Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hurmanın faydası varmıymış hamileliğe canım eğer öyleyse tam vakti
Bir yazı da okumuştum kısırlık tedavisinde kullanılıyormuş canım. Fosfor varmış icerisinde. Vitamin ve mineral açısından zengin. Yalnız gebeliğin ilk 3 ayı kullanılmayacak rahimde gevseklik yapiyormus. Bebeğin gelisiminde cok etkili. Birde doğuma yakın doğumu kolaylaştırıyormuş.

Kizlar hic aranizda hamileliginde kirpikleri karışık kuruşuk olan var mı bana senin kirpiklerin karismis hamile misin yoksa dediler dogru mudur bu acaba

Kizlar hic aranizda hamileliginde kirpikleri karışık kuruşuk olan var mı bana senin kirpiklerin karismis hamile misin yoksa dediler dogru mudur bu acaba
Canım ben hiç dikkat etmemiştim ama bu kirpiklerin karışmasını bir kaç kişi yaşamış. İnşallah olurda hamiş kalırsam bu ay dikkatli bakıcam.

Tatlım incir rahim için cok faydalıymıs.yumurta rezervi ve kalitesini artırıyomuş.incir kürünü bi araştır ben incir kürü yapmaya üşendim sadece incir yiyorum şimdilik daha ilk denemeler ya.
Hemen arastiriyorum burada incirden bol bisey yok tesekkur ederim :)

Kızlar gecen aylarda eczanede test yaptırmıştım vitaminler ile ilgili. Hamilelik döneminde folikasit ilacı almam, hamilelik ve sonrası emzirme döneminde bol bol semizotu yemem fındığı çok tüketmem sonucu üstüne 3 yıl geçmesine rağmen folikasit full çekiyor Nasıl bi tüketimse artık

I

İnşallah canım benim tutar ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. DaHa var bat larimiza ama haberleşelim inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize

Canim kistin için soğan kürü yapabilirsin

Duygu arkadsim incir kürü yap. Tugbanın dediği gibi yumurta rezervini artırıyor. Havuçla birlikte tüketimdede yumurtalarin çatlaması na yardım ediyor
Tesekkur ederim canim deneyecegim arastirdim da bu kurler ve meryem ana otu sayesinde cok gebe kalan var Allahin izniyle..

kızlar ya bu arada spor yapmayı bırakmalımıyım sizce.bi diyorum olacağı varsa olur zaten bide diyorum ki ya tutunamazsa bebiş.biraz zorluyorum çünkü sporda kendimi karın kasları kasıklar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…