Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Yok hiç dilime getirmedim bu yakinlarda bir ablama söyledim birde arkadaşima acayip sinirlendiler çok şükür iki gündür o kadar beynim rahatki inşaallah üstesinden gelicem inaniyorum

Evet biliyorum bu duayi Yunisiyye zikri deriz buna, çok rahatlik verir Allah razi olsun canim benim

_Umutlu_Pozitif_

Benimde bu günlerde içim çok sıkılıyor kafamdan atayım diyorum olmuyor

Ayy Allah korusun kız

Benimde bu günlerde içim çok sıkılıyor kafamdan atayım diyorum olmuyor
Bi yerden sonra düşündüğümüz üzüldüğümüz şeyler bizde panik atak iç sıkıntısı vs yapıyo kuzum. Ben bunları tekrarlaya tekrarlaya panik atağı yendim. Sürekli iç sıkıntım vardı delircem gibi hissediyodum her an kötü bişey olucakmış gibi geliyodu böyle geçirdim şükürler olsun sana da şifa olsun inşallah inşirah süresi dinle bol bol dinlerken çok ağlamışlığım var iç sıkıntısından patlarken rahatlatıyo

Duaların gücüne çook inanırım. Bana da salavat getirmek çok iyi gelir

Ya bu arada bir sey sorabilir miyim? Adete 4 gun varken erken gebelik testinde cikar mi acaba? Markasi prodoctor bu test.

Eklentiler

• 127B7E7E-ADAF-4E84-B4AD-9DA1D43F738A.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 29
Ya bu arada bir sey sorabilir miyim? Adete 4 gun varken erken gebelik testinde cikar mi acaba? Markasi prodoctor bu test.
Yumurtlamana bağlı, geç yumurtladıysan çıkmayabilir. Azıcık daha sabret pahalı bir test buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…