Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben7 gün kala yaptım yani sabah negatif malesef silikte olsa çıkmadı

Döllenen yumurtanın tutunması 5-6 gün sonra oluyor. Hcg de önce kanda salgılanmya o zaman başlıyor. Yedi gün kala yaptığınızda daha idrarda geçmemiştir bile hormon.

Son düzenleme:
Döllenen yumurtanın tutunması 5-6 gün sonra oluyor. Hcg de önce kanda salgılanmya o zaman başlıyor. Yedi gün kala yaptığınızda daha idrarda geçmemiştir bile hormon.
İnşallah öyledir canım ben en iyisi adet günümü bekleyeyim birde ozaman deneyeyim eğer ki adet olmazsam

Evet canim cok haklısın, 8 haftalık kurtaj oldum daha önce, şimdi daha kontrollü olacağım, iyice emin olmadan gecikmeden idrar testi bile yapmayacagim. Hepimiz icin hayırlısı olsun. İnsallah senin guzel haberlerini de okurum buradan.

Hayırlısı olsun canım inşallah bidahaki ay olur buarada adet günün mü geldi yoksa önce mi olsun? Ve. bizlerede dua et

Benim adetlerim gec gelirdi aslinda bu ay inofolic combiye basladim ondan duzene girmis olabilir. Oyle tabi canim hayirlisi mevla verecek ki bizde alacagiz zamani bu ay degilmis demekki ederim etmez miyim insallah hepiniz mutlu haberleri verirsiniz..beni de dualarinizda unutmayin... Tek gordugunuz kirmizi gebelik trstindeki ikinci cizgi olsun insallahh

Kızlar benim genelde hep bi mide bulantım olur ama bu sefer psikolojik mi anlamadım ama tuhaf bi şekilde kusasim var üşüttüm mü acaba kafam acaip oldu kızlar adete son 1 hafta kaldı Allah ım bilmiyorum cok heyecan var olursa nasip olmazsa yine nasip der beklerim de bu bekleyiş amma zor oldu yaa

Bi onceki gebeligimde 6 gun once yapmisti silik cikmisti. Tabi sonra dusuk oldu. 3 defa boyle oldu. Bu 4 . Gebeligim olucak olursa eger. Korkuyorum da gerci yine aynis seyleri yasamaktan ama bi yanimda cok istiyor. Doktora gittim tup bebek mi denesem acaba direk diye. Hani daha saglikli bi embriyo yerlestirilmesi icin rahmime. Ama gerek gormedi. Bi daha dene dedi..

Kızlar ya kan testi adete kaç gün kala kesin sonuç verir acaba benim sürekli kasiklarim da batma oluyor 3 günden beri de devam ediyor. Şu tıp bı ilerlese de adeti beklemek zorunda kalmasak keşke iliskinin ertesi günü ogrensek :)

Belirti neydi gebeliginden önce cnm

Canım bende de bulantı var hatta dün akşam yemekten sonra ayıptır söylemesi fena çıkardım. Üşüttüm mü acaba dedim aynı senin gibi o yzden test yaptım ama negatif çıktı aynı batlarımız 7 temmuz ama sanırm erken yaptım dayanamadım bide sen yap belki sende silik çıkar

Belirti neydi gebeliginden önce cnm
Bi onceki gebeligimde. Bel agrisi hissettm. Sk tuvaletim geliyodu . Adet gunum yaklastigi siralarda da karnimda hafif batma gibi kramplar vardi ama hafifti. Doktora da zaten adetime iki gun kala gitmistim hcg 500 lerde cikmisti. Ya hissetmistim ben. Ama simdi hic bisey hissetmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…