- 3 Eylül 2010
- 99
- 113
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
:)) aylardır deniyor ve istiyoruz ama başlığı görünce ben deeee demeden geçemeyeceğimArkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.
Ayy canim benim inşallah sen ben isteyen herkes mis kokulu evladina kavuşsunnn.. Benim de son gunum lekelenmeyle gecer hayirlisi bakalim şu göbüşlerde tekmeleri hissedelim bir an önce herseye raziyim yüz üstü uyuyamamaya bileebenmkide 6 gun suruyo ama son gun sadece lekelenme ondan 5 diyebilirz :) ...Insallah hamisimdirr tatlm dua et bacina... Insallah sninde olur tatli bi yavrun :) selametle
Ay
Ayy canim benim inşallah sen ben isteyen herkes mis kokulu evladina kavuşsunnn.. Benim de son gunum lekelenmeyle gecer hayirlisi bakalim şu göbüşlerde tekmeleri hissedelim bir an önce herseye raziyim yüz üstü uyuyamamaya bilee
Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.
ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI BEBEK BAT SONUÇ @Defnem08 32 2 1 Temmuz ? @Smartanne ? ? 3 Temmuz ? @duygusuuuuu ? ? 5 Temmuz ? @kronikuykucu ? ? 7 Temmuz ? @Mernur1325 ? ? 7 Temmuz ? @canan_cc ? ? 7 Temmuz ? @Seyma b ? ? 8 Temmuz ? @paraleller ? ? 8 Temmuz ? @tuba15 ? ? 10 Temmuz ? @Sehriayaz58 ? ? 10 Temmuz ? @ergunsevgi ? ? 10 Temmuz ? @Kevmet ? ? 10 Temmuz ? @Katinaninelindemakasi35 ? ? 11 Temmuz ? @googce 25 1 11 Temmuz ? @Mina_1414 ? ? 12 Temmuz ? @nenana ? ? 13 Temmuz ? @gizemlii123 ? ? 15 Temmuz ? @Shopareekiz ? ? 18 Temmuz ? @nes1988mum ? ? 26 Temmuz ?
ay tuh canim ya bnde regl oldum olucam sanki yakindan tanidigim biriymissin gbi canim skldi ama Allahim ne zaman isterse O na guven o her seyin en iyisini bilirKızlar ya. Adet oldum ben. Yeni bat 27 temmuz. Hayırlısı. Sizden iyi haberler bekliyorum.
aynen bnde yumurtlama gunlerinde bise olmadiya o kadar takilmiyorum yksa kesin onu yapmim bnu yapmim olurdum bziim umutlar obur aya insAllah tatlm en azndan bnimKizlar bekki sacma ama bisi sorcam evinizi temizliyor musunuz yani supurme silme cam silme falan hatta alisveris agirseyler tasima ben bunlarin hepsini yaptim bilmiyorum zaten bayram yuzunden gitti ovulasyon gunleri oyuzden umudum yok bu ay ama birdahaki ay dikkat edeyim en azindan? Spor yapmiyorum ama evi isi de yapmasam mi yoksa cok mu sacma
<3 inşallah canım. Gönlüne göre olsunCvbin icin tsk ederimnormalde adetim her ay duzenli gelmez ama ortalama 36gunde bir olurum. Oyle yara veya zorlanma olmadi 3 gundur iliski yasamadim. Insallah yerlesmedir ama hic umudum yok, tabii bi taraftanda ister istemez insan hevesleniyor. Bu ay akintim faZla geldi yani yumurtlarken gelmesi gerek beyaz akinti, belki ozaman yine yumurtladiysam denk gelebilir ins
İnşallah canım. Gönlüne göre olsun.
<3
Olunuyor. Benim ilk gebeliğim öyleydi.Ya acaba hic ama hic bi belirti hissetmeden hamile olunabiliyor mu
9 gun kaldi ama gercekten hicbisey hissetmiyorum. Yinede yapicam tabi 6 gun oncesinden testi. Veya 5 gun once .Olunuyor. Benim ilk gebeliğim öyleydi.
Ne testi canım kan mı?9 gun kaldi ama gercekten hicbisey hissetmiyorum. Yinede yapicam tabi 6 gun oncesinden testi. Veya 5 gun once .
Iyi geceler hayatim ogluma gebeyken 4 5 haftalik iken gogusteki acik kahve olan bolge koyulasmaya basladi birde hassasiyet beni hissettigim elim degse canim yaniyordu inceden boyle icim urperiyordu sanki tuylerim diken diken olmus gibi oyle iste canm benim yasadigim hassasiyet umarm anlatabilmisimdrBen şu göğüs hassasiyetini çok merak ediyorum nasıl oluyo acaba dokununca mı bastırınca mı acıyor. Göğüs uçları yada göğüs ne şekil alıyo en büyük belirti bunu söylüyolar yaşayanlar yada ikinciyi düşünenler tecrübelerini paylaşabilir mi
Canım ozaman gebe kaldıktan sonra hassasiyet oluyo dimi 4-5 haftalıkken dedin deIyi geceler hayatim ogluma gebeyken 4 5 haftalik iken gogusteki acik kahve olan bolge koyulasmaya basladi birde hassasiyet beni hissettigim elim degse canim yaniyordu inceden boyle icim urperiyordu sanki tuylerim diken diken olmus gibi oyle iste canm benim yasadigim hassasiyet umarm anlatabilmisimdr
Hayir canim. evde yapicam test .Ne testi canım kan mı?
Bence gününü bekle 1, 2 gün önce yapabilirsin.9 gun kaldi ama gercekten hicbisey hissetmiyorum. Yinede yapicam tabi 6 gun oncesinden testi. Veya 5 gun once .
Canım ozaman gebe kaldıktan sonra hassasiyet oluyo dimi 4-5 haftalıkken dedin deBenim adetime 6 gün kaldı göğüste hassasiyet yokta ondan merak ettim