Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvime göre 15inde yumurtlama gunum 10-12-14 -15 seklinde yapsak olur mu ki acaba diyorum bir gun sonrası yumurtlarsam kacirirsam diye korkuyorum ama bu iez de art arda 4 gun olcak bilemedim :)

Bende bu ay da olmazsa çektirmeyi düşünüyorum canım özel de yaptırayım o zaman korkum var zaten.

Takvime göre 15inde yumurtlama gunum 10-12-14 -15 seklinde yapsak olur mu ki acaba diyorum bir gun sonrası yumurtlarsam kacirirsam diye korkuyorum ama bu iez de art arda 4 gun olcak bilemedim :)
15 temmuz ise 11-13-15-17 yap ama bu olmuyorsa en azından 12-15-18 yapmalısın..spermler genellikle 48-72 saat yaşar bizde 72 saati denemiş olduk tutmuştu hiç beklemiyordum şok olmuştum günüm geçtikten 3 gün sonra ilk testimi yapmıştım o kadar beklemiyordum kaçırdık sanmıştım..ama keçiboynuzundan mı nedendir bilinmez 3 gün öncesinden tutmuştu iyi biliyorum çünkü ultrasonla yumurta takibi yapılıyordu ve çatladığı günü ve son ilişkiyi iyi biliyorum...

Biricik kaderdaşlarım sol kasıkta batma ve şu an ağzımda değişik bir tat var. Ve midembulanıyo afedersiniz kusucak gibi oluyorum bu da ne şimdi ? Yoksa kafayı iyidem iyiye yedimmi ben? Bide bunlara katı olmayan sulu sarıya çalan bir akıntı eklendi. Bilgisi olan yazsın kızlar bekliyorum

Biricik kaderdaşlarım sol kasıkta batma ve şu an ağzımda değişik bir tat var. Ve midem bulanıyo afedersiniz kusucak gibi oluyorum bu da ne şimdi ? Yoksa kafayı iyidem iyiye yedim mi ben?
Çok kendini dinleme tatlım eger varsa erken gösteren gebelik testlerinde seninki 2,3 gün sonra çıkar , allahım hayırlı kılsın inşallah güzel haberlerini alırız
İdar sıklığı ne durumda

Kizlar ben beta yaptirmadim cunku oglen tekrar acik kahve lekelenme mi diyim akintimi diyim bisey geldi regl yolda patlar heran gibi hissediyorm

Çok kendini dinleme tatlım eger varsa erken gösteren gebelik testlerinde seninki 2,3 gün sonra çıkar , allahım hayırlı kılsın inşallah güzel haberlerini alırız
İdar sıklığı ne durumda
Çok su içtiğim için belirtiden sayamıyorum ama afedersiniz kabızlık ve gaz sorunum var.

Anladim cok teşekkür ederim.Nasipte varsa tek denemede de oluyor Insallah olur

Takip edin akinti rengi degisirse hemen hastaneye gidin kahverengiye falan dönerse adetinizden farkli oldugunu hissettiginiz an gidin

Canim 19 mayista ozel hastanede hsg cekildi bana zaten rontgen odasinda cekiliyor o rontgen yerine yatiyosun ve kadin dogumda nasil bacaklari kendimize topluyoruz ole muayene pozisyonu aliyosun islem yaklasik 6 ile 10 dakika arasi suruyor asla korkma bende korkmustum anestezi almadan girdim ve once spekulum olan aleti yerlestiriyor sonra iceri yavas yavas bana 2 doz halinda ilac verildi ilac verdigi gubi filmi cekiyo zaten yani sole solim daha once smear testi icin islem yaptirdiysan ona benzer ozellimte diyebilirim aci konusuna gelince ilk baslarda her sey normal ilaci verirken biraz adet agrisi baslamadan yada adetliyken hafuf bir agrimiz oluyo karnimizda ole bi agri hissi uyaniyor benim kinde o agri vardi 1 de extra ay dedirtecek bi agri oldu ama emin ol bunlar hic agri sayilmaz kolay bir yontem ama ben hamile kalamadi. Bide hsg cekilen ilk 3 gebelik sansi cok yuksemis ama ben daha spermle yumurtayi denk getiremedim heralde yarin adet gunum bende kirmizilari bekliyorum napimsabah
Sabah olctum canim 37.3 tu gecen ayda boleydi yanlis hatirlamiyosam sanirim hamile kalamadim yine bu ay umut bitti yani atesi olcunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…