Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. Ayimiz canim gecen ay da yumurtlamanin son gununde yapmistik olmadi bu ay tam yumurtlama ve sonraki gunler yaptik
2. Ayda tedaviden bahsediyor olman! Lütfen sakin ol, sabırlı ol. Tam yumurtlama gününde girilen ilişkide dahi gebe kalma ihtimali yanlış hatırlamıyorsam %23 o iş öyle hop diye olmayabilir. Pozitif olmaya devam et.

2. Ayda tedaviden bahsediyor olman! Lütfen sakin ol, sabırlı ol. Tam yumurtlama gününde girilen ilişkide dahi gebe kalma ihtimali yanlış hatırlamıyorsam %23 o iş öyle hop diye olmayabilir. Pozitif olmaya devam et.
Sanirim beni bu dusunceye iten annem o surekli baba tarafina benzedigimi soyluyor baba tarafimda halalar amca kizlari falan hepsi neredeyse ikinci bebek icin senelerce ugrasti tedavi gordu o yuzden annemdd git istiyorsan tedavi ol diyor dun o hastalik bayginlik icinde dakikalarca beta sonucuma baktim dusundum alamadm sinuctan jendimi psikolojik olarakta cok hazirdim hatta 27 haziran esimin dogum gunu erken gebelik testi yapsam dogum gununde bebek mujdesi versem diye kafamdan geciriyordum nasipte yokmus bu ayda

türk kahvesi yap canım kendine leblebi aldır bide muz bunları yersen kendine gelirsin geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim hayatim haslanmis patates muz denedm kahve nedense dusunmek bile migdemi kaldiriyor ama ilac ismicem mecbur denicem kizlar umut verdi yukselebilirmis daha erken mis insallah oylede olur

İshalini gecirmek 1 tatli kasigi turk kahvesini pisirmeden toz halinde olarak 1 tatli kasigi kadar nar eksisi ile karistir ye kuzum ishalini aninda keser biraz tadi kotu ama kesin cozum..

Ben uzun bi süre kullandim artik bıkmışlik var uzerimde 1,5 aydır kullanmıyorum
İlk gebeliğimde önceden başlamıştım kullanmaya, bir süre sonra yapılan tahlillerde aşırı yüksek çıkmıştı folik ve b vitamini, o nedenle şimdi gün aşırı alıyım diyorum. İyi besleniyorum çünkü. Yeşillik seviyorsanız korkmayın :)

K kahvekokulu bat 10 temmuz benimde, eklermisin...sat 12 hazirandı mide bulantısı ve baş dönmelerim var bugün..yumurtlama günlerindeyiz ve çalışmalara devam ediyoruz..hayırlısı Allah'tan..

Hayır kullanmıyorum başlasam mi ki bilmiyorum hiç ya ??
Doktorlar başlatıyor genelde. Ben hamile kalmaya karar verdiğim zaman kadın doğumcuya gidip hem bi ön kontrolden geçtim hem de bilgi edindim o zaman vermişti. Şimdi 2.yi düşünüyorum. Kendi kendime başladım. Folik asidin önemi çok, araştırın isterseniz.

Doktorlar başlatıyor genelde. Ben hamile kalmaya karar verdiğim zaman kadın doğumcuya gidip hem bi ön kontrolden geçtim hem de bilgi edindim o zaman vermişti. Şimdi 2.yi düşünüyorum. Folik asidin önemi çok, araltırın isterseniz.

ben folik asit kullandım 3 ay boyunca ama bıtelı 4-5 ay oldu tekrar kullanmam gerekır mı acaba?

Bu arada aranızda hissedenler var. Ben hiçbirşey hissetmiyorum yaa. Benim bat 1 Temmuz sanki adet olacakmışım gibi his var içimde. Hakkımızda hayırlısı.

X