Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım senin bat ne zamandı kaç gün var
Benim bat 5 temmuz hayatim 5 gün var günler azaldikca merakimdan catliyorum.. Gecen ay cok sacma sekilde gebelik testleri yaptim uzuldum ve kendime soz verdim gunum gecmeden yapmayacagim.. Tam gununde saatinde gelir o kadar duzenli ki gecikmesi icin dua eder oldum artik

Yapma zaten canım benimde bu ay ilk denemem bat 7 temmuz ve ben yaptım test sonuç negatif moral sıfır

Konu açan arkadaş sayfasıyla pek ilgilenemiyor sanırım kızlar. Bende konu sahibi olmadığım için listeyi birkaç kez paylaşma iznim var. 2 yada 3 ten fazla mesajı düzenleme hakkı vermiyor. Konu sahibi gelirse yeni arkadaşların bat larını eklesin.

Selam kizlar Bnim bat bugundu Ama olmadm.Bu ay sogan kuru ictim Insallah hamisimdir.Bide gogus uclarimda koyulasma kasiklarda sislik ve agri var sizce Gebe olabilir miyim?
Canim test yapsana. Tabiki olabilir. Sonra da bize de haber ver :) Ins. Bizim de cabucak gelir bat gunlerimiz yaa

Canim test yapsana. Tabiki olabilir. Sonra da bize de haber ver :) Ins. Bizim de cabucak gelir bat gunlerimiz yaa
Tatlm Bayram nedeniyle memlekete geldik.Burdada eczane yok.Iki ay once 6 gun gecikti adetim ondan pek heveslenmiyim diyorm.8 9 gun olmassam eşime soylerim Getirirr bi test.Bide 11 temmuz dogum gunum.Eger olursa en buyuk hediyem olurr Insallah YaRabbim

Ama o 6 gunun gecme sebebi Ilac icmistim 150 gr dozdu.Ondandi gecikmem.Bu ay parol disinda bi ilac kullanmadm

Selam kizlar Bnim bat bugundu Ama olmadm.Bu ay sogan kuru ictim Insallah hamisimdir.Bide gogus uclarimda koyulasma kasiklarda sislik ve agri var sizce Gebe olabilir miyim?
bende soğan suyuna başladım dün bu gün ikinci günüm ama adet olacakmışım gibi yumurtalıklarımda bir ağrı var anlamadım sende de böyle bir etki oldu mu daha adet gününe çok var 15 temmuz

Caniim oncelikle insallah en kisa zamanda olur ama bir ornek vermek istiyorum benim kaynim ve eltim evlenir evlenmez bebek istediler 2 yil ugrastilar sayamadigimz kadar gebelik suphesiyle doktor kapisi caldilar gitmedikleri doktor kalmadi tahliller testler falan hersey normal olmamasi icin bir sebep yok dendi ama olmadi gene aralari bozuldu bosanmayi dusunuyordu ki eltim hic istemiyorken hamile oldugunu ogrendi simdi bitanemiz prensesimiz 9 aylik huzur mutluluk getirdi annesine babasina

Ayy inşallah canım bakalım zor duruyorum test yapmamak için ama hamilelikle ilgili hiçbirşey hissetmediğim için adetimin geçmesini beklicem. Sonra çok hayal kırıklığı oluyor.
Ben yaptim bugun sonuc kocaman bi negatif olsa cikardi diye dusunuyorum

sagol canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için Allah'ım isterse zamanı gelince olacak inşallah ama sabredemiyoruz bir türlü inşallah bu ay başka birşeye gerek kalmadan hamiş haberlerini veririz(bu aydan pek umudum yok ama) Allah'ım sen nasip et yarabbim sen kucağımızı boş bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…