- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
Aynen canım ya olsun artık bizim de Allah ım sen bu kullarını gör herkes pat pat haber versin hamileyim hamileyim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat 2 temmuz yani bugün ama bu ay klomen ve ovitrelle oldugum için doktor 4 temmuza kadar olmazsan mutlaka gel dedi. ahh nasıl sabredecegim iki gün dahaCanım ya haydi inşallah hamilesindir ama bana hamilesin gibi geliyor bat ne zamandı canım
sağol canım benim inşallah gercekten cok hayal kuruyor insan bakalım ne cıkacakHamile gibisin canim ya insallah boşa çıkmaz Ümit'lerin
Kıhamam ya çok geçmiş olsun canım hayırlısı inşallah hiç belli olmaz belki bu ay hamilesindir.. Rabbim gönlüne göre versin tez zamandaAh kizlaar ahh 100 kusur mesajinizi okudum baya birikmis hamile kalanlari tebrik ediyorum benim bat10 biliyorsunuz benimde sol kasikta 1 haftadir batma var gecen carsamba dr a gitmistim bata 13 gun varken beta sonucum 0.22 idi ama yukselmez regl olucam biliyorm cok rahatim bedenen. Sabahlari olan kasik batmasi disinda duygusalligim vardi gitti koku hassasiyetm gitti bu arada esimin is yerindd ayagi kirildi cuma sabahi dize kadar alcida sanirim 1.5 ay hicbirsey yapamayiz gibime geliyor sanki bizim hayaller agustos sonu eylul gibi baslar yeniden ah ah kocisim yaz gunu 3 kirik 1.5 ay alci nasil yapicaz ya tatilde yalan oldu bebekte bence
Canim bu agrilar hep aklimizi karistiriyo dun agriyla beraber akinti geldi aha dedim kesin gelenler geldi ama yok gelmesin insallah da bebeklerimizi koklayalim artikBende de geceleri oluyo cnm İnşllh en güzel haberleri veririz
Ben de kendimi ve verdigim sözü tutamayip sabah kostur kostur nobetci eczane bulup 3 tane test alip oturup bir tanesini yapip agzimin payini almis bulunmaktayim arkadaşlar
Benim ilk kez kasık ağrım oluyor canım 7 aydır evliyim hiç korunmadik siz ne kadardır istiyosunuz aynen öyle psikolojimizi bozuyor bu ağrılar inşallh canım sağlıklı minnoş bebeklerimiz olsunCanim bu agrilar hep aklimizi karistiriyo dun agriyla beraber akinti geldi aha dedim kesin gelenler geldi ama yok gelmesin insallah da bebeklerimizi koklayalim artik
İnsallah canim boyle durumlarda olan kadinlara oluyor işte bulasiklarla ugras bakalim geleni gideni agirla topla yerlestir yika ve bunu defalarca tekrarla off offf Allah bebek haberleriyle dinlendirir insallah en kisa zamanda kuzumCok tesekkur ederim hayatim artik arada kacamak yapabilirsek ne mutlu bize ama cok yoruluyorum iki gundur gelen giden gunduz sicak oldugundan arkadaslarimiz aksam gelip gece 2 3 gibi kalkiyorlar saolsunlar esim sikilmasin diye ama ölüyorum resmen yorgnluktan topuklarm tasimiyor artik ilerleyen gunlerde biraz seyreklesirse vakit ayirabiliriz kendimize
Canım normal mi bu ağrılar yani ben kendimden bilşyorum adetime 1-2 gün kala ağrım olurdu bacaklarıma vururdu. Bu ağrılar bildiğin adet ağrısı ama ve nerden baksan 1 haftayı geçiyo olalı ve sadece sabhları oluyor anlamadım nedendir. Yarın gidebilirsem doktora gidicem bende düşük vs olabilir mi diye belkide yerleşme ağrısıdır bilmiyorum ama inşallah hamileyizdirCanim bu agrilar hep aklimizi karistiriyo dun agriyla beraber akinti geldi aha dedim kesin gelenler geldi ama yok gelmesin insallah da bebeklerimizi koklayalim artik
Canim biz 11 aylik evliyiz korunmayi mayista biraktik daha cok yeniyiz..Benim ilk kez kasık ağrım oluyor canım 7 aydır evliyim hiç korunmadik siz ne kadardır istiyosunuz aynen öyle psikolojimizi bozuyor bu ağrılar inşallh canım sağlıklı minnoş bebeklerimiz olsun
Bizide unutma eklersen cok sevinirim sorun çözüldügünde ♡şu tablo meselesini çözebilsem hepinizi hergün ekleyip takip edecem :)
Aynn canım kafaya takınca olmuyor maalesef deneyimim yok ama yakın arkadaşımda 10 aydır evli sürekli düşünürdü test yapardı vs son ay bıraktım ddi oluyorsa olsun dedi günü geçti hatta umursamadi havadandr dedi şu an 1 aylık hamile sürekli başka şeylerle oyalanmak gerek ama olmuyor maalesef kendimden biliyorum zor beklemekk inşallh hepimiz kavuşuruz bı günRabbim hayırlısini versin bende dün eşime alırdırdım test yaptım ama tek çizgi çıktı eşim üzme kendini daha 2 aylik evliyiz dio ama bazi kadinlarinki ilk geceden oluyor biz cok istiyoruz diyemi böyle acaba ; (
Ya canim benim onceden olmuyordu buu korunmayi biraktik oyle basladi onceden ayni senin gibi 1 ya da 2 gun once belim ve karnim agrir gelecegi zamandan 1 saat once dizlerime agrilar girerdi anlardim saatini bile.. Ama 2 aydir adetim temizlenip iliskiye korunmasiz girdi gireli yumurtlamayla beraber gelen agrilar hic gitmedi bu yuzden yaniliyorum.. Ve bu ay gogus uclarim kesilmis gibi aciyo ve cok sisti hormonlar dalga geciyor sanki.. 4 gun kalmisti dun test negatif bilmiyom..Canım normal mi bu ağrılar yani ben kendimden bilşyorum adetime 1-2 gün kala ağrım olurdu bacaklarıma vururdu. Bu ağrılar bildiğin adet ağrısı ama ve nerden baksan 1 haftayı geçiyo olalı ve sadece sabhları oluyor anlamadım nedendir. Yarın gidebilirsem doktora gidicem bende düşük vs olabilir mi diye belkide yerleşme ağrısıdır bilmiyorum ama inşallah hamileyizdir
İnşallah olur canım en kısa zamanda işte sabredemiyorz yapacak bişey yok iyi ki burasıda var en azından yalnız değiliz <3Canim biz 11 aylik evliyiz korunmayi mayista biraktik daha cok yeniyiz..
