Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar bilen var mı benim bat bugün ama hala bişey yok..normal idrar testim var evde sabah idrarı yerine akşam da yapsam onunla olur mu?yoksa ille sabah idrarı mı gerekir?erken gebelik testi alayım diyorum bir yandan diğer yandan da umutlanma kaç defa yaptın üstelik 3 temmuzda bhcg bakıldı 21.günde 0.2 çıktı olmadı bu ay dur bekle diyorum kendime ama çok belirti yaşadım ama kırmızı da gelmedi hala yarın sabahı beklemeden bu akşam evdeki ile bak ne kaybedersin diyorum..olur mu sizce akşam baksam?

arkadaşlar bilen var mı benim bat bugün ama hala bişey yok..normal idrar testim var evde sabah idrarı yerine akşam da yapsam onunla olur mu?yoksa ille sabah idrarı mı gerekir?erken gebelik testi alayım diyorum bir yandan diğer yandan da umutlanma kaç defa yaptın üstelik 3 temmuzda bhcg bakıldı 21.günde 0.2 çıktı olmadı bu ay dur bekle diyorum kendime ama çok belirti yaşadım ama kırmızı da gelmedi hala yarın sabahı beklemeden bu akşam evdeki ile bak ne kaybedersin diyorum..olur mu sizce akşam baksam?
Olur

Aynen akşamda olur yeter ki gebelik olsun çıkar sabah akşam fark etmez kanısındayım ben de

Arkadaslar merhaba ben bugun ilk defa ovulasyon testi yapmaya basladim adet duzensizligim var ve bu kez testle denemeye karar verdik ancak test hakkinda pek bir bilgim yok fotografini atsam bilen arkadaslardan yardimci olmasini rica edebilirmiyİm lütfen

Eklentiler

• IMG_0192.JPG
    IMG_0192.JPG
    37,2 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaslar merhaba ben bugun ilk defa ovulasyon testi yapmaya basladim adet duzensizligim var ve bu kez testle denemeye karar verdik ancak test hakkinda pek bir bilgim yok fotografini atsam bilen arkadaslardan yardimci olmasini rica edebilirmiyİm lütfen
Cnm ben de bilmiyorum yorumlamayi ama testi nerden kaca ve kalın test almistin?

Canim sen bu aksamdan denemelere basla bu gece cunki cift cizgi net olmasi lazim ve senin yerinde olsam en az 14 gun boyunca bi var bi yok iliski yapardim gerci ben bu ay her gun denedim ama esimle bebisi yakaliyim diye sende hic zaman kaybetme canim kacirma hic bi firsati

Tamam canım inşallah döner yerleşme kanaması bu şekilde mi başlıyo peki bilginiz var mı?
Bildigim kadariyla yerlesme kanamasi acik renk oluyor bende kahverengi oldu siyaha yakin kimyasal oyle basladi sonra icimden parca parca attim imkanim yoktu o gece hastaneye gidemedim .Siz ihmal etmeyin vücudunuzu dinleyin ama stres de yapmayın belki karninizda minicik birsey size tutunmaya calisiyordur :)

Bugunden başla ilişkiye ama tam pik olmamış gibi yarın tekrar yap da koy bir tekrar ama sanırım geceye tam koyulaşır

Bildigim kadariyla yerlesme kanamasi acik renk oluyor bende kahverengi oldu siyaha yakin kimyasal oyle basladi sonra icimden parca parca attim imkanim yoktu o gece hastaneye gidemedim .Siz ihmal etmeyin vücudunuzu dinleyin ama stres de yapmayın belki karninizda minicik birsey size tutunmaya calisiyordur :)
Ayyy canım inşallah. Sana birşey söylicem canım. Biz ilk ocak ayında başladık korunmasız. Şubat ayında adet gününün ilk günü nerdeyse gün boyu siyaha yakın bi akıntım olmuştu. Devamında nerdeyse yarım el boyutunda parçalar attım ama öyle böyle büyük değildi. Hayatım boyunca hiç öyle bişeyle karşılaşmamıştım. Ve bayılma derecesinde ağrılarım oldu sanki bıçakla kesiyolardı. Tabi o zaman kimyasaldan falan bi haberdim. Normal adettir diye ağlayarak geçirdim o ayı. Ben o ay farketmeden kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim?

Canim sen bu aksamdan denemelere basla bu gece cunki cift cizgi net olmasi lazim ve senin yerinde olsam en az 14 gun boyunca bi var bi yok iliski yapardim gerci ben bu ay her gun denedim ama esimle bebisi yakaliyim diye sende hic zaman kaybetme canim kacirma hic bi firsati
Tamam canım insallah yakalariz bebiside guzel haberleride veririz burda birbirimize

Canim 19 mayista ozel hastanede hsg cekildi bana zaten rontgen odasinda cekiliyor o rontgen yerine yatiyosun ve kadin dogumda nasil bacaklari kendimize topluyoruz ole muayene pozisyonu aliyosun islem yaklasik 6 ile 10 dakika arasi suruyor asla korkma bende korkmustum anestezi almadan girdim ve once spekulum olan aleti yerlestiriyor sonra iceri yavas yavas bana 2 doz halinda ilac verildi ilac verdigi gubi filmi cekiyo zaten yani sole solim daha once smear testi icin islem yaptirdiysan ona benzer ozellimte diyebilirim aci konusuna gelince ilk baslarda her sey normal ilaci verirken biraz adet agrisi baslamadan yada adetliyken hafuf bir agrimiz oluyo karnimizda ole bi agri hissi uyaniyor benim kinde o agri vardi 1 de extra ay dedirtecek bi agri oldu ama emin ol bunlar hic agri sayilmaz kolay bir yontem ama ben hamile kalamadi. Bide hsg cekilen ilk 3 gebelik sansi cok yuksemis ama ben daha spermle yumurtayi denk getiremedim heralde yarin adet gunum bende kirmizilari bekliyorum napimsabah

Sabah olctum canim 37.3 tu gecen ayda boleydi yanlis hatirlamiyosam sanirim hamile kalamadim yine bu ay umut bitti yani atesi olcunce
İyi gayet canım 37 ile hamile olanlar var

Kızlaaaar kaç gündür düğün telaşından giremiyordum, hamilelil fikirini de artık aklımdan çıkarmıştım. Bugün laboquick marka testler vardı elimde hadi bi yapayım dedim. Sonuç bu. Çok şaşkınım. Kan testini yarın yaptıracağım. Sanırım henüz algılayamadım.

Eklentiler

• IMG_20170710_183619.jpg
    IMG_20170710_183619.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 59
Bugun ogleden beridir kahverengi lekeleniyorum regl mi baslayacak yoksa yerlesmemi ya bence regl o yuzden betaya para vermek istemedm :KK43::cry:

2 gun once de geldi canim bir damla kadar bat 9 temmuzdu bugun gene geliyor ogleden beridir

X