Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ya bu arada spor yapmayı bırakmalımıyım sizce.bi diyorum olacağı varsa olur zaten bide diyorum ki ya tutunamazsa bebiş.biraz zorluyorum çünkü sporda kendimi karın kasları kasıklar falan
cok zorlamadan yapilan sporun zarari yok diyebiliyorm :) zorlamazsan sıkntı olmaz.

yeni günden merhaba arkadaslar bebişlerin yolu acık olsun sag salim gelsinler inşAllah dun sizle yazıstıktan sonra aklıma bişe daha takıldı dr bana kistlerim için adet söktürücü olan duphastonu verdi. gebelik dusunuyorum ya artık, dedim sorun olurmu kullanmam olmaz dedi bebege ortam hazırlıyomus tutunmasını kolaylastırıyomus bu hap aynı zamanda. hem adet söktürücü hem de nası tutunmayı kolaylastırıyo çozemedim fikri olan varmı?

merhaba bende varımm ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi yapıldı ama maalesef bugün adetim geldi

Bende senin gibi düşünmüştüm ama burda bi çok kişiden okudum hem söktürdüğünü hemde tutnmayı kolaylaştırdığını

Tahminimce salı günü yumurtlama günümdü pazartesi günü inanılmaz derecede nerdeyse avucumu doldurcak kadar şeffaf bir akıntı geldi ve salı günü de ara ara kasıklarımda şiddetli bi ağrı oldu bu gece bebek denedik inşallah bu ay tutar, bir senedir topic topic geziyorum hiçbiri nasip olmadı inşallah nasip olur artık umudumu yitirmek istemiyorum hiç bir zaman

insAllah olur Allah buyuktur hayirli zamanda versin insAllah bi bildigi vardir Rabbimin

gunaydin arkadaslarr merak ettigim bisey daha var dedim topic arkadaslarima sorayim yumurtlma gunleri harici olasilik cok cok dusukmu gercektn merak ediyorum sonucta bebek dusunen insanlarin cok buyuk cogunlugunun bugunlerden haberi bile yok keza annelerimizde oyleymis e nasi olmus bu bebisler htta bi yerde okudum bi doktor yumurtlama harici olasilik az bile dememis mumkun degil demis ilginc bence.

Selam kizlar benim bat 10 temmuz ama hic mi hiicc calisasim yok puuffff sanki hevesm kacti

İmkansız degil tabiki tatlım.dün kayınvalideme sordum kaç denemede oldu bebek diye.planladığım ilk ay oldu dedi. Yumutlama gününe göre 3 gün belirlemiştik o günler calıştık ve oldu dedi şaka gibi ya 30 sene öncede biliyorlarmıs demekki yumurtlama günü diye şaşırdım.

Ben 6 ssnelik evliyim ilk gebeligim evlendigim ay adetten hemen sonra oldu ve bir kerede tuttu sonra o gebeligimi kurtajla sonlandirmak zorunda kaldim ikinci de 1.5 yil sonra gene adetten hemen sonraki gun ilk ve tek ddnemede oldu oglm 4 yasinda bu ay denedk yumurtlamayi yeni duydum ama kacirdim da sayilir dusuk gebelik sansi yaziyordu olmadi hatta reglim bile 6 gun one geldi acaba eskiler surekli yapiyolardida ondan mi birinddn biri denk geliyordu

olabilir hadi eskileri gectim suanda bile bilen az yani bence yumurtlama gunleride cok onemli ama evvela nasip ya ve stres olmamasi. şuda var suan yedigimiz ictigimiz hep zararli islenmis gidalr .ben bunlara bagliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…