- 2 Haziran 2017
- 561
- 617
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Tutarsa da kanitlamis olcam ahahahCok mantıklı ama
o akinti geldikten bi kac gun snra catliyor yumurta sen basla simdiden calismalara :)Kızlar bu yumurta akı benzerinde akıntı geliyor ya o ne zaman son buluyor? Birde çatladığında mı akıntj oluyor yoksa çatlamaya yakın mı?
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım sağolo akinti geldikten bi kac gun snra catliyor yumurta sen basla simdiden calismalara :)
insAllah canim hayirlisiyla insAllahVajinal baktı bana. Yok canim gecen ay gittim zaten, dediği gunlerde de yapmadım Mart ayında kurtaj olmustum, 3 ay bekleme süresi doldu, bir aksilik var mi, vücut hazır mi diye kontrole gitmiştik. 4 ay deneyin her şey yolunda dedi. İnsallah hepimizin kucağı dolar hayırlısıyla
Merhaba canım diğer sayfayar nasıl düzenlemişse onlara benzer bir bat düzenlemesi ayarlayalım. Tarih sırasına göre isimleri tek tek yazarak yapabilirsin.Anlamadım canım nasıl yapayım tarifnet hemen düzelteyim
Merhaba canım. Folik asitin bir sakıncası olacağını sanmıyorum canım. Ama vitamin için normalde doktor kan değerlerine bakıp vitamin verir. Benim ilk kızımda o şekilde olmuştu. İlk 3 ay folik asit kullanmıştım 4. aya girdiğimde vitamin vermişti.Kızlar folit aside başladım geçen ay bu ay da supraydın vitamin içiyorum temmuz da gebelik planlamamız var bi sakıncası olur mu sizce içinde onun da folik asit var
Kesinlikle hem en azından aynı batta olanlar birbirilerine yardımcı olurMerhaba canım diğer sayfayar nasıl düzenlemişse onlara benzer bir bat düzenlemesi ayarlayalım. Tarih sırasına göre isimleri tek tek yazarak yapabilirsin.
Defnem081 Temmuz
bu şekilde yazılabilir. Fikri olanlar söyleyebilir.
rica ederimmm :) guzel haberlerini de aliriz insallahCevap verdiğin için teşekkür ederim canım sağol
Aa kaliforniya mi cok isterdim yurt disinda yasamayiCanim benimm giremedim valla ya, Kaliforniya'da yasiyoruz biz, simdi Teksas'a tasinma olayimiz cikti, toparlanma derdine dustum anam.. Sagolasin sordugun icin kuzumm, sen nasilsin, iyi misin? Tabi calismalari ihmal etmiyom yavYarin yani bize cumaolan sabaha ovulasyon testlerine baslicam, hem tasinma hem o nasi olcak bilemedim valla yatak da gidecek ahahah
Kasik batmasi tek basina dusuk ihtimal ama ihtimal canimBata 10 gün var kasık batması var belirti olabilir mi
Bunu bende biliyorum ama bu ay ozellikle ben orgazm olmadan yaptikki kiz olsun kadin once orgazm olursa erkek oluyormusTutarsa da kanitlamis olcam ahahahbebis yaparken kadinin coktan orgazm olmus olmasi bile onemli, cunku gene kaygan akinti geliuor seffaf, cogu kisi bunu fark edemiyormus, erkekten geliyor saniyormus..aklinizda olsin kizlar
Guzelim iyi dileklerin icin tesekkur ederim, Allah mubarek gunlerde hepimize her isin hayirlisini versin, aramizda 11 saat zaman farki oldugundan yetisemiyorum burafaki yorumlara..Bunu bende biliyorum ama bu ay ozellikle ben orgazm olmadan yaptikki kiz olsun kadin once orgazm olursa erkek oluyormus
Ya bende de sik sik batmalar olur, bence bir belirti degil ya gebelik batmalari bence hamile olduktan 2 3 hafta sonra olur benceKasik batmasi tek basina dusuk ihtimal ama ihtimal canim
Selammm Yen'i gördüm forumu... Biz de bu ay gün aşırı denemelere başladık:)) yemmuz ayında mutlu haberi alırım diye ümit ediyorum ama benimki bir ümit daha çok yeniyim bu yolda olmasa da sorun değil hayırlısı... uzun zamandır bekleyen arkadaşlara şimdiden hayırlısı ise inşallah olsun temmuz uğurlu gelsin diyorummm :)Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.
Ben de senin gibiyim surekli iliski esnasinda baska seylerle sorunlarla yoruyorm kafami yok esim dalga geciyor panterim benim diyor ben 2 3 diyince birazdan 10 15 dersn diyorGuzelim iyi dileklerin icin tesekkur ederim, Allah mubarek gunlerde hepimize her isin hayirlisini versin, aramizda 11 saat zaman farki oldugundan yetisemiyorum burafaki yorumlara..Ben valla bugun ovulasyon testine basladim, sadece 1 cizgi cikti ben sok oldum, normalde silik de olsa herkeste cikmis, acaba sikinti mi var yumurtlamiyor muyum hic dedim de, sonra dedim sittir et Gizem, takma olacak o kozalak bi gun Takvimime gore yumurtlamama 4-5 gun var, yapmaya devam edeyim, cizgi belirmeye baslar herhalde gun ve gun.. Ya bu arada ben cok huyluyum yani, her defasinda bir kac kez orgazm olurum ayiptur demesi, simdi benim hep erkek mi olcak anamm, bir kac tane Koray dusunemedim ahahhaa artik bebikler gelsin kafalari yidik