Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insAllah canim hayirlisiyla insAllah

Kızlar folit aside başladım geçen ay bu ay da supraydın vitamin içiyorum temmuz da gebelik planlamamız var bi sakıncası olur mu sizce içinde onun da folik asit var

Anlamadım canım nasıl yapayım tarifnet hemen düzelteyim
Merhaba canım diğer sayfayar nasıl düzenlemişse onlara benzer bir bat düzenlemesi ayarlayalım. Tarih sırasına göre isimleri tek tek yazarak yapabilirsin.
Defnem08 1 Temmuz
bu şekilde yazılabilir. Fikri olanlar söyleyebilir.

Kızlar folit aside başladım geçen ay bu ay da supraydın vitamin içiyorum temmuz da gebelik planlamamız var bi sakıncası olur mu sizce içinde onun da folik asit var
Merhaba canım. Folik asitin bir sakıncası olacağını sanmıyorum canım. Ama vitamin için normalde doktor kan değerlerine bakıp vitamin verir. Benim ilk kızımda o şekilde olmuştu. İlk 3 ay folik asit kullanmıştım 4. aya girdiğimde vitamin vermişti.

Kesinlikle hem en azından aynı batta olanlar birbirilerine yardımcı olur

Aa kaliforniya mi cok isterdim yurt disinda yasamayi hayirlisi kuzum yeni eviniz yeriniz ugur getirsin insallah kas goz arasinda yapin gitsin valla zaten hep olmaz dendiginde oluyormus psikoloji orada olmayinca yani bende iyiyim sol kasigimdaki agri duruyor bizde 1 gun once start verdik bakalim dun araydi bugun gene calisacagiz ay hayirlisiyla aslinda 1 temmuz dogum gunum esime hamileyim demek istiyorum

Tutarsa da kanitlamis olcam ahahah bebis yaparken kadinin coktan orgazm olmus olmasi bile onemli, cunku gene kaygan akinti geliuor seffaf, cogu kisi bunu fark edemiyormus, erkekten geliyor saniyormus..aklinizda olsin kizlar
Bunu bende biliyorum ama bu ay ozellikle ben orgazm olmadan yaptikki kiz olsun kadin once orgazm olursa erkek oluyormus

Bunu bende biliyorum ama bu ay ozellikle ben orgazm olmadan yaptikki kiz olsun kadin once orgazm olursa erkek oluyormus
Guzelim iyi dileklerin icin tesekkur ederim, Allah mubarek gunlerde hepimize her isin hayirlisini versin, aramizda 11 saat zaman farki oldugundan yetisemiyorum burafaki yorumlara.. Ben valla bugun ovulasyon testine basladim, sadece 1 cizgi cikti ben sok oldum, normalde silik de olsa herkeste cikmis, acaba sikinti mi var yumurtlamiyor muyum hic dedim de, sonra dedim sittir et Gizem, takma olacak o kozalak bi gun Takvimime gore yumurtlamama 4-5 gun var, yapmaya devam edeyim, cizgi belirmeye baslar herhalde gun ve gun.. Ya bu arada ben cok huyluyum yani, her defasinda bir kac kez orgazm olurum ayiptur demesi, simdi benim hep erkek mi olcak anamm, bir kac tane Koray dusunemedim ahahhaa artik bebikler gelsin kafalari yidik

Kızlar yumurtlamanın en cok oldugu gun dun bugun ve yarın olarak gosterıyo takvımde. Bızde misafirlikteyz degerlendıremedık ama adet bitiminden beri gun asırı ılıskıye grdk toplam 4kez. Takvıme gore pazar yumurtlama bıtıyo. Sızce calısmalara boyle devam edelimmi yksa ıhtımal az hanı ne zmn olursa gbımı olsun

Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.
Selammm Yen'i gördüm forumu... Biz de bu ay gün aşırı denemelere başladık:)) yemmuz ayında mutlu haberi alırım diye ümit ediyorum ama benimki bir ümit daha çok yeniyim bu yolda olmasa da sorun değil hayırlısı... uzun zamandır bekleyen arkadaşlara şimdiden hayırlısı ise inşallah olsun temmuz uğurlu gelsin diyorummm :)

Ben de senin gibiyim surekli iliski esnasinda baska seylerle sorunlarla yoruyorm kafami yok esim dalga geciyor panterim benim diyor ben 2 3 diyince birazdan 10 15 dersn diyor biz kiz istiyoruz nasip olursa arastirdim da oyleymis kac makale okuduysam hep ayni sey yaziyor kismet canim yaa benm birde ilk dogum sezeryan ama doktorumun oyununa geldim nasip olursa ikinciyi ssvd istiyorum (sezeryan sonrasi vajinal dogum)

Günaydın kızlar. Dün başlayan ve bugün devam eden bacak ağrısı çekiyorum adet olacakmışım gibi hafif belli belirsiz kahverengi leke geldi. En son adet tarihime 13 gün var bat tarihine de 8 gün var. Adetin normalde önce geldigi icin bat tarihi önce. Ancak bu kadar önce adet olmam ve belirtisi olmazdı. Ovaluasyon dönemi biteli yumurtlama geceli 3 gün oldu adet mi olucam acaba Adet olma dönemini beklemek ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…