Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Gercek mii. Birlikte yapalim o zaman testi🥰 yarin dogru cikar mi peki? Ambalajinda cok net bir sekilde %99 adetten 6 gun oncesine kadar deyince inanasim geldi😅
Canım ben beklicem ya testte negatif çıkınca çok üzülüyorum direk adet gelince o kadar üzülmüyorum. Eğer adetim geçerse yapıcam 🤩 ama yerinde olsam bi kaç gün sonra yapardım, erken öğrenince daha yorucu

Bir iki gün daha bekleyip yapın isterseniz. Vücut ısınız falan nasıl. Var mı belirtiniz?
Vucut isisi artiyor mu gebelikte? Ya diyorlar ya adet belirtileriyle ayni diye sanki adet belirtilerinden var kismen su anda. Bugun basim agriyor sebepsiz yere. Psikolojik olarak buhrandayim😂 gecen gun de adet oldugun gun kasilmalar olur ya hani rahimde oyle olmustu ilk defa. Hani adete de epey vardi. Yumurtlama da gecmisti. Yumurtlama adet ortasinda oldu diyebilirim. Bir de yine adete epey varken sivilcelenme basladi ilk defa. Sivilce problemim yoktu normalde. Onun disinda gayet normalim iyiyim. Siz sorunca kendimi bastan asagi gozden gecirdim o yuzden biraz uzun oldu kusura bakmayin😀

Canım ben beklicem ya testte negatif çıkınca çok üzülüyorum direk adet gelince o kadar üzülmüyorum. Eğer adetim geçerse yapıcam 🤩 ama yerinde olsam bi kaç gün sonra yapardım, erken öğrenince daha yorucu
Ne zaman yapayim o zaman? 2 temmuz iyi mi cunku 3unde de adet olabilirim. Hem 5ine de yakin bir tarih😀

Vucut isisi artiyor mu gebelikte? Ya diyorlar ya adet belirtileriyle ayni diye sanki adet belirtilerinden var kismen su anda. Bugun basim agriyor sebepsiz yere. Psikolojik olarak buhrandayim😂 gecen gun de adet oldugun gun kasilmalar olur ya hani rahimde oyle olmustu ilk defa. Hani adete de epey vardi. Yumurtlama da gecmisti. Yumurtlama adet ortasinda oldu diyebilirim. Bir de yine adete epey varken sivilcelenme basladi ilk defa. Sivilce problemim yoktu normalde. Onun disinda gayet normalim iyiyim. Siz sorunca kendimi bastan asagi gozden gecirdim o yuzden biraz uzun oldu kusura bakmayin😀
Zaten çoğu belirti adetle aynı oluyor. Yarın ya da yarından sonra ilk idrarla yapın bence testinizi. 😊

Bi yerden sonra düşündüğümüz üzüldüğümüz şeyler bizde panik atak iç sıkıntısı vs yapıyo kuzum. Ben bunları tekrarlaya tekrarlaya panik atağı yendim. Sürekli iç sıkıntım vardı delircem gibi hissediyodum her an kötü bişey olucakmış gibi geliyodu böyle geçirdim şükürler olsun sana da şifa olsun inşallah inşirah süresi dinle bol bol dinlerken çok ağlamışlığım var iç sıkıntısından patlarken rahatlatıyo

Kizlarrrr buraya link birakiyorum
Az önce dinledim ruhum pervazlandi sanki

Eve geçince bı bakayim faydası olacak mi

Kızlar sonucum cıkmıs nasıl sizce R Random3 bitliKedi bitliKedi diğer kızlar bakın bat günüm normalde yarın

Eklentiler

• BDB5FF5F-028C-46C6-B364-5A22947CA378.jpeg
    BDB5FF5F-028C-46C6-B364-5A22947CA378.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 49
M Mrs Electrical Engineer canım nasılsın nerelerdesin? Nasıl gidiyor hamilelik? Miniğin nasıl?
İyiyim kuzum sen nasılsın. Hamilelik yolunda çok şükür 14+4 olduk. 15 gün önce doktor kontrolüm vardı doktor büyük ihtimalle kız dedi bakalım 🙂 bende fetal DNA testi yaptırdım sonucunu bekliyorum. 15 güne çıkar dediler hala çıkmadı sonuç bakalım yarın doktoru ararım. Sen neler yaptın atlattın mi süreci. Bayramda bir hafta ailemin yanına gittim geldim işlerim çok yoğundu sizlere yazamadım da. Ana sayfadan hamilelik durumlarinizi fırsat buldukça takip ediyorum ama 🙂

X