Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 3 temmuz acilisi biz yapariz sonra herkes guzel haberleri alir insallah. Belirtilerin var mi canim benimkiler psikolojik degildir insallah..
Bende sadece mide bulantısı var üç gündür kusuyorum onun dısında bir belirti yok normalde adet öncesi göğüslerim şişerdi baya hemde tam tersi bu ay böyle birşey olmadı sende canım

Kizlar memitolarim inanilmaz derecede aciyo dokunamiyorum bile insallah vucudum benimle dalga gecmiyodur bu kadar sisip agridigini hic gormedim bugune kadar

Merhabalar benimde adetim 5 gün gecti 6inci günde adet oldum cok umutlanmiştim göğüslerim aciyodu ateş basiyodu heycanlanmiştim.ama adet oldum üzüldüm cok bekledigim icinmi oluyor bana yardımcı. Olurmusunuz ; (

Bende sadece mide bulantısı var üç gündür kusuyorum onun dısında bir belirti yok normalde adet öncesi göğüslerim şişerdi baya hemde tam tersi bu ay böyle birşey olmadı sende canım
Benimde iki gundur basladim basim donuyo hic olmazdi bide goguslerimde aciyo. Resmen basim donuyo diye seviniyorum hic donmez cunku

Benimde iki gundur basladim basim donuyo hic olmazdi bide goguslerimde aciyo. Resmen basim donuyo diye seviniyorum hic donmez cunku
Hadi bakalım canm ben 30 unda test yapmayı düşünüyorum varsa o zaman cıkar çünkü iğne den sonra ki 16.gün olacak

Merhabalar benimde adetim 5 gün gecti 6inci günde adet oldum cok umutlanmiştim göğüslerim aciyodu ateş basiyodu heycanlanmiştim.ama adet oldum üzüldüm cok bekledigim icinmi oluyor bana yardımcı. Olurmusunuz ; (
Evet psikolojik belirti, ya da beklenti diyelim. Maalesef yorucu oluyor ruhen. Ama hep pozitif olalım olur mu :)

Hayirlisi olsun canim bozma moralini calismalara devam benimde adetim cok duzenlidir calismalara basladigimiz ilk ay gecikmisti cok heveslenmistim ilk aydan tuttu diye ama araliktan beri bekliyorum iste hakkimzda hayirlisi

Canim benim bazen vucudumuzun bizimle dalga gectigini dusunuyorum sanirim bazen psikolojik olarak etkileniyoruz uzulme kiyamam sana ben de gecen ay cok umutluydum hayal kirikligi yasadim ama umutlarimiz her ay yeniden yeseriyo.. adet 6.günde olmuşsun normal bir kanama miydi her zamanki gibi miydi yani yogunlugu rengi falan?

Iyi geceler kizlaaarr batim 10 temmuz bugun cok kotu afedersiniz usutmusum kusma ishal usume falan acile gittim gebelik suphemde var dedm kan verdim beta sonucum 0.22 doktor gebelik yok dedi sanirim bu ayda olmadigina gore doktora gidip tedavi olmak sart

biraz erken konuşmamışmı canım benimde BAT 10Temmuz ama daha bebiş rahimde tutunacakta beta yükselecekte bilemedim bence ilaç kullanma biraz bekle ya

Gecmis olsun hayatim bu değerler ne zaman yükseliyor nasil oluyor pek bilgi sahibi degilim ama bat daha varmis.. Sadece kusma ishal durumlari varsa ve ciddi derecede etkilemiyorsa seni doğal yollarla gecirmeyi deneyebilirsin.. Bazen ilac kullanmak biraz tehlikeli olabiliyor..

biraz erken konuşmamışmı canım benimde BAT 10Temmuz ama daha bebiş rahimde tutunacakta beta yükselecekte bilemedim bence ilaç kullanma biraz bekle ya
Dun 3 ilacimi 2 ser kez ictim cnm birde beta dusuk cikinca serumda takti bilemedm ki simdi hata yaptim sanirim

Tesekkur ederim canim . Dun cok kotuydum nefes alamiyordum istemsizce inliyordn oglene kadar zor dayandim dr.a gitmemek icin ilaclarimi icmesemmi hala hafif hafif bulantim var ishal az az devam ediyor birde tekrar yapsammi acaba yada gunumun gecmesinimi beklesem

türk kahvesi yap canım kendine leblebi aldır bide muz bunları yersen kendine gelirsin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…