- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Sorma, bendensin.Yok ya valla. En sonki belirtiler de yok su anda. Kasik agrisi vs hicbiri kalmadi. Bakalim bekliyorum. Sen ne alemdesin
Hayırlı olsun
Maşallah harika
Teşekkür ederimHayırlı olsungözün aydın.
Belirtiler neydi?
Erken yumurtlama olduysa çıkabilir. Bu 5 gün öncesi ( aslında adetiniz bir gün geçtiği zamandan 6 gün hesaplıyorsun. Yani battan 5 gün önce) sizin adet döngünüzün 28 gün olduğu ve tam döngünün ortasında yumurtladığınızı farz ederek hesaplıyor. Daha kısa döngünüz varsa erken yumurtluyorsanız erken sonuç alırsınız. Daha uzun döngü ve geç yumurtlama da daha geç sonuç alırsınız.Merhaba, battan 6 gün önce çıkar mı var mı bu takvimde çıkmayıp sonra çıkan okuduğunuz tecrübe ettiklerinizden?
Sagol canım benimYaaa şimdi gördüm hamilesin sanırım çok sevindim hayırlı olsun canım. O zorlu surecleri geçirdin ama sonu çok güzel olmuş şükür
Muhteşem
Maşallah olsun bebiş büyümüşİyiyim kuzum sen nasılsın. Hamilelik yolunda çok şükür 14+4 olduk. 15 gün önce doktor kontrolüm vardı doktor büyük ihtimalle kız dedi bakalımbende fetal DNA testi yaptırdım sonucunu bekliyorum. 15 güne çıkar dediler hala çıkmadı sonuç bakalım yarın doktoru ararım. Sen neler yaptın atlattın mi süreci. Bayramda bir hafta ailemin yanına gittim geldim işlerim çok yoğundu sizlere yazamadım da. Ana sayfadan hamilelik durumlarinizi fırsat buldukça takip ediyorum ama
Şöyle diyelim bu ay 20 sinde adet oldum, bi sonraki ay indan 3,4 gün önce adet oluyorum. Ve 5 gün sürüyor adetim.Erken yumurtlama olduysa çıkabilir. Bu 5 gün öncesi ( aslında adetiniz bir gün geçtiği zamandan 6 gün hesaplıyorsun. Yani battan 5 gün önce) sizin adet döngünüzün 28 gün olduğu ve tam döngünün ortasında yumurtladığınızı farz ederek hesaplıyor. Daha kısa döngünüz varsa erken yumurtluyorsanız erken sonuç alırsınız. Daha uzun döngü ve geç yumurtlama da daha geç sonuç alırsınız.
Gelmesin kırmızılar lütfenKizlar bugün olmam gerekiyor gelen giden yok dua edin lütfen
Yaa. Benim de normalde adet döngüm de hiç belirtim olmaz akıntı dışında. O yüzden herkesi kendim gibi sanıp belirti soruyorum sürekli.Vücut ısısından bir şey çıkmıyor ya Ben birkaç aydır takip ediyorum yumurtlamadan sonra hep yüksek kalıyor benim
Bence erken gebelik testini kutuda belirttiği gibi en erken adete 5 gün kala yapın. Kesin olması için ben 3 güne kadar beklemeyi tercih ediyorum. Siz de öyle yapın. Adet döngümüz çok benziyor. Ben böyle yapıyorum. (testler de pahalı boşa gitmesinler istiyorumŞöyle diyelim bu ay 20 sinde adet oldum, bi sonraki ay indan 3,4 gün önce adet oluyorum. Ve 5 gün sürüyor adetim.
Buna göre yorumlar mısın?
Bu ay şöyle oldu, daha önceki aylar olmazdı ondan anlayamadım.
Adet bittikten 2,3 gün sonra 2,3 gun yine süren çok az lekelenme oldu, kahverengimsi.
Bunun ne olduğunu bilmiyorum yumurtlama bu kadar erken olur mu?
Sonra bata 11,12 gün varken gaz sıkışması kramp şişkinlik oldu özellikle sol alt kasığımda, mide bulantısı hazımsızlık ekşime ve kabızlık.
Bugün 6 gün var bunlar geçti sayılır, adet incesi rahim kasılmaları olur ya, kasık altları, öyle.
Ovulasyonla takip etmedim sayılır, o ilk lekelenmede bakmıştım pik değildi hafif koyuydu.
Sonra bu şişkinlik olunca tekrar baktım hafif koyu idi ya adet bitimindeki lekelenmede, bu sefer cok çok silikti, bugün hala çok silik.
Uzun yazdım k bakma tüm detaylaryla.
Nasıl yorumlarsın canım?
Değer harika
Sağlıkla ilerlesin kuzum maşallah ❤❤
Yumurtlamadsn sonra yüksek oluyor vucut ısısi, eğer adet olacaksa o zaman düşüyor ,6 yıllik tecrubeyle sabit,Vücut ısısından bir şey çıkmıyor ya Ben birkaç aydır takip ediyorum yumurtlamadan sonra hep yüksek kalıyor benim
Amin kuzum bu ay da siz güzel haberlerle gelin insallahSağlıkla ilerlesin kuzum maşallah ❤❤
Sağol kuzum inşallahAmin kuzum bu ay da siz güzel haberlerle gelin insallah
Amin canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa sürede sizlerede sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallahMaşallah olsun bebiş büyümüşsaglikla doğsun inşaallah