- 8 Eylül 2016
- 768
- 518
- Konu Sahibi kahvekokulu
aynen canım senin bat ne zamandı kaç gün varAmiinnnnn insallah canim surec bazen cok yipratici olabiliyor hayirlisi olsun hepimiz icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım senin bat ne zamandı kaç gün varAmiinnnnn insallah canim surec bazen cok yipratici olabiliyor hayirlisi olsun hepimiz icin
Benim bat 5 temmuz hayatim 5 gün var günler azaldikca merakimdan catliyorum.. Gecen ay cok sacma sekilde gebelik testleri yaptim uzuldum ve kendime soz verdim gunum gecmeden yapmayacagim.. Tam gununde saatinde gelir o kadar duzenli ki gecikmesi icin dua eder oldum artikaynen canım senin bat ne zamandı kaç gün var
Yapma zaten canım benimde bu ay ilk denemem bat 7 temmuz ve ben yaptım test sonuç negatif moral sıfırBenim bat 5 temmuz hayatim 5 gün var günler azaldikca merakimdan catliyorum.. Gecen ay cok sacma sekilde gebelik testleri yaptim uzuldum ve kendime soz verdim gunum gecmeden yapmayacagim.. Tam gununde saatinde gelir o kadar duzenli ki gecikmesi icin dua eder oldum artik
İstemezsin günler çabuk geçer istersin günler geçmek bilmez valla azcık daha sabır bekleyelim bakalımBen hic yapmiyim o zaman. Daha cok var.Ama on gun nasil gecicek bilmiyorum.
Zor tutuyorum walla kendimi. Esime gelirken test al dememek icinİstemezsin günler çabuk geçer istersin günler geçmek bilmez valla azcık daha sabır bekleyelim bakalım
Dün telefonu elime aldim test alir gelir misin diye sonra kendime verdigim soz geldi aklima vazgectim napalimZor tutuyorum walla kendimi. Esime gelirken test al dememek icin
Canim test yapsana. Tabiki olabilir. Sonra da bize de haber ver :) Ins. Bizim de cabucak gelir bat gunlerimiz yaaSelam kizlar Bnim bat bugundu Ama olmadm.Bu ay sogan kuru ictim Insallah hamisimdir.Bide gogus uclarimda koyulasma kasiklarda sislik ve agri var sizce Gebe olabilir miyim?
Tatlm Bayram nedeniyle memlekete geldik.Burdada eczane yok.Iki ay once 6 gun gecikti adetim ondan pek heveslenmiyim diyorm.8 9 gun olmassam eşime soylerim Getirirr bi test.Bide 11 temmuz dogum gunum.Eger olursa en buyuk hediyem olurr Insallah YaRabbimCanim test yapsana. Tabiki olabilir. Sonra da bize de haber ver :) Ins. Bizim de cabucak gelir bat gunlerimiz yaa
Ins. Istedigin gibi olur canim. Ilk bebisin mi olcak senin deAma o 6 gunun gecme sebebi Ilac icmistim 150 gr dozdu.Ondandi gecikmem.Bu ay parol disinda bi ilac kullanmadm
bende soğan suyuna başladım dün bu gün ikinci günüm ama adet olacakmışım gibi yumurtalıklarımda bir ağrı var anlamadım sende de böyle bir etki oldu mu daha adet gününe çok var 15 temmuzSelam kizlar Bnim bat bugundu Ama olmadm.Bu ay sogan kuru ictim Insallah hamisimdir.Bide gogus uclarimda koyulasma kasiklarda sislik ve agri var sizce Gebe olabilir miyim?
Caniim oncelikle insallah en kisa zamanda olur ama bir ornek vermek istiyorum benim kaynim ve eltim evlenir evlenmez bebek istediler 2 yil ugrastilar sayamadigimz kadar gebelik suphesiyle doktor kapisi caldilar gitmedikleri doktor kalmadi tahliller testler falan hersey normal olmamasi icin bir sebep yok dendi ama olmadi gene aralari bozuldu bosanmayi dusunuyordu ki eltim hic istemiyorken hamile oldugunu ogrendi simdi bitanemiz prensesimiz 9 aylik huzur mutluluk getirdi annesine babasinaanladım canım aramızda iki ay varmış sadece bilmiyorum ya ben en başından beri olsun istiyorum ama kısmet olmadı bakalım eşimide benide psikolojik olarak çok etkiledi sıkıldım her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan erken diyorlar ama aşılama düşünüyorum bende kısmet
Ben yaptim bugun sonuc kocaman bi negatif olsa cikardi diye dusunuyorumAyy inşallah canım bakalım zor duruyorum test yapmamak için ama hamilelikle ilgili hiçbirşey hissetmediğim için adetimin geçmesini beklicem. Sonra çok hayal kırıklığı oluyor.
sagol canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için Allah'ım isterse zamanı gelince olacak inşallah ama sabredemiyoruz bir türlü inşallah bu ay başka birşeye gerek kalmadan hamiş haberlerini veririz(bu aydan pek umudum yok ama) Allah'ım sen nasip et yarabbim sen kucağımızı boş bırakmaCaniim oncelikle insallah en kisa zamanda olur ama bir ornek vermek istiyorum benim kaynim ve eltim evlenir evlenmez bebek istediler 2 yil ugrastilar sayamadigimz kadar gebelik suphesiyle doktor kapisi caldilar gitmedikleri doktor kalmadi tahliller testler falan hersey normal olmamasi icin bir sebep yok dendi ama olmadi gene aralari bozuldu bosanmayi dusunuyordu ki eltim hic istemiyorken hamile oldugunu ogrendi simdi bitanemiz prensesimiz 9 aylik huzur mutluluk getirdi annesine babasina