- 21 Şubat 2017
- 163
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Yaa ne bileyim. Gecen ki hamileligmde 6 gun kala yapmistim. Predictor diye bi testti. Cikmisti. Ama iste o zaman cok belirtim vardi emindim zaten hemen hemen .simdi hiicc yookk.bence bekleyebiliyorsan gecimeyi bekkle yoksa cidden boşuna yapıyoruz canım
bana diyeceğine kendin beklesene diyeceksinben yapamıyorum bari sen yap
Tutmaliyiz bende soz vermistim ta ki bu sabah gozlerimi acar acmaz faltasi gibi gebelik testi alma hayali kurana kadaraynen ama söz verdim bende kendime inş tutarım yani tutmam lazımgeçikmeden yapmıcam
Ya ümidini kesme benceBen de kendimi ve verdigim sözü tutamayip sabah kostur kostur nobetci eczane bulup 3 tane test alip oturup bir tanesini yapip agzimin payini almis bulunmaktayim arkadaşlar
Olur olur insallah rabbim zamanini biliyordur elbette boyle testlerle mestlerle ugrasip kendimizi avutuyoruz iste hayirlisi olsun hepimiz icinİnşallah inşallah :) 10 aydır da istiyoruz ama olmadı
Oyle canim belli olmaz bu isler bir iki haftalik hamile olup testte cikmayanlarin oldugunu biliyorum.. Ya da 4 gun once cikmayip 2 gun kala cikanlar var hayirlisi pes etmek yok :)Ya ümidini kesme bence
Ozaman sen daha iyi bilirsin canım benim ilk olucak bebeğim inş belirtim yok diyorsun ama her hamilelik de bir olmuyor inş hakkında hayırlısı olurYaa ne bileyim. Gecen ki hamileligmde 6 gun kala yapmistim. Predictor diye bi testti. Cikmisti. Ama iste o zaman cok belirtim vardi emindim zaten hemen hemen .simdi hiicc yookk.olmazsa da uzulmicem ama. Folikasite devam calismalara da
Amin inşallah canımKizlar merhaba ben de bu ay istiyorum 4 5 aydir deniyoruz bir turlu tutturamadik ins hepimizin gonlune gore olur
maşallah çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım olsun mutluluk gözyaşları bunlarKizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Canım benim hayırlı olsun, tebrikler, Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahKizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Ayyy canim gozun aydin hayirli olsunKizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Anam yavrum rabbim seni bekletmemis cok sevindim cok guzel bi sekilde ver kocana mutlugun daim olsun sabah sabah cok guzel bi haber bu masallah bebisine artik bizlere dualar et canim rabbim bizide bu yolda cok bekletmesin canim sanada mis gibi gecen bir hamilelik diliyirum keyfini cikar 3 ay kendini kolla yavrumKizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Ayyy tebrik ederimmmm hayirli olsun canim benim ne mutlu sana darisi basimiza cok sevindim kendim kadarKizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Ay cok heycanliBence bebek ayakkabisi al tencerenin icine koy yemek yerken esine actir tatatataaammm ben oyle yapmayi dusunuyorum saglicakla kucagina al insallah allahim hayirli saglikli evlat versin
Bilemedim uzuluyo insan ama rabbim daha iyi biliyo diyip kenara cekiliyo bende bu ay buraya yine olmadi kizlar yazarim muhtemelen 3 aydir olmayinca 4. Denemeden pek umudu olmuyo insaninKızlar ben bugün adet oldum
Artık önümüzdki aydan devam
Sizden güzel haberle bekliyorum