Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 11 günü fostimon ertesi gün çatlatma iğnesi yaptim. Bugün iğnenin 8 günü dayanamadım normal değilde erken gebelik testi hassas olanlardan gebelik testi yaptim pozitif çıktı. Meraklandım bu kadar erken çıkar mı yoksa iğnenin etkisi varmıdır. ?
İnşallah doğrudur canım, bu konuda bilgi sahibi değilim ama normalde erken testte çıkma ihtimali var.

kızlar merhaba bende varım klomen ve femara kullandım ikiside yumurtalarımı istenen büyüklüğe getirmedi pko var bende bu ayda gonal f denilen iğneye başlıcakmışız aranızda kullanan varmı

Çatlatma.ignesi 12 gunum testime bakar misiniz hamile miyim
20170628_115551-01.jpeg

Kızlar daha önce test yapardım hep 0.1 çıkardı şimdi 4.0 çıktı yani çok arada adetime daha 10 gün var daha çok erken diye mi acaba 2 gün sonra tekrar yapicam eğer varsa değer artar zaten

Kizlar memitolarim inanilmaz derecede aciyo dokunamiyorum bile insallah vucudum benimle dalga gecmiyodur bu kadar sisip agridigini hic gormedim bugune kadaro_O

Kizlar memitolarim inanilmaz derecede aciyo dokunamiyorum bile insallah vucudum benimle dalga gecmiyodur bu kadar sisip agridigini hic gormedim bugune kadaro_O
InsAllah hamilesindir tatlm ben gecen ay kist icin duphaston kullandim ilk kz. asiri gogus hassayeti yapti bnde resmen dokunamiyodum bile sisti bide. sonra nette arastirdim cgu kiside ayni etkiyi yapmis. seninki bebistendir insAllahhhh

InsAllah hamilesindir tatlm ben gecen ay kist icin duphaston kullandim ilk kz. asiri gogus hassayeti yapti bnde resmen dokunamiyodum bile sisti bide. sonra nette arastirdim cgu kiside ayni etkiyi yapmis. seninki bebistendir insAllahhhh
Ayy hadi insallah umutlandim bak simdi adetime daha 9 gün var ama hiç bu kadar hassaslasip acimamisti o yuzden acaba mi dedim birde daha kirmizilara epey gün var onlar bu Kadar cabuk etkilenir mi ki bi arastirayim bari bende icime kurt dustu :)

Evet canim çıktı normalde adetten gecikirdim 0.1 çıkardı şimdi adete10 gün var 4.0 çıktı bende anlamadım 2 gün sonra tekrar yapicam değer yükselirse gebeyim çünkü arada cikmis
Hayirlisi olsun canim insallah bebegin seninledir ve degerin katlanarak artar stresten uzak tut kendini bize guzel haberlerini ver:KK54:

X