarında bile şimdi tam tersi ama göğüslerimde acı yok acaba pazartesi test yapsam silikte olsa cikarmi bat8temmuz
Canım adetin ne zaman inşallah hamilesindir bidaha yap yada yarın kan testi yapMerhaba kızlar silik bi çizgi var adetim henüz gecikmedi doktor 4 Temmuz a kadar olmazsan gel demişti sizce var mı bişey yardımcı olur musunuz
Çok üzüldüm kuzum senin adına morelini yüksek tut bilmiyorm ki bende sabredemiyorm ilk kez bu belirtileri yaşıyorum göğüslerimde bişey hissetmiyorum daha akintim da hiç yok tek şey kasık ağrısı ateş basması baş ağrısı şimdilik bende kist falan mı diye korkuyorum açıkçasıŞeymacım bendede aynı belirtiler oldu sol taraf kasık batması hatta seyirme ve en çok ateş basması yaptı göğüslerim aynı duruyodu ama malesef düşük yaptım daha çok erken çıkmayabilir
Canım benim ya valla Allah halimize acısın yazık bize hamilelik olur aynı belirti adet olur aynı belirti kist olur aynı belirti iltihap olur aynı belirti bizde napıcamızı şaşırdıkÇok üzüldüm kuzum senin adına morelini yüksek tut bilmiyorm ki bende sabredemiyorm ilk kez bu belirtileri yaşıyorum göğüslerimde bişey hissetmiyorum daha akintim da hiç yok tek şey kasık ağrısı ateş basması baş ağrısı şimdilik bende kist falan mı diye korkuyorum açıkçası
Bat 2 temmuz yani bugün canım yarın kanda baktırcam inşallah cıkarCanım adetin ne zaman inşallah hamilesindir bidaha yap yada yarın kan testi yap