- 13 Mayıs 2017
- 65
- 80
- 36
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Canım kasık ağrın varmıydı adetine kaç gün var öğrenebilirmiyim?Cooookkk tesekkur ederim guzel dilekleriniz icininanin bana dualarimda sizi eksik etmicem en kisa zamanda hepinize nasip etsin Rabbim. Aynen kucuk ayakkabi alip esime oyle supriz yapacam ins
Canım ben 7 gün kala yaptım negatif çıktı. Bence yapma ama yinede sen bilirsn9 gun kaldi ama gercekten hicbisey hissetmiyorum. Yinede yapicam tabi 6 gun oncesinden testi. Veya 5 gun once .
Kararsiz kaliyorum iste. Elimden geldigi kadar beklicem ama. Simdi Allahtan annemin yanina geldim bi iki gun kalirim oyalanirimCanım ben 7 gün kala yaptım negatif çıktı. Bence yapma ama yinede sen bilirsn
Harika çok sevindim. Tebrikler.Kizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Belirti de olabilir. Kist de olabilir, psikolojik de olabilir. Pazartesi bi kan versene.Kızlar bende öZellikle sabahlar kasık ağrım oluyo sanki adet olcakmışım gibi düşük vs olabilir mi adetime 6 gün var ama bu ağrılar 1haftadan fazla var yanş neden olabilir.
Ayy hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dua etKizlar inanamiyorumm!!! 4bucuk sene dile kolay esimle iliskiye bile giremedim. 1ay oncesi vajinismus hastaligimi yendim. Adetime 2gun var test yaptim bugun cunku dun yerlesme kanamasi gibi az kanamam oldu. Suan ellerim titriyor resmen hamileyimm. Ilk size yaziorum kocama supriz yapmak icin hemen aramadim. Yarim saattie agliyorum valla
Olur olur insallah rabbim zamanini biliyordur elbette boyle testlerle mestlerle ugrasip kendimizi avutuyoruz iste hayirlisi olsun hepimiz icin
Aynen canım bakalım çift çizgiyi görmeyi Allah ne zaman kısmet edecek ins en kısa zamanda olurOyle canim belli olmaz bu isler bir iki haftalik hamile olup testte cikmayanlarin oldugunu biliyorum.. Ya da 4 gun once cikmayip 2 gun kala cikanlar var hayirlisi pes etmek yok :)
Kisacasi Hersey olabilirrrBelirti de olabilir. Kist de olabilir, psikolojik de olabilir. Pazartesi bi kan versene.
İlk güzel haberin senden gelmesi de ayrıca hoş, çünkü vajinismus zor bir durum yaşamasam da tahmin edebiliyorum. Umarım eşinle de mutlu olmaya devam edersin, gebelikte ilişki olmaz hurafelerine sakın inanma :)Cooookkk tesekkur ederim guzel dilekleriniz icininanin bana dualarimda sizi eksik etmicem en kisa zamanda hepinize nasip etsin Rabbim. Aynen kucuk ayakkabi alip esime oyle supriz yapacam ins
Ümidini yitirme, eşinin işi zor galibaDaha 1 hafta var ama ben catliycam kızlar
Bi de benim koca dışarı gidecek şehir dışına artık taa 2 ay sonraya kalacak
Gun icerisinde surekli yok arada yatakta donerken oluyor. Ama bu belirti ben adetimden once hep olurdu o yuzden hamilelik belirtisi olarak algilamistim canimCanım kasık ağrın varmıydı adetine kaç gün var öğrenebilirmiyim?
Benimde sadece sabah yatakta yatarken oluyor gün içinde olmuyor ayağa kalktığım zaman vs neyse bikaç gün daha bekleyeyimGun icerisinde surekli yok arada yatakta donerken oluyor. Ama bu belirti ben adetimden once hep olurdu o yuzden hamilelik belirtisi olarak algilamistim canim
Canım kasık ağrısı olup geçiyo ara ara sürekli değil mesela şimdi yok. Sadece sabahları yatakta oluyor. Pazartesi adetime 3 gün kalıcak bi kan vericem yada evde bitane daha test yapıcam bakalım.. çünkü doktor yumurtalıkların temiz herhangi bi sorun yok demişti bu ay için bakalım az daha bekleyeyimBelirti de olabilir. Kist de olabilir, psikolojik de olabilir. Pazartesi bi kan versene.
İnşallah, güzel haberler bekliyoruz :)Canım kasık ağrısı olup geçiyo ara ara sürekli değil mesela şimdi yok. Sadece sabahları yatakta oluyor. Pazartesi adetime 3 gün kalıcak bi kan vericem yada evde bitane daha test yapıcam bakalım.. çünkü doktor yumurtalıkların temiz herhangi bi sorun yok demişti bu ay için bakalım az daha bekleyeyim
Maalesef zor işiÜmidini yitirme, eşinin işi zor galiba
İnşallah canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu ay hamile olduğumuzu öğrenelimİnşallah, güzel haberler bekliyoruz :)