Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah nasip olur hepimize canim hosgeldin sen de kac aydir deniyorsunuz@gizemlii123

İnşallah nasip olur hepimize canim hosgeldin sen de kac aydir deniyorsunuz@gizemlii123
hoşbuldum canım 1 yıldır deniyorum canım pko var bende onun için 3 ay klomen+folik asit+ovitrelle +progestoron denedik kısmet olmadı bu ay başka doktora gitmiştim adet günü olmadığı için bu ay sadece folik asit +progestoron yazdı aynı zamanda soğan suyuna başladım bakalım bu aydan pek umudum yok ama gelecek ay aşılama düşünüyorum doktorla konuştum geldiğinde konuşuruz dedi

Kişiden kişiye değişir hatta hamilelikteb hamilelige değişir belirti diye duymuştum ama bilmiyorm tabi Allah isteyen herkese kısa zamanda versin ins

Cok gecmis olsun canim umarim sifa bulursun en yakin zamanda sogan kürünü dene bakalim bi cok faydasini goren var birde meryem ana otu var bi arastir canim bu ay olmazsa bende deneyecegim

se ne kadar zamandır deniyorsun canım doktora gittin mi hic
Canim benim idrar yollarim da iltihap vardi antibiyotik kullandim. Korunmayi mayista biraktik bebek istegimiz daha cok yeni o yuzden biraz rahatim galiba ama olmazsa bu ay doktora muayene olup folik asit baslamayi dusunuyorum onceden de kullaninca saglikli bir gebelik oluyormus bakalim artik..

ne kadarlık evlisin canım

11 aylik evliyim tatlım..
anladım canım aramızda iki ay varmış sadece bilmiyorum ya ben en başından beri olsun istiyorum ama kısmet olmadı bakalım eşimide benide psikolojik olarak çok etkiledi sıkıldım her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan erken diyorlar ama aşılama düşünüyorum bende kısmet

Bazen boyle olabiliyormus canim hic sebep yokken bile 1 yil kadar olmamasi doktorlar tarafindan normal karsilaniyor.. Belki kendiliginden olur sen uzuldukce stres yaptikca daha da ertelenebilir yuksek tut moralini tıp artik o kadar cok ilerledi ki herseyin bir cozumu var ben inaniyorum yakinda olur insallah.. Sen de inan esinle birbirinize kenetlenip mutlu olun gerisi gelir allahin izniyle..

öyle canım Allah'ın yanında hiç bir şey çok değil o ol derse anında olur ama iste ne kadar sabredelim desekde bu süreç bizi çok yıpratıyor ALLAH'IM kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkesi tez zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah

Amiinnnnn insallah canim surec bazen cok yipratici olabiliyor hayirlisi olsun hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…