-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Canım doktor bana verecekti dedim daha önceden başladım iyi düşünmüşsün dedi hamileliğin 3-4. Ayına kadar devam edilecek demişti. Bence sende başlaHayır kullanmıyorum başlasam mi ki bilmiyorum hiç ya ??
Caım bende de hiç belirti yok bazen kasıklarımda hafif ağırlaşma ve adet ağrısı gibi bişiler hissediyorum ama uzun sürmüyo. Psikolojik diye düşünüyorum. Annem adetin geçerse mide bulantısı vs belirtileri çıkar ondan önce çıkmaz dedi. Herkeste farklı sonuçta biz dua edelim inşallah hamile kalırız. Benimde bat 7 temmuzBu arada aranızda hissedenler var. Ben hiçbirşey hissetmiyorum yaa. Benim bat 1 Temmuz sanki adet olacakmışım gibi his var içimde. Hakkımızda hayırlısı.
Kan tahlili yaptır. İlaç kullanıyorsun sonuçta varsa hemen öğrenmen lazım. Kansızlık ve vitamin eksikliği gibi bişey de olabilir sebebi ama riske atmamalısın.kızlar sata göre 17.günümdeyim prolaktinim bir düşüyor birde çıkıyor..en son troid teşhisi yüzünden eutrox başlamıştı endokrin ve tsh düştü prolaktini de aşağıya çekti tam normal oldu derken porlaktin 20 olmuştu hoop bir daha 33 çıktıtamam stresde var vs ama artık kadın doğumcu parlodel başladı mecbur bu arada geçen ay progesteron bu dalgalanmalarda 3 e düştü ve geçen ay yumurtlayamamış olduğum ortaya çıktı..bu ay 3 hafta bitti parlodel kullanıyorum ve pazartesi sat a göre 21.gün oluyor progesteron ile prolaktinime baktırıcam..asıl sorum lu bu ay denemeye devam ediyorum şu anda da 17.gün olduğuna göre gebelik şansım var değerlerde çok yüksek olmadığından yumurtlama olduysa hamile kalmış olabilirim..ama benim dünden beri aşırı ateş basmam var özellikle ayaklarım bacaklarım yanıyor bugünde mide bulantım başladı sabahtan beri kussam kusarım yan etkilerinde vardır belki bunlar ama bugüne dek sadece baş ağrısı yapıyordu parlodel..mart ayında 10 hflık kalp atışı durduğu için bebeğimi kaybettim..o hamileliğimde bel ağrısı göğüs şişmesi dışında bir belirti hissetmemiştim..bu ateşlenmeler ve bulantı yumurtlama ile birlikte belirti olabilir mi?böyle yaşayan oldu mu?daha çok erken hiç bir test göstermez bişey ayrıca iş yerinde kafam düşüyor sabahtan beri uyukluyorum ama bulantım da çok ayy çok yazdım var mı sesimi duyan yardımcı olacak tecrübeli birileri?
Bende geçen ay kullanmıştım bu ay kullanmıyorum vallaBen uzun bi süre kullandim artik bıkmışlik var uzerimde 1,5 aydır kullanmıyorum
Bence bekle derim çıkmayabilir çünkü döllenme çok yenidir varsa bilemiyorum ki emin değilim yani gidersen yaz bari cnm İnşallah çıkarKızlar 9 temmuzdan önce hamileliği öğrenebilir miyim sizce? Bat 11 temmuz kan testinde çıkar mı?
Ben erken test yapmaktanda korkuyorum hayal kırıklığı yaşarım diye. Adetimin gecikmesini beklicem yani. Eğer adetim gelirsede kısmet demekten başka yapaçak bişey yok. Çalışmalara devam edeceğiz.
Tamam canim tesekkür ederim başlayacağım ilacaCanım doktor bana verecekti dedim daha önceden başladım iyi düşünmüşsün dedi hamileliğin 3-4. Ayına kadar devam edilecek demişti. Bence sende başla
Ben iki aydır kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim hamile kalmadan ne kadar içersen o kadar iyi doktorlar her türlü veriyor çünkü tahlil yapıp vermiyorlar canımFolik asit kullaniliyormus bende bi doktora danisayim demistim hamilelik dusundugum ilk gunlerde eczaci arkadasim folik asitin hic bi zarari olmaz kendin alip kullanabilirsin gebelikten once kullanmanin cok faydasi var demisti ama ben cesaret edemedim kendi basima is yapmayip doktora danismayi dusunuyorum.. Peki kilo aldirdigi dogru mu acaba kullanan arkadaşlar
Himm anladim canim tesekkur ederim ne bileyim daha cok yeniyim ve tahlile bakarak karar veriyorlardir diye tahmin etmistim :)Ben iki aydır kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim hamile kalmadan ne kadar içersen o kadar iyi doktorlar her türlü veriyor çünkü tahlil yapıp vermiyorlar canım
bence adetinin gecmesini bekle canim.dr bana ddiki adetin gecikmeden yapilan bi test kesin degildir.hani negatifse kesin degil yani gunun gecikmesini bkle.hatta bi kac gun gckince bile cikmayabiliyomusKızlar 9 temmuzdan önce hamileliği öğrenebilir miyim sizce? Bat 11 temmuz kan testinde çıkar mı?
Sen bir de bana sor ay catlicam yeminleYaa çok heycanliii...Nasıl bekliycem ben adet gününe kadarErkenden test yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Limon testi filan varmis ondan mi yapsam ki Siz nasıl oyaliyosunuz kendinizi ?
Kaç gününüz var ?Sen bir de bana sor ay catlicam yeminlegeçen ay inat ettim her gün dışarı çıktım gezdim takvime bile bakmadım sonra bı baktım 3 günüm geçmiş ama yine oldu şimdi de sabrım gelmiyor psikolojim bozuldu iyice oyalanmak için de sürekli okey oyunyrm valla yalan iyi değil