Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
regl olmadan sol bacagim agrir hep bi kac gun onceden smdi yine basladi sanirim temmuz yalan oldu:KK43: bide daha 9 gun var.siz calismalara devam ediyomusunuz son on gune girdik ya hani faydasi olurmu merak ediyorum
Benimde sancım var anlamadım ki belim de ağrıyor ben açıkçası pek üstüne düşmüyorum üstüne düşünce cok stres oluyorum hayırlı zamanı bekliyorum gönül ister ki bi an önce olsun ama nasip değilmiş diyorum. Benim bundan 1 sene önce hipotiroid sorunum vardı yurtdışına geldikten sonra hiç kontrol olmadım belki olmazsa bile sebep o dur diye düşünüyorum :110:

Benimde adetime 9 gün var ama göğüslerim hiç ağrımıyo ben sanırm hamile değilim ya her hamile olan göğüste hassasiyetten bahsediyo Hayırlısı bakalım

Kolaylık olması açısından takip etmek isteyenler bat tarihini yazsın yarın sabah tablo oluşturaym ordan takip edelim kızlar:kahve:
Canım ilk sayfaya batları yazıcam demişsin ama daha yazmamışsın canım. Toparlayıp ay girmeden yazalım istersen, gelen müjdeli haberleri yazarız

canım hepinizden özür diliyorum bayram dolayısıyla yazamadım aynı zamanda çalışıyodum
şuan boş bi an buldum şimdi toparlayıp yazıyorum:KK15:

Merhaba kızlar benim bat 27 temmuz en geç benim sanırım :) çalışmlara son gaz devam dersem yalan olur bayramda resmen zarzor yapabildik :) zaten ovulasyon testide yaptım negatif çıktı benim yumurtlamama daha var yani mutlu oldum o yüzden eşim şuan il dışında cumartesi gelicek o günden sonra Bir mani olmazsa gün aşırı yapmayı planlıyoruz bu bayram tatili çok iyi geldi kafam dağıldı stresli değilim o yüzden tabi yolun çok başındayım onun da etkisi var ama eğer bunaldıysanız 1 gün bile olsa hiç bişey düşünmeden eşinizle bi aktivite yapın çok iyi gelicek emin olun
İnş bu ay hayırlı haberler alırız testleri pozitif görünce öyle seviniyorum ki inş darısı başımıza

Kızlar adete kaç gün kala gün aşırı yapmaya bırakmalıyız? Ben bıraktım bat 7 temmuz bırakarak hata mı yaptım acaba?

Ben geçen ay öyle bıraktım sonra pişman oldum belki geç yumurtladın riske atma derim
Canım doktora gittim ona göre 14 hazirandan itibaren 1 hafta gün aşırı yap dedi. Oda 20 haziranda son buluyor. Ben yine devam ettim 14 hazirandan 25 hazirana kadar gün aşırı yaptım

Canım doktora gittim ona göre 14 hazirandan itibaren 1 hafta gün aşırı yap dedi. Oda 20 haziranda son buluyor. Ben yine devam ettim 14 hazirandan 25 hazirana kadar gün aşırı yaptım
doktora gittiysen o yumurtalarına bakıp doğruyu söylemiştir canım ben genel olarak söyledim seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben bi daha da olsa bırakmam eşim kendine bunu görev gibi hissetsin istemiyorum hani o zaman belki daha az hadi olsun diye stres yaparız

doktora gittiysen o yumurtalarına bakıp doğruyu söylemiştir canım ben genel olarak söyledim seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben bi daha da olsa bırakmam eşim kendine bunu görev gibi hissetsin istemiyorum hani o zaman belki daha az hadi olsun diye stres yaparız
Haklısın canım ama gün aşırıda insan kendini tuhaf hissediyo yahu yoruluyor rsmen bide ramazan ayıydı bilmiyorum tutar mı tutmaz mı ama nasip bakalım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah:KK200:

Şimdilik iyi olmuş burada liste yapmayı bilen arkadaşlarda yardım edebilir. Bende bilmiyorum çünkü. Ama ellerine sağlık canım güzel olmuş.

Haklısın canım ama gün aşırıda insan kendini tuhaf hissediyo yahu yoruluyor rsmen bide ramazan ayıydı bilmiyorum tutar mı tutmaz mı ama nasip bakalım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah:KK200:
Hepimizin hakkında hayırlısı canım ne zaman tutacağı belli olmaz ramazanın bereketi üzerimizde olsun inşallah. En kısa zamanda iyi haberler duymaya başlarız inşallah.

X