- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 temmuz bir sonraki bat
Ekliyorum hemen8 temmuz bir sonraki bat
Hayırlı olsun canım benim topiginGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
ANNE ADAYLARI GELMEYESİCE BAT M MiuLego 1 Temmuz @lokum8 2 Temmuz @ucge 3 Temmuz G Gzmyts53 4 Temmuz simcook 4 Temmuz @leRonthavan 4 Temmuz Elif_edanur_61_61 8 Temmuz @Arasdefne 9 Temmuz Ihlamurseven 16 Temmuz
Sağol canım inşallah hepimize uğurlu gelirHayırlı olsun canım benim topigin
Yeni ay hepimize şans, uğur getirsin baştan başlıyoruz hadi bakalımmm benmde bat 8 Temmuz ekleyebir misin canımGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
ANNE ADAYLARI GELMEYESİCE BAT M MiuLego 1 Temmuz @lokum8 2 Temmuz @ucge 3 Temmuz G Gzmyts53 4 Temmuz simcook 4 Temmuz @leRonthavan 4 Temmuz Elif_edanur_61_61 8 Temmuz @Arasdefne 9 Temmuz Ihlamurseven 16 Temmuz
Tabi canım hemen ekliyorumYeni ay hepimize şans, uğur getirsin baştan başlıyoruz hadi bakalımmm benmde bat 8 Temmuz ekleyebir misin canım
Ya kuzum benim sakin kal moralini ne kadar bozma desekte bir işe yaramıyor biliyorum sen güçlü kalmaya çalış inan herşey çok güzel olcakbenım dun başıma gelmeyen kalmadı canım çok kötü haberler aldım. sonuçlarımı bekliyorum. inşallah kötü bir seyim yoktur. dun genel muayeneye gittim yumurtalıklarımın etrafında kitleler gördü doktor 4 - 5 tane bir tanesi riskli görünüyor dedi diğerleri çikolata kistiymiş. daha iyi teshis koyabilmek adına ilaçlı MR yolladı kan verdim felan bakalım. doktor direk gebeliği engeller dedi tüp bebek felan büssürü şey anlattı benım mod yerlerde tabi. birde akşam kan test sonuçlarımdan CA 125 108 çıktı hepten moralım bozuldu referasn araliği 0-35
Gelme sen istemiyoruz swniBenim haziran batı daha gelmedi ama buraya da bi selam vereyim eninde sonunda gelicem buraya gibi hissediyorum
10/10 döngü mütüşşşYalnız temmuzu ben 2 kez yakalıyorum :) bat 1 temmuz, baktık olmadı yeni bat yine temmuz
Ay ben de bayılmıyorum ama işte hayat şartları işte aşko kürkçü dükkanı gibi dönüp dolaşıp bu gruplara geliyorumGelme sen istemiyoruz swni
kesinlikle : ) 1 temmuz olmazsa elimde 27 temmuz var diyip teselli bulabileceğim10/10 döngü mütüşşş
Al benden de o kadar valla bu ay olacak inşallahAy ben de bayılmıyorum ama işte hayat şartları işte aşko kürkçü dükkanı gibi dönüp dolaşıp bu gruplara geliyorum
İnşallah canım benimEkliyorum canım amin inşallah bol pozitifli bir topik olsun
Hadi inşallah Canım benim inşallah hepimiz bitirelim bunu şimdi gördümbu ay bu işi bitiriyoruz kuzum, tüm kalbimle inanıyorum
sen mfk ürünleri mi almıştın?
Allahım duysun sesimizi inşallah çok beklemeden anne oluruzAl benden de o kadar valla bu ay olacak inşallah
İnşallah canım benim
Hadi inşallah Canım benim inşallah hepimiz bitirelim bunu şimdi gördüm
Inşallah olacak canım senin her ay çift yumurtlama mıkesinlikle : ) 1 temmuz olmazsa elimde 27 temmuz var diyip teselli bulabileceğim