Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Yok ya valla. En sonki belirtiler de yok su anda. Kasik agrisi vs hicbiri kalmadi. Bakalim bekliyorum. Sen ne alemdesin
Sorma, bendensin.
Benimde bugun şişkinlik gaz sıkışması minimuma düştü, adet öncesi rahim kasılmalarına kısmen döndü.

Test yaptım negatif. Olsa çıkardı sanırım 6 günüm kaldı.

Merhaba, battan 6 gün önce çıkar mı var mı bu takvimde çıkmayıp sonra çıkan okuduğunuz tecrübe ettiklerinizden?
Erken yumurtlama olduysa çıkabilir. Bu 5 gün öncesi ( aslında adetiniz bir gün geçtiği zamandan 6 gün hesaplıyorsun. Yani battan 5 gün önce) sizin adet döngünüzün 28 gün olduğu ve tam döngünün ortasında yumurtladığınızı farz ederek hesaplıyor. Daha kısa döngünüz varsa erken yumurtluyorsanız erken sonuç alırsınız. Daha uzun döngü ve geç yumurtlama da daha geç sonuç alırsınız.

Yaaa şimdi gördüm hamilesin sanırım çok sevindim hayırlı olsun canım. O zorlu surecleri geçirdin ama sonu çok güzel olmuş şükür
Sagol canım benim evet sonunda şükürler olsun çok zordu hemde sende biliyosun eski topiclerde birlikteydik hep çok şükür artık

Maşallah olsun bebiş büyümüşsaglikla doğsun inşaallah

Şöyle diyelim bu ay 20 sinde adet oldum, bi sonraki ay indan 3,4 gün önce adet oluyorum. Ve 5 gün sürüyor adetim.
Buna göre yorumlar mısın?

Bu ay şöyle oldu, daha önceki aylar olmazdı ondan anlayamadım.
Adet bittikten 2,3 gün sonra 2,3 gun yine süren çok az lekelenme oldu, kahverengimsi.
Bunun ne olduğunu bilmiyorum yumurtlama bu kadar erken olur mu?

Sonra bata 11,12 gün varken gaz sıkışması kramp şişkinlik oldu özellikle sol alt kasığımda, mide bulantısı hazımsızlık ekşime ve kabızlık.

Bugün 6 gün var bunlar geçti sayılır, adet incesi rahim kasılmaları olur ya, kasık altları, öyle.

Ovulasyonla takip etmedim sayılır, o ilk lekelenmede bakmıştım pik değildi hafif koyuydu.

Sonra bu şişkinlik olunca tekrar baktım hafif koyu idi ya adet bitimindeki lekelenmede, bu sefer cok çok silikti, bugün hala çok silik.

Uzun yazdım k bakma tüm detaylaryla.

Nasıl yorumlarsın canım?

Vücut ısısından bir şey çıkmıyor ya Ben birkaç aydır takip ediyorum yumurtlamadan sonra hep yüksek kalıyor benim
Yaa. Benim de normalde adet döngüm de hiç belirtim olmaz akıntı dışında. O yüzden herkesi kendim gibi sanıp belirti soruyorum sürekli.

Bence erken gebelik testini kutuda belirttiği gibi en erken adete 5 gün kala yapın. Kesin olması için ben 3 güne kadar beklemeyi tercih ediyorum. Siz de öyle yapın. Adet döngümüz çok benziyor. Ben böyle yapıyorum. (testler de pahalı boşa gitmesinler istiyorum )

Kızlar ya benim önceki ay ki gibi içerden sol tarafım acayip acıyo alta vuruyo fitili dün akşam son kez kullandım bitti antibiyotiğide içiyorum son yarın kaldı biticek. Ama sanki içerde yara varmış gibi acıma hissi var sinirlerimi bozuyo bu durum ya ☹

Vücut ısısından bir şey çıkmıyor ya Ben birkaç aydır takip ediyorum yumurtlamadan sonra hep yüksek kalıyor benim
Yumurtlamadsn sonra yüksek oluyor vucut ısısi, eğer adet olacaksa o zaman düşüyor ,6 yıllik tecrubeyle sabit,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…