- Konu Sahibi kahvekokulu
4 gün önce gösteren testler var ama bence erken(early) gebelik testi olsa bile en erken adet gününde yapın, geç döllenme de olabilir.Benim bat 10 temmuz. Evde yapilan testlerde ne zaman cikar acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün önce gösteren testler var ama bence erken(early) gebelik testi olsa bile en erken adet gününde yapın, geç döllenme de olabilir.Benim bat 10 temmuz. Evde yapilan testlerde ne zaman cikar acaba
Ben7 gün kala yaptım yani sabah negatif malesef silikte olsa çıkmadı4 gün önce gösteren testler var ama bence erken(early) gebelik testi olsa bile en erken adet gününde yapın, geç döllenme de olabilir.
Ben7 gün kala yaptım yani sabah negatif malesef silikte olsa çıkmadı
Döllenen yumurtanın tutunması 5-6 gün sonra oluyor. Hcg de önce kanda salgılanmya o zaman başlıyor. Yedi gün kala yaptığınızda daha idrarda geçmemiştir bile hormon.Ben7 gün kala yaptım yani sabah negatif malesef silikte olsa çıkmadı
ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI BEBEK BAT SONUÇ @Defnem08 32 2 1 Temmuz ? @Smartanne ? ? 3 Temmuz ? @duygusuuuuu ? ? 5 Temmuz ? @kronikuykucu ? ? 7 Temmuz ? @Mernur1325 ? ? 7 Temmuz ? @canan_cc ? ? 7 Temmuz ? @Seyma b ? ? 8 Temmuz ? @paraleller ? ? 8 Temmuz ? @tuba15 ? ? 10 Temmuz ? @Sehriayaz58 ? ? 10 Temmuz ? @ergunsevgi ? ? 10 Temmuz ? @Kevmet ? ? 10 Temmuz ? @Katinaninelindemakasi35 ? ? 11 Temmuz ? @googce 25 1 11 Temmuz ? @Mina_1414 ? ? 12 Temmuz ? @nenana ? ? 13 Temmuz ? @gizemlii123 ? ? 15 Temmuz ? @Shopareekiz ? ? 18 Temmuz ? @nes1988mum ? ? 26 Temmuz ?
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunBen adet oldum kizlar umutlar gelecek aya kaldi hadi insallah sizlerden guzel haberler aliriz....
İnşallah öyledir canım ben en iyisi adet günümü bekleyeyim birde ozaman deneyeyim eğer ki adet olmazsamDöllenen yumurtanın tutunması 5-6 gün sonra oluyor. Hcg de önce kanda salgılanmya o zaman başlıyor. Yedi gün kala yaptığınızda daha idrarda geçmemiştir bile hormon.
Hayırlısı olsun canım inşallah bidahaki ay olur buarada adet günün mü geldi yoksa önce mi olsun? Ve. bizlerede dua etBen adet oldum kizlar umutlar gelecek aya kaldi hadi insallah sizlerden guzel haberler aliriz....
Canım garanti istiyorsan adetin gecikmesini bekle. 11 temmuzda falan yap. Çünkü ben geçen ay korunduğum halde adetim 2 gün gecikti. Şimdi korunmadığımız için 2 günde bekleme payı koyuyorum içine. Hayırlısı artık.
Evet canım. Adeti beklemek lazım, zor ama yapcak bişey yok.İnşallah öyledir canım ben en iyisi adet günümü bekleyeyim birde ozaman deneyeyim eğer ki adet olmazsam
Hayırlısı olsun canım inşallah bidahaki ay olur buarada adet günün mü geldi yoksa önce mi olsun? Ve. bizlerede dua et
Hosbuldum tatlım nasılsınnnHosgeldin kuzu
Bi onceki gebeligimde 6 gun once yapmisti silik cikmisti. Tabi sonra dusuk oldu. 3 defa boyle oldu. Bu 4 . Gebeligim olucak olursa eger. Korkuyorum da gerci yine aynis seyleri yasamaktan ama bi yanimda cok istiyor. Doktora gittim tup bebek mi denesem acaba direk diye. Hani daha saglikli bi embriyo yerlestirilmesi icin rahmime. Ama gerek gormedi. Bi daha dene dedi..Ben7 gün kala yaptım yani sabah negatif malesef silikte olsa çıkmadı
Belirti neydi gebeliginden önce cnmBi onceki gebeligimde 6 gun once yapmisti silik cikmisti. Tabi sonra dusuk oldu. 3 defa boyle oldu. Bu 4 . Gebeligim olucak olursa eger. Korkuyorum da gerci yine aynis seyleri yasamaktan ama bi yanimda cok istiyor. Doktora gittim tup bebek mi denesem acaba direk diye. Hani daha saglikli bi embriyo yerlestirilmesi icin rahmime. Ama gerek gormedi. Bi daha dene dedi..
Canım bende de bulantı var hatta dün akşam yemekten sonra ayıptır söylemesi fena çıkardım. Üşüttüm mü acaba dedim aynı senin gibi o yzden test yaptım ama negatif çıktı aynı batlarımız 7 temmuz ama sanırm erken yaptım dayanamadım bide sen yap belki sende silik çıkarKızlar benim genelde hep bi mide bulantım olur ama bu sefer psikolojik mi anlamadım ama tuhaf bi şekilde kusasim var üşüttüm mü acaba kafam acaip oldu kızlar adete son 1 hafta kaldı Allah ım bilmiyorum cok heyecan var olursa nasip olmazsa yine nasip der beklerim de bu bekleyiş amma zor oldu yaa
Bi onceki gebeligimde. Bel agrisi hissettm. Sk tuvaletim geliyodu . Adet gunum yaklastigi siralarda da karnimda hafif batma gibi kramplar vardi ama hafifti. Doktora da zaten adetime iki gun kala gitmistim hcg 500 lerde cikmisti. Ya hissetmistim ben. Ama simdi hic bisey hissetmiyorum ..Belirti neydi gebeliginden önce cnm