- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
Gebelik testi niye yapmıyorsun canım hamile olabilirsinOvulasyondan anlıyan varmı aranızdaa kzlarr adetim 12 gundur gecikti ve ovulasyon hep pozıtıf ckıyor 10 gundur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testi niye yapmıyorsun canım hamile olabilirsinOvulasyondan anlıyan varmı aranızdaa kzlarr adetim 12 gundur gecikti ve ovulasyon hep pozıtıf ckıyor 10 gundur
Adetımınn 4 cu gunu yaptım negatıf tiGebelik testi niye yapmıyorsun canım hamile olabilirsin
Tekrar dene derim canım yada kan verAdetımınn 4 cu gunu yaptım negatıf ti
Tmam cnm yarın denicemTekrar dene derim canım yada kan ver
Canım ne oldu senin durumun,bi gelişme var mı?Evet ama kesesi bozuk gibiydi zTen tam kese diyemeyiz dedi ikisi net dedi.
Ilerleyen haftalarda 2 ci bebegim de gelisimi durdu ne yazik ki
Selam canim betam yükseldi ama artmiyordu artk ayni kaliyordu sonra düştü betam adet oldum cok yogun kanamalı şekilde doktorlada görüştüm tekrar muayene oldum betam düştü idrarda negatife döndü misal. O testler cikariyosa vardır birseyler ben bunu anladimCanım ne oldu senin durumun,bi gelişme var mı?
Ben çoktan adet oldum. Hatta bu ay klomen başlayacak doktor. Eylül ayı adet tarihini bekliyorum. Ara ara girip bakıyorum burayaKızlar 2 aydır bebiş yok memlekette idim cumartesi doncem internet sorunu yüzünden giremedim çok şükür rabbime ki sorun çözüldü ve geldim malesef bebek için çalışmalar 2 ay ara verilmiş oldu bat yeni bitti cuma akşamı birliktelik olacak malesef beni yeni aya etiketler misiniz ve tek tek okuyamadım ama yeni hamiş adaylarımız var ise öyle mutluyum ki sizin adınıza gözünüz aydın rabbim kucaklamayi nasip etsin gizemcim senin adına da çok sevindim 2 aydır yoktum nolur kusura bakmayın geri geldim şükür
Oyyy Allah'ım bu ay bende beklemedeyim 12 gün kaldiBen çoktan adet oldum. Hatta bu ay klomen başlayacak doktor. Eylül ayı adet tarihini bekliyorum. Ara ara girip bakıyorum buraya
Bu postu yazdığınızda üstüne mi görmüşsünüz, yoksa tekrar mi hamile kaldınız. Süreciniz benimkine çok benziyor o yüzden sordumTestim bi pozitif bi negatif çıktı ve adet oldum
Benim çizgiler de hep sonradan çıkıyor? Siz hamilesiniz umarım ben de öyleyimdir. Kan testi verdim sonuç bekliyorumBi kere de yaptığım test sonradan çizgi çıkarmasın ya hangi markayı yaparsam yapayım sonradan çizgi çıkarıyor sizde de böyle mi hanımlar? Bakınca pespembe cizgi var fotografa bu kadar yansıtabildim. @Veziir canım senin testinde çizgi çıktı mı sonradan
Benimde adet 5,6 gun kala bel ağrısı olmuş bu agridan 2 gun sonra idrar da pozitif oldu umarim snde de vardir gebelikKızlar merhaba bat 25 Ağustos 6 gündür göğsüm çok hasssa bugünde regl olacakmışım gibi belimde bi garip ağrı başladı, reglim çok düzenlidir. Bu tarz bir şey yaşayan var mı
2 ay sonra hamile kaldimBu postu yazdığınızda üstüne mi görmüşsünüz, yoksa tekrar mi hamile kaldınız. Süreciniz benimkine çok benziyor o yüzden sordum
Bu sefer hemen çıktı ama sonradan çizgi çıkmadı, bir dakika içinde çıktı çizgi. İnşallah hamilesinizdirBenim çizgiler de hep sonradan çıkıyor? Siz hamilesiniz umarım ben de öyleyimdir. Kan testi verdim sonuç bekliyorum
7 temmuz da yazmışsınız ama 1,5 ay önce. Şu anda 7 haftalık hamilesiniz, bunu yazdığınızda 1 haftalık olmuş oluyor2 ay sonra hamile kaldim
Hamile değildim ama o ay hamile kaldım çok şükür 3 ağustosta öğrendim hamileliğiBu postu yazdığınızda üstüne mi görmüşsünüz, yoksa tekrar mi hamile kaldınız. Süreciniz benimkine çok benziyor o yüzden sordum
Karıştırmışım ben sürekli sonradan cikan çizgiler gördüğüm için. Şimdi bakinca fark ettim. Temmuzda hamile kaldim suan 6+2 yim7 temmuz da yazmışsınız ama 1,5 ay önce. Şu anda 7 haftalık hamilesiniz, bunu yazdığınızda 1 haftalık olmuş oluyor
Çok teşekkür ederim..Hamile değildim ama o ay hamile kaldım çok şükür 3 ağustosta öğrendim hamileliği
Yani sonradan çıkan çizgiler oldugunda hamileymiş siniz bu durumda dimi doğru anlıyorum. Anlarsınız benim halimden, bir kaç saat sonra beta değerimi öğrenicem ama ne kadar heyecanlıyım tahmin ediyorsunuzdur:)Karıştırmışım ben sürekli sonradan cikan çizgiler gördüğüm için. Şimdi bakinca fark ettim. Temmuzda hamile kaldim suan 6+2 yim