Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harika çok sevindim. Tebrikler.

Kızlar bende öZellikle sabahlar kasık ağrım oluyo sanki adet olcakmışım gibi düşük vs olabilir mi adetime 6 gün var ama bu ağrılar 1haftadan fazla var yanş neden olabilir.
Belirti de olabilir. Kist de olabilir, psikolojik de olabilir. Pazartesi bi kan versene.

Aynn sıkma canini olur 4 gun icinde neler degisiyor

Ayy hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et

Ay
Oyle canim belli olmaz bu isler bir iki haftalik hamile olup testte cikmayanlarin oldugunu biliyorum.. Ya da 4 gun once cikmayip 2 gun kala cikanlar var hayirlisi pes etmek yok :)
Aynen canım bakalım çift çizgiyi görmeyi Allah ne zaman kısmet edecek ins en kısa zamanda olur

Cooookkk tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin inanin bana dualarimda sizi eksik etmicem en kisa zamanda hepinize nasip etsin Rabbim. Aynen kucuk ayakkabi alip esime oyle supriz yapacam ins
İlk güzel haberin senden gelmesi de ayrıca hoş, çünkü vajinismus zor bir durum yaşamasam da tahmin edebiliyorum. Umarım eşinle de mutlu olmaya devam edersin, gebelikte ilişki olmaz hurafelerine sakın inanma :)

Daha 1 hafta var ama ben catliycam kızlar
Bi de benim koca dışarı gidecek şehir dışına artık taa 2 ay sonraya kalacak

Belirti de olabilir. Kist de olabilir, psikolojik de olabilir. Pazartesi bi kan versene.
Canım kasık ağrısı olup geçiyo ara ara sürekli değil mesela şimdi yok. Sadece sabahları yatakta oluyor. Pazartesi adetime 3 gün kalıcak bi kan vericem yada evde bitane daha test yapıcam bakalım.. çünkü doktor yumurtalıkların temiz herhangi bi sorun yok demişti bu ay için bakalım az daha bekleyeyim

İnşallah, güzel haberler bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…