-
- Konu Sahibi kahvekokulu
2. Ayda tedaviden bahsediyor olman! Lütfen sakin ol, sabırlı ol. Tam yumurtlama gününde girilen ilişkide dahi gebe kalma ihtimali yanlış hatırlamıyorsam %23 o iş öyle hop diye olmayabilir. Pozitif olmaya devam et.2. Ayimiz canim gecen ay da yumurtlamanin son gununde yapmistik olmadi bu ay tam yumurtlama ve sonraki gunler yaptik
Sanirim beni bu dusunceye iten annem o surekli baba tarafina benzedigimi soyluyor baba tarafimda halalar amca kizlari falan hepsi neredeyse ikinci bebek icin senelerce ugrasti tedavi gordu o yuzden annemdd git istiyorsan tedavi ol diyor dun o hastalik bayginlik icinde dakikalarca beta sonucuma baktim dusundum alamadm sinuctan jendimi psikolojik olarakta cok hazirdim hatta 27 haziran esimin dogum gunu erken gebelik testi yapsam dogum gununde bebek mujdesi versem diye kafamdan geciriyordum nasipte yokmus bu ayda2. Ayda tedaviden bahsediyor olman! Lütfen sakin ol, sabırlı ol. Tam yumurtlama gününde girilen ilişkide dahi gebe kalma ihtimali yanlış hatırlamıyorsam %23 o iş öyle hop diye olmayabilir. Pozitif olmaya devam et.
Cok tesekkur ederim hayatim haslanmis patates muz denedm kahve nedense dusunmek bile migdemi kaldiriyor ama ilac ismicem mecbur denicem kizlar umut verdi yukselebilirmis daha erken mis insallah oylede olurtürk kahvesi yap canım kendine leblebi aldır bide muz bunları yersen kendine gelirsin geçmiş olsun
Ben uzun bi süre kullandim artik bıkmışlik var uzerimde 1,5 aydır kullanmıyorumFolik asit kullanıyor musunuz kızlar?
inş yükselir canım hayırlı haberler alırsınCok tesekkur ederim hayatim haslanmis patates muz denedm kahve nedense dusunmek bile migdemi kaldiriyor ama ilac ismicem mecbur denicem kizlar umut verdi yukselebilirmis daha erken mis insallah oylede olur
Kullanıyorum 1 aydırFolik asit kullanıyor musunuz kızlar?
İlk gebeliğimde önceden başlamıştım kullanmaya, bir süre sonra yapılan tahlillerde aşırı yüksek çıkmıştı folik ve b vitamini, o nedenle şimdi gün aşırı alıyım diyorum. İyi besleniyorum çünkü. Yeşillik seviyorsanız korkmayın :)Ben uzun bi süre kullandim artik bıkmışlik var uzerimde 1,5 aydır kullanmıyorum
Amin cnm ins. Hepimiz aliriz o guzel haberleriinş yükselir canım hayırlı haberler alırsın
Hayır kullanmıyorum başlasam mi ki bilmiyorum hiç ya ??Folik asit kullanıyor musunuz kızlar?
Doktorlar başlatıyor genelde. Ben hamile kalmaya karar verdiğim zaman kadın doğumcuya gidip hem bi ön kontrolden geçtim hem de bilgi edindim o zaman vermişti. Şimdi 2.yi düşünüyorum. Kendi kendime başladım. Folik asidin önemi çok, araştırın isterseniz.Hayır kullanmıyorum başlasam mi ki bilmiyorum hiç ya ??
Doktorlar başlatıyor genelde. Ben hamile kalmaya karar verdiğim zaman kadın doğumcuya gidip hem bi ön kontrolden geçtim hem de bilgi edindim o zaman vermişti. Şimdi 2.yi düşünüyorum. Folik asidin önemi çok, araltırın isterseniz.
Gerekebilir. Yanlış biley söylemeyim şimdi. Doktora danışın en iyisi. Sağlık ocağından bile bilgi alabilirsiniz.ben folik asit kullandım 3 ay boyunca ama bıtelı 4-5 ay oldu tekrar kullanmam gerekır mı acaba?
Kanda çıkar.Kızlar 9 temmuzdan önce hamileliği öğrenebilir miyim sizce? Bat 11 temmuz kan testinde çıkar mı?
Merhaba canım bende kullanıyorum. 2 ay oldu başlayalı. Hayırlısı bakalım.Folik asit kullanıyor musunuz kızlar?
İdrarda şaşırtabilir ama kanda muhakkak çıkar canım.Kızlar 9 temmuzdan önce hamileliği öğrenebilir miyim sizce? Bat 11 temmuz kan testinde çıkar mı?