Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun cnm benim ya..inş hayirlsiyla. Alırız bebeğimiz i kucagimiza

Ay insllah canim benim insllah ya hayirlisyla Rabbim bize de anne olmayi nasip etsin. Eşlerimize baBa olmayı nasip etsin. Evlatlarımızla birlikte bekleyelim eslerimizin işten gelmesini insllah vallahi Rabbim bizi görüyor inanıyorum insllah nasip edecek Rabbim insllah

Mrb ben en son 28 mayıs da adet oldum. Aynı zamanda kist tedavi görüyorum 13 haziranda kanamam oldu doktoruma danıştım kist tedavisinden dolayı olan kanama adet degil dedi. Ama herşey adet gibiydi karın ağrılarım vücudumdaki şişlik hassasiyet. Ve ben bi daha adet olmadım ben son adet tarihimi 28 mayıs olarak mı 13 haziran olarak mı baz almalıyım. 20 haziran dan sonra da Doğum kontrol hapımı bıraktım doktorum bırak bi haftaya adet olacaksın dedi ama 15 gün geçti sizce hamile olabilirmiyim

Ayy ayyy ayyyy super ya ne guzel bi bebis haberi daha canim cok sevindim allah hayirli bir hamilelik ve mis gibi bi evlat versin kuzucum sana insallah artik bizlere dua edin bizde kalalim ya

Kasigim mı yumurtaligim mı ayırt edemiyorum ama iğne gibi batıyor umarım kist değildir .. Doktora da hiç gitmek istemiyorum çünkü sadece negatif enerji verip yolluyor ..

İnşallah yaa Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.
G googce canim 1.sayfada senden sonraki kisi benim insallah bana ugur getirirsin insallah senden sonraki olmak isterim dua edin kizlar bana ne olur sabah artik test yapsam mi diyorum biliyorum yine negatif gorcem 3 ay girunce korku tavan bu gun doktorumu aradim yeni tedavi icin adetmi oldun dedi yooo hazirlik yapim simdiden dedim belki var hic bisey belli degil ama adet olursan 3. Gunu letu 5 mg al kullanmaya basla sabah aksam 1 er tane dedi dusunun yeni aya hazirlik yapacak kadar umutsuzluk sardi icimi ya ama ole ustumde hamile birini gorunce acaba dedim bi sans dedim offf kafamda deli sorular

Canım sen gidip bi kan tahlili yaptırsana. İyi sabrediyorsun valla ben olsam uçmuştum şimdiye kadar
Gogus sisligindn baska belirtim kalmadi kirmizilar tam olarakda grlmedi ama biliyorum gelicek baska belirti yok bu kahve lekelenme ondan Aksma kadar damla damla geldi ama kirmizi gelemedi bi turlu

Canım kalbini ferah tut bi vakti zamanı vardır Allah hayırlısıyla bi evlat verir inşallah. Ne kadar stres yaparsan o kadar zor. Ben sadece yumurta takibi yaptım. Nasip oldu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…