Canım çok az insanda adet gecikmeden önce pozitif çıkıyor ümidini yitirme sen yine de insallah gecikirde pozitifi görürüz hepimizYa canim benim onceden olmuyordu buu korunmayi biraktik oyle basladi onceden ayni senin gibi 1 ya da 2 gun once belim ve karnim agrir gelecegi zamandan 1 saat once dizlerime agrilar girerdi anlardim saatini bile.. Ama 2 aydir adetim temizlenip iliskiye korunmasiz girdi gireli yumurtlamayla beraber gelen agrilar hic gitmedi bu yuzden yaniliyorum.. Ve bu ay gogus uclarim kesilmis gibi aciyo ve cok sisti hormonlar dalga geciyor sanki.. 4 gun kalmisti dun test negatif bilmiyom..
İnsallah kuzumm insallahh burasi olmasaydi eger dun testi gorunce oturur aglardim moralimi bozardim muhtemelen ama burasi moral veriyo umudumuzu yitirmeyelim <3İnşallah olur canım en kısa zamanda işte sabredemiyorz yapacak bişey yok iyi ki burasıda var en azından yalnız değiliz <3
Guguuu
vucud dalga mı geçiyor bilmiyorum ama benimde bu ay hem çok ağrılı hemde çok kanamam oldu
eşim diyor kki hem geciktin belki hamile kaldın ama sağlıklı yumurta ve sperm değilse vucud onu atıyor zaten genelde düşükler sağlıklı olmayan gebeliklerde oluyor dikkat ettiyseniz o yüzden bana mantıklı geldi ama bilmiyorum
Cok tesekkur ederim canim yaa amin insallah ama bu ay oldugunu hic sanmiyorm yaKıhamam ya çok geçmiş olsun canım hayırlısı inşallah hiç belli olmaz belki bu ay hamilesindir.. Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda
Ahh caniimm insallahh aynen aksam 5 senelik arkadaslarimiz geldi canlari saolsun da eski komsuyuz kari koca asla bir kizlari var asla dur demezler ve kadin esim o kadar benim icin yoruldu dessde kicini kaldirmadi kendi cocugunun istegini bile ben kalktim ha bire gece 2.3p kalktilar balkonda masa dolu bir onceki pasta cay ser isleri mutfakta balkonda kahve kurabiye bulasigi salon cips icinde kadin kalkti ve gitti bir bardak kaldirmadi birde cok samimiyiz 5 yildir gorusuyoruzİnsallah canim boyle durumlarda olan kadinlara oluyor işte bulasiklarla ugras bakalim geleni gideni agirla topla yerlestir yika ve bunu defalarca tekrarla off offf Allah bebek haberleriyle dinlendirir insallah en kisa zamanda kuzum
Tamam misafir gelmesi evi bereketlendirir guzel ama ben boyle olunca uzuluyorum.. Arkadaslarima gitsem beraber yapalim yoksa senin basina kalcak derim hallediveririz hemen onlar da bana yapar sagolsunlar.. Boyle olmali sanki samimi olunca tabii herkes icin gecerli degil.. Samimi olmayan biriyse hic kabul etmem ama iste senin de yakin arkadaşınmis bakAhh caniimm insallahh aynen aksam 5 senelik arkadaslarimiz geldi canlari saolsun da eski komsuyuz kari koca asla bir kizlari var asla dur demezler ve kadin esim o kadar benim icin yoruldu dessde kicini kaldirmadi kendi cocugunun istegini bile ben kalktim ha bire gece 2.3p kalktilar balkonda masa dolu bir onceki pasta cay ser isleri mutfakta balkonda kahve kurabiye bulasigi salon cips icinde kadin kalkti ve gitti bir bardak kaldirmadi birde cok samimiyiz 5 yildir gorusuyoruz