- 16 Mayıs 2022
- 31
- 27
- 27
Teşekkür ederimEkledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEkledim
Adete ňe kadar varken olmuştu?Lekelenme falan oldu hiç olmazdı diyince dedim kesin hamile
Merhaba gonalfla mı hamile kaldınız kullandıgınız ilaçlar nelerdiGünaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle. ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle
Merhaba ben farklı ilaçlar kullandım. Normal bir şekilde regl olmadığım için primolutla regl oldum sonra klomen ve ovitrelle ile denedik. Gebelik oluşmadı ama yine regl olmadım bu kez tarlusalla regl olup femara ve ovitrelle ile denedik olmadı. Son olarak gonal f sonrasında çatlatma iğnesi ve bir gün Sonra aşılama yapıldı.Merhaba gonalfla mı hamile kaldınız kullandıgınız ilaçlar nelerdi
Yani hem gonalf hem femara mı denediniz aynı andaMerhaba ben farklı ilaçlar kullandım. Normal bir şekilde regl olmadığım için primolutla regl oldum sonra klomen ve ovitrelle ile denedik. Gebelik oluşmadı ama yine regl olmadım bu kez tarlusalla regl olup femara ve ovitrelle ile denedik olmadı. Son olarak gonal f sonrasında çatlatma iğnesi ve bir gün Sonra aşılama yapıldı.
Bir kutu femara içinde 30 tablet var ilk seferde yani Haziran ayında yarısını içtim ve çatlatma iğnesi yapıldı. O ay yumurta çatladı ama döllenme olmadı. Sonraki ay temmuzda femaranın kalan yarısını beş gün üçer tane içtim o bittiğinde gonalfye devam ettim hemen ara vermeden. Bu şekilde hamile kaldım. Yani evet hem femara hem gonalf aynı dönemde ard arda kullandım.Yani hem gonalf hem femara mı denediniz aynı anda
Anladım maşallah inşallah kucağına da alırsınBir kutu femara içinde 30 tablet var ilk seferde yani Haziran ayında yarısını içtim ve çatlatma iğnesi yapıldı. O ay yumurta çatladı ama döllenme olmadı. Sonraki ay temmuzda femaranın kalan yarısını beş gün üçer tane içtim o bittiğinde gonalfye devam ettim hemen ara vermeden. Bu şekilde hamile kaldım. Yani evet hem femara hem gonalf aynı dönemde ard arda kullandım.
Teşekkür ederimAnladım maşallah inşallah kucağına da alırsın
Kızlar 2 aydır bebiş yok memlekette idim cumartesi doncem internet sorunu yüzünden giremedim çok şükür rabbime ki sorun çözüldü ve geldim malesef bebek için çalışmalar 2 ay ara verilmiş oldu bat yeni bitti cuma akşamı birliktelik olacak malesef beni yeni aya etiketler misiniz ve tek tek okuyamadım ama yeni hamiş adaylarımız var ise öyle mutluyum ki sizin adınıza gözünüz aydın rabbim kucaklamayi nasip etsin gizemcim senin adına da çok sevindim 2 aydır yoktum nolur kusura bakmayın geri geldim şükür@Bio_girl @Marget-harry @Freeangel09 @anatomim @Ela96 Elif_edanur_61_61 @tubiiloji @smadml @Kimdemi38 @Veziir H Hayatlarrr @beautifulwoman @mydreams93 @Gurmegelinn @Minik23 @Mucizemmm16 @Beybiumutlari hanımlar bat tarihleriniz geçmiş ne durumdasınız ona göre listeye güncelleme yapayım :)
Ay beni eklesin balım vallaan artık köyde iflagimi kurttular sanırsınız uşak geliyo ben geri çeviriyorumCanım Ağustos topiği var turuncu agac açtı ama Eylül topigini bilmiyorum
Kuzumm cinsiyetini öğrenince beni etiketle tamam mı Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım Ağustos topiği var turuncu agac açtı ama Eylül topigini bilmiyorum
Ooo daha coook var canım henüz keseyi bile görmedim ki nasip olursa inşallah tabiki de etiketlerimKuzumm cinsiyetini öğrenince beni etiketle tamam mı Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ovulasyondan anlıyan varmı aranızdaa kzlarr adetim 12 gundur gecikti ve ovulasyon hep pozıtıf ckıyor 10 gundurGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
�
ANNE ADAYLARI BAT TARİHİ SONUÇ
@Destinamm1 Temmuz @Helenk 1 Temmuz @tugce2110 1 Temmuz @Ceren3510 2 Temmuz @Aycoregi1 3 Temmuz @leRonthavan 4 Temmuz @sss35 5 Temmuz @Sunrseee 5 Temmuz @anatomim 7 Temmuz @Edyy96 7 Temmuz @tsgmze 7 Temmuz @wish2401 8 Temmuz @zeytinduasi 10 Temmuz @ozguss 15 Temmuz @iremgns 16 Temmuz @eoeo621 18 Temmuz @Random3 20 Temmuz @merve4416 26 Temmuz @Nare196 27 Temmuz @sultansultan90 31 Temmuz B Bulutgillerden 31 Temmuz
Gebelik testi yaptın mıOvulasyondan anlıyan varmı aranızdaa kzlarr adetim 12 gundur gecikti ve ovulasyon hep pozıtıf ckıyor 10 gundur
Adetim 4 gun gecikince yapmıstım negatifti ama ovulasyon hala pozıtıfGebelik testi yaptın mı
Tekrar gebelik testi yapın bence benimde ovulasyonla pozitifti gebelik testi de pozitiftiAdetim 4 gun gecikince yapmıstım negatifti ama ovulasyon hala pozıtıf
Ay insallah yaaaaTekrar gebelik testi yapın bence benimde ovulasyonla pozitifti gebelik testi de pozitifti