Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence bekleyebiliyorsan gecimeyi bekkle yoksa cidden boşuna yapıyoruz canım
bana diyeceğine kendin beklesene diyeceksin ben yapamıyorum bari sen yap
Yaa ne bileyim. Gecen ki hamileligmde 6 gun kala yapmistim. Predictor diye bi testti. Cikmisti. Ama iste o zaman cok belirtim vardi emindim zaten hemen hemen .simdi hiicc yookk. olmazsa da uzulmicem ama. Folikasite devam calismalara da

Kizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla

Kizlar uzulmeyin stres c9k etken yani uzulmeyin desemde uzuluyo insan canlarim insallah bebisler vardir da o testler gecikmeden bi kac gun sonra pozitiflesir hepimizin insallah meleklerim rabbim gonlumuzdekini versin insallah

Yaa ne bileyim. Gecen ki hamileligmde 6 gun kala yapmistim. Predictor diye bi testti. Cikmisti. Ama iste o zaman cok belirtim vardi emindim zaten hemen hemen .simdi hiicc yookk. olmazsa da uzulmicem ama. Folikasite devam calismalara da
Ozaman sen daha iyi bilirsin canım benim ilk olucak bebeğim inş belirtim yok diyorsun ama her hamilelik de bir olmuyor inş hakkında hayırlısı olur

maşallah çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım olsun mutluluk gözyaşları bunlar

Canım benim hayırlı olsun, tebrikler, Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Ayyy canim gozun aydin hayirli olsun

Anam yavrum rabbim seni bekletmemis cok sevindim cok guzel bi sekilde ver kocana mutlugun daim olsun sabah sabah cok guzel bi haber bu masallah bebisine artik bizlere dualar et canim rabbim bizide bu yolda cok bekletmesin canim sanada mis gibi gecen bir hamilelik diliyirum keyfini cikar 3 ay kendini kolla yavrum

Ayyy tebrik ederimmmm hayirli olsun canim benim ne mutlu sana darisi basimiza cok sevindim kendim kadar

Kızlar bende öZellikle sabahlar kasık ağrım oluyo sanki adet olcakmışım gibi düşük vs olabilir mi adetime 6 gün var ama bu ağrılar 1haftadan fazla var yanş neden olabilir.

Ne desem
Kızlar ben bugün adet oldum
Artık önümüzdki aydan devam
Sizden güzel haberle bekliyorum
Bilemedim uzuluyo insan ama rabbim daha iyi biliyo diyip kenara cekiliyo bende bu ay buraya yine olmadi kizlar yazarim muhtemelen 3 aydir olmayinca 4. Denemeden pek umudu olmuyo insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…