- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
kaç günde bi adet oluyosun canım.adet bitiminde hemen bebeği olan çok duydum ya erken yumurtlama demkkiBen 6 ssnelik evliyim ilk gebeligim evlendigim ay adetten hemen sonra oldu ve bir kerede tuttu sonra o gebeligimi kurtajla sonlandirmak zorunda kaldim ikinci de 1.5 yil sonra gene adetten hemen sonraki gun ilk ve tek ddnemede oldu oglm 4 yasinda bu ay denedk yumurtlamayi yeni duydum ama kacirdim da sayilir dusuk gebelik sansi yaziyordu olmadihatta reglim bile 6 gun one geldi acaba eskiler surekli yapiyolardida ondan mi birinddn biri denk geliyordu
Ay insallaahh saglikli bir kizim olsun insallahhBenimde bat 10 temmuz.önümüzdeki 10 gün gün aşırı ilişki yılmak yok.kadir geceai bu gece olur belki bol bol dua edelim.
Ben duzenli oluyorum saniyordum ayda bir yani 30 gunde ama 1 yildir telefonumda takip ediyorum uygulamadan bir ay 28 gun bir ay 29 gun diger ay mutlaka 34 35 gun hep iki ay 27 28 gun 3. Ay 33 gun uzerikaç günde bi adet oluyosun canım.adet bitiminde hemen bebeği olan çok duydum ya erken yumurtlama demkki
Hos geldin canim hayirli bebisin olur insallahMrb arkadaşlar ben 11 aylık evliyim ve 2 düşük yaptım bende bi bebis istiyorum inşallah bu ay olur
Mrb arkadaşlar ben 11 aylık evliyim ve 2 düşük yaptım bende bi bebis istiyorum inşallah bu ay olur
Insaallah olur canim ya Is tesadufu kotu olmus ama umudunu yitirmeBugün hepimiz cookca dualar edelim bebislerimiz olsun insallahbugun kasiklarimda ve belimde inanilmaz agrim var galiba yumurtluyorum ve esim sehir disina cikmak zorunda is icin isyan bayragini cekiyorum
Ay insallaahh saglikli bir kizim olsun insallahh[/QUOTE
Aminn insallahhhh saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Allahim. Bize de saglikli kız bebisler gelse ne güzel olurAy insallaahh saglikli bir kizim olsun insallahh
Olabilir canim regl ne zaman bittiİnsallah canim ya hep dua ediyorum gün asiri iliski oluyo bizim ve spermler 3-4 gun yasayabiliyormus acaba diyorum yumurtlama geceklestiginde olur mu ki umudumu yitirmek istemiyorum
Sizdemi kiz istiyorsunuz bizimde oglumuz var birde kizimiz olsun istiyoruzAminn insallahhhh saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Allahim. Bize de saglikli kız bebisler gelse ne güzel olur
Benim reglim 9 gün önce bitti.. Bittikten iki gün sonra baslayarak gün aşırı iliski seklinde devam ettik nasip artik. Bat 5 Temmuz insallah kirmizilar gelmez
Dinlen dinlen findik fistik biseyler ye enerji topla calismalara son gaz devam durmak yokhadi hayirlisi insallah benm kociste gelsede calissak sabah erken kalkiyorum aksama kadar ev cocuk yemek derken aksam adam yanasicak olsa miskinlesip uyuyorum dun gece trip atti artik vezgectin falan dedi bugun oglen uyuyayimda aksam dinc olmaliyim
Bizim daha yeni canim yaa denemeden ilk sat 19 mayisti bat 17 hazirandi 6 haziranda denedik bat 17 iken 12 hazirn sat oldu simdi bat 10 temmuz ama nasil yorgunum enerjim sifirr hafif hafif bulanti gibi birsey oluyor kocis psikolojik diyor bende oyle dusunuyorum ama bir tarafimda acaba diyor yani 2 dakika once konustuk esimle test al icimiz rahat etsin diyor sen yok demezdin normalde 3 aksamdir arkani donup 1 dakikada derin uyuyorsun diyor ve oda kalk iki cikolata patlat tatli vs ye enerjin yukselsn diyorDinlen dinlen findik fistik biseyler ye enerji topla calismalara son gaz devam durmak yok
Dinlen dinlen findik fistik biseyler ye enerji topla calismalara son gaz devam durmak yokSiz ne zamandir ugrasiyorsunuz ikinci bebise sat bat ne zaman
Ben de bugün yumurtladım canım gece çalışmalara devam Allah bu hayırlı gecede dualarımızı kabul eder inşallah. Kendimi tavuk gibi hissediyorum artık yumurtladım diyeKızlar Kadir Gecesi yumurtlama günüm bu gece ilişki günah mı olur acaba bilginiz varmı
Bende takvime gore gitmeyecgm bu ay cunku gecen ay husran oldu test en garantisikızlar bu yumurtlma günleri evet adetten sonra ve diğer adete yaklasık 10 gün kala devam ediyor ama. herkesin yumurtlama günü farklı yani çizelgelerin kesin bilgi verdiğini düşünmüyorum çunku ay ay bile adetten sonra kaçıncı gün yumurtlayacagımız değişiyormus
Ben ovaluasyon donemine gore calisma yapiyordum bugün akıntım geldi yumurta akı gibi tarif edilen gibi migdem bulaniyor kusacak gibi oldum halsizim cok oradan anladım.kızlar bu yumurtlma günleri evet adetten sonra ve diğer adete yaklasık 10 gün kala devam ediyor ama. herkesin yumurtlama günü farklı yani çizelgelerin kesin bilgi verdiğini düşünmüyorum çunku ay ay bile adetten sonra kaçıncı gün yumurtlayacagımız değişiyormus
Bende takvime gore gitmeyecgm bu ay cunku gecen ay husran oldu test en garantisi
Ben ovaluasyon donemine gore calisma yapiyordum bugün akıntım geldi yumurta akı gibi tarif edilen gibi migdem bulaniyor kusacak gibi oldum halsizim cok oradan anladım.
bizimde bu denedigimiz ilk ay bide dr kistlerden dolayi hani ihtimal dusuk dedu de yinede tabi calismalara devam zaten hepi topu bi hafta biseama su vr ovulasyon testini alsammi bilemedm ilk aydan dedim zaten kistim varms falan canim skldi almadm akintidanda anlayamiyorum cnku benim hep akintim var valla adetim bitince 2 gun snra basladik 1 gun var 1 gun yok seklinde devam ediyoruz ya nasip ihtimal dusuk olsada heyecanla bekliyorum