Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bekki sacma ama bisi sorcam evinizi temizliyor musunuz yani supurme silme cam silme falan hatta alisveris agirseyler tasima ben bunlarin hepsini yaptim bilmiyorum zaten bayram yuzunden gitti ovulasyon gunleri oyuzden umudum yok bu ay ama birdahaki ay dikkat edeyim en azindan? Spor yapmiyorum ama evi isi de yapmasam mi yoksa cok mu sacma :KK70:
ağır kaldırma ve elektirikli süpürge seni çok zorlayan bi süpürgeyse onu da kullanma onun dışında ben spor yapıyorum her gün 40 dk yürüyorum sağlıklı besleniyorum sağlıklı beslenen spor yapan vucüdda adet daha düzeşi oluyor ve bebek daha iyi tutunuyormuş böyle yaparak hem daha az kilo ile başlarım hamileliğe hemde hamilelikte de çok kilo almam diye düşünüyorum tabi yine senin tercihin :KK66:

Cok yogun var kanamam normal de az az gelirdi ama bu ay cok fazla anlamadim

Guguuu Guguuu

vucud dalga mı geçiyor bilmiyorum ama benimde bu ay hem çok ağrılı hemde çok kanamam oldu
eşim diyor kki hem geciktin belki hamile kaldın ama sağlıklı yumurta ve sperm değilse vucud onu atıyor zaten genelde düşükler sağlıklı olmayan gebeliklerde oluyor dikkat ettiyseniz o yüzden bana mantıklı geldi ama bilmiyorum

Guguuu Guguuu

vucud dalga mı geçiyor bilmiyorum ama benimde bu ay hem çok ağrılı hemde çok kanamam oldu
eşim diyor kki hem geciktin belki hamile kaldın ama sağlıklı yumurta ve sperm değilse vucud onu atıyor zaten genelde düşükler sağlıklı olmayan gebeliklerde oluyor dikkat ettiyseniz o yüzden bana mantıklı geldi ama bilmiyorum
Kimbilir biz kadinlarin isi gercekten cook zor bu kadar yogun kanama olmasi hamile olma ihtimalini dusuruyo sanki hep yerlesme kanamalari koyu ve damla seklinde geliyor diye goruyoruz ama hayirlisi olsun ne diyelim vucut atiyormus zaten saglikli olmayan gebeliklerde belki oyle bir durumdur..

Ben de kendimi ve verdigim sözü tutamayip sabah kostur kostur nobetci eczane bulup 3 tane test alip oturup bir tanesini yapip agzimin payini almis bulunmaktayim arkadaşlar:cry::KK43:

Ben de kendimi ve verdigim sözü tutamayip sabah kostur kostur nobetci eczane bulup 3 tane test alip oturup bir tanesini yapip agzimin payini almis bulunmaktayim arkadaşlar:cry::KK43:
Tatlm daha cok erkn neden yapip uzdn kndini...bnm bi gun gecmesine ragmen yapmiyorm Hos istesemde test bulamamm da :) Cezaliyim eczane yooogggg

Tatlm daha cok erkn neden yapip uzdn kndini...bnm bi gun gecmesine ragmen yapmiyorm Hos istesemde test bulamamm da :) Cezaliyim eczane yooogggg
Kuzu tutamadim kendimi icimden bi ses git al git al dedi o kadar da tutmustum kendimi soz vermistim ama yenik dustum merakima.. Saglik olsun bir daha gunum gecmeden yapmayacagim hem 4 gunum var belli mi olur bazilarinin cok gec cikiyo:bicak:

deli kız :KK45: sen yine iyisin ramazanda kilo aldım göbegim var belki hamileyimdir diye bata var 25 gün test yaptım :))) yani yalnız değilsin :KK66:

Yaa ben de yapmak istiyorum ama. Sanirim bende bisey yok. Cunku belirti yok hicc.:110: Bat a 9 gun var . Pazartesi yapicam test.

Yaa ben de yapmak istiyorum ama. Sanirim bende bisey yok. Cunku belirti yok hicc.:110: Bat a 9 gun var . Pazartesi yapicam test.
bence bekleyebiliyorsan gecimeyi bekkle yoksa cidden boşuna yapıyoruz canım
bana diyeceğine kendin beklesene diyeceksin:KK48: ben yapamıyorum bari sen yap

X