-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.301
Cnm
Cnm bu hsg ne oluyor.? Nasıl hamile kaliyoruz onunla?
İnşallah rabbim gönlümuze göre verir ilk bebisinmi olacak cnmTamam canım insallah yakalariz bebiside guzel haberleride veririz burda birbirimize
Resmî açın tam net bir şekilde görünüyoCnm çift çizgiyi nasıl goruyorsunuz. ? Ben neden goremiyom
Hayırlısı olsn cnmAma bi artış var.. Bilemiyorum ki
Evet ben de onu çok duydum belkide tüpler tıkalıdır falan diyorum iyi gelir bi umutÇektir canım hsg insllah hayirlisyla devamında hamile olursun. Hsg den sonra hamile kalma oranı artiyormus
Ya cnm ben bunu hiç bilmiyordum çok teşekürler bu arada..ama önce bu film için doktorun kanallarin kapalı olduğunu söylemesi gerekiyor değil mi? Özel de ne kadar bu? Devlette de çok uzun zaman sonra bence sıra verilir ama önce doktor bunu önermeli sanirimCanim benim hsg rahim filmi oluyor. Rahim içerisine ilaç tazyikli ilaç gönderiyorlar böylelikle tıkalı olan kanallar açılıyor ve sonrasında spermler daha rahat ve hızlı ilerledigi için hamilelik oranı artıyor Allahın izniyle. Ama doktorunla görüşüp koordineli hareket etmen lazım oyle hemen çekmiyor lar
Bizim için dua et olur mu?Çoook teşekkğr ederim inşallah gerçektir hala inanamıyorum. Yani doktor söylemeden de inanamayacağım gibi. Allah isteyen herkese versin inşallah
Olabilirsin canim genelde fark edilmiyor ve adetmis gibi düşünülüp dr a gidilmiyor.Oysa,hemen gidilse hcg deki düşüşle kendini gösteriyor zaten o agriyi ben cok iyi bilirim parca parca gidiyor uzun sürüyor normal bi kanama değil.Belki sen de kimyasal yasadin ya da kist attinAyyy canım inşallah. Sana birşey söylicem canım. Biz ilk ocak ayında başladık korunmasız. Şubat ayında adet gününün ilk günü nerdeyse gün boyu siyaha yakın bi akıntım olmuştu. Devamında nerdeyse yarım el boyutunda parçalar attım ama öyle böyle büyük değildi. Hayatım boyunca hiç öyle bişeyle karşılaşmamıştım. Ve bayılma derecesinde ağrılarım oldu sanki bıçakla kesiyolardı. Tabi o zaman kimyasaldan falan bi haberdim. Normal adettir diye ağlayarak geçirdim o ayı. Ben o ay farketmeden kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim?
Ya cnm ben bunu hiç bilmiyordum çok teşekürler bu arada..ama önce bu film için doktorun kanallarin kapalı olduğunu söylemesi gerekiyor değil mi? Özel de ne kadar bu? Devlette de çok uzun zaman sonra bence sıra verilir ama önce doktor bunu önermeli sanirim
Çok kötüydüm anlatamam o ayki halimi eşim ısrarla hastaneye gidelim dedi ama ben adetten dedim geçiştirdim. 3-4 mm lik bi kistim vardı o kadarlık kist o derece büyük parça halinde mi atılır çok ilginçOlabilirsin canim genelde fark edilmiyor ve adetmis gibi düşünülüp dr a gidilmiyor.Oysa,hemen gidilse hcg deki düşüşle kendini gösteriyor zaten o agriyi ben cok iyi bilirim parca parca gidiyor uzun sürüyor normal bi kanama değil.Belki sen de kimyasal yasadin ya da kist attin
Hayirli olsun tebrik ediyorum :)Kızlaaaar kaç gündür düğün telaşından giremiyordum, hamilelil fikirini de artık aklımdan çıkarmıştım. Bugün laboquick marka testler vardı elimde hadi bi yapayım dedim. Sonuç bu. Çok şaşkınım. Kan testini yarın yaptıracağım. Sanırım henüz algılayamadım.
Keske o anda gitseydin neyseneger kimyasal yasadiysan bile bu senin hamile kalabildigini gosteriyor hic o açıdan bakmamıştım doktorum söyledi o sekilde moralim duzeldiÇok kötüydüm anlatamam o ayki halimi eşim ısrarla hastaneye gidelim dedi ama ben adetten dedim geçiştirdim. 3-4 mm lik bi kistim vardı o kadarlık kist o derece büyük parça halinde mi atılır çok ilginç
Ben özelde bugün sordum 300 tl ye yaptıklarını söyledilerCanim özel de biraz pahalı ama tam fiyat nedir bilmiyorum. Ben devlette çektirdim. Öyle uzun zamana flan atmiyorlar aksine adet başında gidip randevunu alırsın adet bitiminden 2 gün sonra yani adetin 8.i 9.cu günü çekiyorlar. Devlette anestezisiz yapıldığı için oneden bir ağrı kesici vuruyorlar. Benim canım acıdı o tazyikli ilacı verirlerken sonrasında adet sancısı gibi sanci kaldı 2 gün kanamam oldu sonrasında bitti. Gidip doktorunla görüş canım cektireceksen hemen çektir
Haklısın bundan sonra akıllandım zaten en küçük şeyde hemen koşarımKeske o anda gitseydin neyseneger kimyasal yasadiysan bile bu senin hamile kalabildigini gosteriyor hic o açıdan bakmamıştım doktorum söyledi o sekilde moralim duzeldi
Evet ben de onu çok duydum belkide tüpler tıkalıdır falan diyorum iyi gelir bi umut
Cnm peki sana doktor ne şekilde yonlerdirdi. ? Kist mi var dedi ya da ne gibi bi sorun belirttiCanim özel de biraz pahalı ama tam fiyat nedir bilmiyorum. Ben devlette çektirdim. Öyle uzun zamana flan atmiyorlar aksine adet başında gidip randevunu alırsın adet bitiminden 2 gün sonra yani adetin 8.i 9.cu günü çekiyorlar. Devlette anestezisiz yapıldığı için oneden bir ağrı kesici vuruyorlar. Benim canım acıdı o tazyikli ilacı verirlerken sonrasında adet sancısı gibi sanci kaldı 2 gün kanamam oldu sonrasında bitti. Gidip doktorunla görüş canım cektireceksen hemen çektir
Amin amin inşallahCanim insllah öyle birşey yoktur ama eğer tıkalılık varsa zaten hemen açılıyor. İnsllah Rabbim hepimize hayirlisiyla annelik duygusunu yasatır ya insllah.
Cnm peki sana doktor ne şekilde yonlerdirdi. ? Kist mi var dedi ya da ne gibi bi sorun belirtti
Çok geçmiş olsun cnm benim ya..inş hayirlsiyla. Alırız bebeğimiz i kucagimizaCanim ben 2 düşük yaptim ikinci gebeligimde bebegimin kalp atışları durdugu için kürtaj olmuştum. Sonrasinda başka doktora gittim 1 ay sonra hatta. O doktorum da bu iki düşüğün sebebini araştıralım bir de kurtajdan sonra parça flan kalmışsa onunda temizlenmesi için hemde kanallarına bakalım hsg filmi çekelim demişti. Öyle lik le bende çektirdim zaten yakın zamanda çektirdim canım benim