Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence adetinin gecmesini bekle canim.dr bana ddiki adetin gecikmeden yapilan bi test kesin degildir.hani negatifse kesin degil yani gunun gecikmesini bkle.hatta bi kac gun gckince bile cikmayabiliyomus
Teşekküt ederim evlilik yıldönümünde eşime böyle bi hediye vermek istedim ama olmayacak sanırım..

Folik asit kullaniliyormus bende bi doktora danisayim demistim hamilelik dusundugum ilk gunlerde eczaci arkadasim folik asitin hic bi zarari olmaz kendin alip kullanabilirsin gebelikten once kullanmanin cok faydasi var demisti ama ben cesaret edemedim kendi basima is yapmayip doktora danismayi dusunuyorum.. Peki kilo aldirdigi dogru mu acaba kullanan arkadaşlar:işsiz:
Merhaba canım. Bende neredeyse 2 aydır kullanıyorum ama hiçbir şekilde yan etkisini görmedim. Kiloda gram almadım.

İnsallah canim ama pembe leke geldi adet olmam insallah rabbim insallah isteyennherkese nasip etsin istiyorsan sana da insallah en kisa zamanda
İnşallah canım herşey de bir hayır vardır Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacaktır zaten seninde inşallh vardır emin olursun sağlıkla kucağına alırsın :*

İnsallah canim ama pembe leke geldi adet olmam insallah rabbim insallah isteyennherkese nasip etsin istiyorsan sana da insallah en kisa zamanda
Peki belirti olarak ne yaşıyosun cnm adetin geçti mı benim daha 10 gün var ama ilk kez bu ay kaşık ağrısı çekiyorum yumurtlamadan beri inşallh ters bişey çıkmaz korku sardı benide :/

Selam kizlar! Bu ay sakince bekleyecegim diye soz vermistim kendime. Bat 8 temmuz ama bugün acık pembe iki damla geldi, allak bullak oldum yine. Boyle bir şey yaşayan var mi

Peki belirti olarak ne yaşıyosun cnm adetin geçti mı benim daha 10 gün var ama ilk kez bu ay kaşık ağrısı çekiyorum yumurtlamadan beri inşallh ters bişey çıkmaz korku sardı benide :/

Gogus agrisi oldu baya sirt bel hafif adetim e 2gun vardi. Herseyin hayirlisi

İdrar testi yapmayı düşünmüyomusun canım benim adetime 7 gün var bugün idrar testi yaptım negatif çıktı :KK43: canım sıkıldı sanırım ben bu ay hamile kalamicam
Daha cok erken umitsizlige kapilma. adet donemi gectikten sonra yap bir daha. 7 gun sabret. Istersen 1-2 gun sonra erken gebelik testi yap evde 20kusur lira olmasi lazim.

Selam kizlar! Bu ay sakince bekleyecegim diye soz vermistim kendime. Bat 8 temmuz ama bugün acık pembe iki damla geldi, allak bullak oldum yine. Boyle bir şey yaşayan var mi
Yerleşme kanaması mı acaba ? Adet tarihinden 1 hafta önce geliyor filan diyorlar. Bi araştır istersen.

X