-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Bu soruyu bende cok merak ediyorumKızlar bu yumurta akı benzerinde akıntı geliyor ya o ne zaman son buluyor? Birde çatladığında mı akıntj oluyor yoksa çatlamaya yakın mı?
İnşallah verirsin canım kucağına bebis le dolsun inşallah benimdeBende bu ayın 23 ünde klomene baslicam ilk klomenim ve ari sütü polen bal karışımı aldim 17 temmuz evlilik yıl dönümümuz birinci senemiz eşime bu hediyeyi vermeyi cok istiyorum
İnsallah isteyen herkese versin Rabbimİnşallah verirsin canım kucağına bebis le dolsun inşallah benimde
bi cozum bulabildinmi canim yoldayiz valla kara kara dusunuyorum tam yumurtlama gunleri bosa gtcekAhaha aynen bizim mazeretimiz var ya anlatsak anlayisla karsilarlar ama anlatilmaz da
Daha simdi konustuk yok diyor esim mumkun degil yapamayiz ailem simdi ne dusunur kapinin onunden gecerler duyarlar dus falan filan ben hersekilde yapardim da olmucak canim kabullendim temmuzda insallahbi cozum bulabildinmi canim yoldayiz valla kara kara dusunuyorum tam yumurtlama gunleri bosa gtcek
ayni bizde oyle ya benimde esim oyle diyo diyo ikimizde ayni anda nasi dus alalm dicezDaha simdi konustuk yok diyor esim mumkun degil yapamayiz ailem simdi ne dusunur kapinin onunden gecerler duyarlar dus falan filan ben hersekilde yapardim da olmucak canim kabullendim temmuzda insallah
Sen ne yapacaksin? Insallah bir yol bulursunuz
ayni bizde oyle ya benimde esim oyle diyo diyo ikimizde ayni anda nasi dus alalm dicezbide ramazan ya sahur olayi var.diyo donunce calisiriz dedim calissan nolur yumurtalma bitiyo
Anlamadım canım nasıl yapayım tarifnet hemen düzelteyimKızlar merhaba 18 temmuz da benim bat :) hadi hayırlısı inşallahhh 3. Deneme olcak ilk bebek :) K kahvekokulu cnm bence sıralama yap ilk başlıkta belki günü aynı olan arkadaşlarımız çıkar yeni geleni alta eklersin devamlı
bayram zaten az gun ya o yuzden 2 gun izin aldik canim hakkimizda hayirlisi olsunCanim keske yarin ciksaydinoz ya yola. Dusundum de bugun eger birlesme olursa ve eger 48 saat yasarsa hala bir sans var. Ay ya da bu kadar ustune dustugum icin zaten stres oldum belki de zaten olmaz bu stres yuzunden. Kendimce bi bosver diyorum bi acaba soyle yapsam olur mu filan diye gaza geliyorum. Neyse hayirlisi artik
Canim ben 3. Günü hormon testi yaptırdım, 12. Günü doktora gittim muayene etti yumurta oluşmuş dedi, sonra 14. Gün gittim çatlamaya başlamış dedi.insAllah canim suan bi kistim 1 adette catlamayan yumurtam varmis kist ilacini kullan adet ol.sonra tekrar adet olunca 3.gununde gel dedi.sanirim 3.gunu gel deyince hormon testi yapiliyomus bide alttan muayene ile yumurtanin kalitesine bakiyomus dr.
boyle adetin 3.gunu giden varmi kizlar
C
Canim ben 3. Günü hormon testi yaptırdım, 12. Günü doktora gittim muayene etti yumurta oluşmuş dedi, sonra 14. Gün gittim çatlamaya başlamış dedi.
bana da 3.gun gel dedi sanirim hormon testi yapicak ama vajinal ultrasonla bakicakmi onu bilmiyorum. 2 ay sonra gidicem insAllah,tesekkur ederim, gebelik olustumu peki sizde
Canim benimm giremedim valla ya, Kaliforniya'da yasiyoruz biz, simdi Teksas'a tasinma olayimiz cikti, toparlanma derdine dustum anam.. Sagolasin sordugun icin kuzumm, sen nasilsin, iyi misin? Tabi calismalari ihmal etmiyom yavKatinaninelindemakasi35 caniimm sesin cikmiyor kuzum nerelerdesn
Bu soruyu bende cok merak ediyorum
Kizlar catlamaya ceyrek kala oluyo ki spermler kolay yuzebilsin diye o kaygan akinti basliyomus.. ( 10 cocuk dogurmus gibi konustum ahaha)