-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.281
Tebrik ederim canım. Bat tarihin ne zamandı geçti miKızlaaaar kaç gündür düğün telaşından giremiyordum, hamilelil fikirini de artık aklımdan çıkarmıştım. Bugün laboquick marka testler vardı elimde hadi bi yapayım dedim. Sonuç bu. Çok şaşkınım. Kan testini yarın yaptıracağım. Sanırım henüz algılayamadım.
Hanı sonuçTebrik ederim canım. Bat tarihin ne zamandı geçti mi
Tebrikler canım belirtilerin nelerdıKızlaaaar kaç gündür düğün telaşından giremiyordum, hamilelil fikirini de artık aklımdan çıkarmıştım. Bugün laboquick marka testler vardı elimde hadi bi yapayım dedim. Sonuç bu. Çok şaşkınım. Kan testini yarın yaptıracağım. Sanırım henüz algılayamadım.
İki çizgiyi siz de görüyorsunuz değil mi? Ben yanlış görmedim yani bat yarınTebrik ederim canım. Bat tarihin ne zamandı geçti mi
Genel adet belirtileri vardı. Hiç olmayan göğüs ağrısıydı. Normalde göğüslerim acımaz ama son 1 haftadır dokunamuyordum. Bir de perşembeden beri kahvaltıda midem bulanıyor yiyemiyorum.Tebrikle
Tebrikler canım belirtilerin nelerdı
Çok bariz görünüyo canım hemen kan tahlili yaptırmalısınİki çizgiyi siz de görüyorsunuz değil mi? Ben yanlış görmedim yani bat yarın
Kızlar an itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorumöyle bi gelmişki hemde hiç şüpheye yer yok adet oldum
Bir de erken gebelik testi aldım eczacı yarın yapın dedi yarın onu yapıp hemen kan testine gideceğim.Çok bariz görünüyo canım hemen kan tahlili yaptırmalısın
Kızlarrrrr yok bişeyler söyleyecek olann
Erken gebeliği şimdi yapsan bile çıkar canım beklenene gerek yok benceBir de erken gebelik testi aldım eczacı yarın yapın dedi yarın onu yapıp hemen kan testine gideceğim.
Allahım inşallah hayırlısıyla hep beraber veririzİnsllah hayırlı haber verirsin kuzum
Allahım inşallah hayırlısıyla hep beraber veririz
Senin bat ne zamandıİnsllah kuzucum insllah hayirlisyla vallahi hepimiz verelim anne olalım insllah ya
Ben dün adet oldum canım malesef bu ay olmadıSenin bat ne zamandı
Olsun ümitsizliğe kapılmayalım hemen denemeye devam edelim. Ben de bu au olmazsa hsg çektirmeyi düşünüyorum.Ben dün adet oldum canım malesef bu ay olmadı
Cnm çift çizgiyi nasıl goruyorsunuz. ? Ben neden goremiyomTebrik ederim canım. Bat tarihin ne zamandı geçti mi
Olsun ümitsizliğe kapılmayalım hemen denemeye devam edelim. Ben de bu au olmazsa hsg çektirmeyi düşünüyorum.
Cnm bu hsg ne oluyor.? Nasıl hamile kaliyoruz onunla?Çektir canım hsg insllah hayirlisyla devamında hamile olursun. Hsg den sonra hamile kalma oranı artiyormus
Çoook teşekkğr ederim inşallah gerçektir hala inanamıyorum. Yani doktor söylemeden de inanamayacağım gibi. Allah isteyen herkese versin inşallah