-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Bir yazı da okumuştum kısırlık tedavisinde kullanılıyormuş canım. Fosfor varmış icerisinde. Vitamin ve mineral açısından zengin. Yalnız gebeliğin ilk 3 ayı kullanılmayacak rahimde gevseklik yapiyormus. Bebeğin gelisiminde cok etkili. Birde doğuma yakın doğumu kolaylaştırıyormuş.hurmanın faydası varmıymış hamileliğe canım eğer öyleyse tam vakti
Canım ben hiç dikkat etmemiştim ama bu kirpiklerin karışmasını bir kaç kişi yaşamış. İnşallah olurda hamiş kalırsam bu ay dikkatli bakıcam.Kizlar hic aranizda hamileliginde kirpikleri karışık kuruşuk olan var mı bana senin kirpiklerin karismis hamile misin yoksa dediler dogru mudur bu acaba
Tatlım incir rahim için cok faydalıymıs.yumurta rezervi ve kalitesini artırıyomuş.incir kürünü bi araştır ben incir kürü yapmaya üşendim sadece incir yiyorum şimdilik daha ilk denemeler ya.Tuba ne ise yariyor kuru incir bilgi verir misin bana da
Hemen arastiriyorum burada incirden bol bisey yok tesekkur ederim :)Tatlım incir rahim için cok faydalıymıs.yumurta rezervi ve kalitesini artırıyomuş.incir kürünü bi araştır ben incir kürü yapmaya üşendim sadece incir yiyorum şimdilik daha ilk denemeler ya.
Tuğba bende bu ay incir kürüne başladım bakalım Allah hayirlisiyla nasip etsin hepimizeİnş kızlar bende kuru incir aldım kaynatmadan falan öyle cerez gibi yiyorum belki bi faydası olur
Duygu arkadsim incir kürü yap. Tugbanın dediği gibi yumurta rezervini artırıyor. Havuçla birlikte tüketimdede yumurtalarin çatlaması na yardım ediyorTuba ne ise yariyor kuru incir bilgi verir misin bana da
Geçmiş olsun canım inşallah Allah tez zamanda bebeğine kavuşturur seni. İncir kürünü ben de bir ara denemiştim ama tam istikrarlı değildim. Şimdi hergün hurma yiyorum 5 veya 7 tane. İncir de yiyorum arada inşallah faydası olur. Benim ilk gebeliğimde yumurtalarım büyümüyordu ilaç kullandım. Şimdi de ilaç kullanıyorum bakalım tutacak mı.
gecmis olsun bugun dr a gittigimde kistin hallolsun yumurta buyutmek icin hap vericem sana dedi.yorumunuzu gorunce dikkatimi cekti. yumurta buyumekten kasit ne hani adette duzensizlikmi oluyo mesela. benim adet duzensizligim yok ama iki kistim var yeni olusan.tam sokulmemistir regl ondan olmustur bi tanede catlamayan yumurta var ddi. merak ettim sorim ddim sze de
bu ay 2.kutum iste bu bitsin bi degisiklik yoksa insAllah ben de sogan kuru yapacagim umarim bebis olur da hepsi kendiliginden temizlenir tesekkur ederimCanim kistin için soğan kürü yapabilirsin
bu ay 2.kutum iste bu bitsin bi degisiklik yoksa insAllah ben de sogan kuru yapacagim umarim bebis olur da hepsi kendiliginden temizlenir tesekkur ederim
Tesekkur ederim canim deneyecegim arastirdim da bu kurler ve meryem ana otu sayesinde cok gebe kalan var Allahin izniyle..Duygu arkadsim incir kürü yap. Tugbanın dediği gibi yumurta rezervini artırıyor. Havuçla birlikte tüketimdede yumurtalarin çatlaması na yardım ediyor
Tesekkur ederim canim deneyecegim arastirdim da bu kurler ve meryem ana otu sayesinde cok gebe kalan var Allahin izniyle..
amin canım inş.bakalım sende işe yararsa bende önümüzdeki ay yaparım kürüTuğba bende bu ay incir kürüne başladım bakalım Allah hayirlisiyla nasip etsin hepimize