- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
Canım beni de ekler misin? bat 23 temmuzEki Görüntüle 2014017 Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beni de ekler misin? bat 23 temmuzEki Görüntüle 2014017 Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.
Bir sorun olmaması güzel inşallah tez vakitte güzel haberlerini alırızKızlar doktordan geldim yine benim 2 ymurtam vardi biri 19 mm biri 20 mm ikiside cqtlamis bak yumurta burda sivida akmis bak oda burda dedi adet bitince 3 gun sonra basladim ilisikiye her gun yaptim ben simdi 2 gun daha yani 30 hazirana kadar yine hergun yapicam insallah iliskiyi sonra adete kadar 1 gun arayla yapicam doktor eger tutarsa ikiz olma sansi cok yuksek dedi ama en dogruyu rabbim verir keske ikiz olsa ama olsun ben bi taneyede raziyim 3 aydir tutturamiyorum da azicik benim yumurtalar sperm begenmiyo galiba bi denk gelemediler ama c0k sukur tavuk gibi yumurtlamisim :)
Insallah canim rabbim hepimize nasip etsin insallah en kisa zamandaBir sorun olmaması güzel inşallah tez vakitte güzel haberlerini alırız
Hadi hayırlı habeelwr bekliyoruzKızlar daha önce test yapardım hep 0.1 çıkardı şimdi 4.0 çıktı yani çok arada adetime daha 10 gün var daha çok erken diye mi acaba 2 gün sonra tekrar yapicam eğer varsa değer artar zaten
Valla silik de olsa çizgi olması pozitiftir ama bu tedavi sürecinde nasıl işler bilmiyorum o nedenle temkinli ol.Çatlatma.ignesi 12 gunum testime bakar misiniz hamile miyimEki Görüntüle 2013908
Benim ilk gebeliğimde hiçbir belirti yoktu canım. Bu işler kişiden kişiye, hatta aynı kişide hamilelikten hamileliğe değişiyor.Benimde adetime 9 gün var ama göğüslerim hiç ağrımıyo ben sanırm hamile değilim ya her hamile olan göğüste hassasiyetten bahsediyo Hayırlısı bakalım
Yapın yahu, elinize mi yapışır sevelim sevilelim.Kızlar adete kaç gün kala gün aşırı yapmaya bırakmalıyız? Ben bıraktım bat 7 temmuz bırakarak hata mı yaptım acaba?
Arkadaşlar liste şeklinde daha güzel formatta aracağım şimdilik böyle takip edelim
Tam bilmediğim için yapmaya çalışıyoum :)
Canım listesde varsın zaten :)Benimde bat 8 temmuz cnm benide alsana listeye nasıl ulaşıyoruz birde
Eklycem canımCanım beni de ekler misin? bat 23 temmuz
Amannn ay pardon canım ama ben listeyi göremiyorum bir de burda yeniyim kusura bakma cnm bnm yine bunun gibi konu mı oluyor liste :/Canım listesde varsın zaten :)
Sorun değil ne demek 1.sayfada ilk yazdgım yerden ulaşabilirsnAmannn ay pardon canım ama ben listeyi göremiyorum bir de burda yeniyim kusura bakma cnm bnm yine bunun gibi konu mı oluyor liste :/
Çok teşekkür ederim canım seni de meşgul ettimSorun değil ne demek 1.sayfada ilk yazdgım yerden ulaşabilirsn
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim canım seni de meşgul ettim
Canm benim de 2 Temmuz batEki Görüntüle 2014017 Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.
Benimde 3 temmuz acilisi biz yapariz sonra herkes guzel haberleri alir insallah. Belirtilerin var mi canim benimkiler psikolojik degildir insallah..Canm benim de 2 Temmuz bat