Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Bu lekelenmeden kaç gün geçti? Bat ne zaman?
Ins bebiştir o

İki gündür katılamadım aranıza tam artışı gördüm kese ultrasonuna iki gün kaldı derken covid olduğumu öğrendim. Dünden beri mahvolmuş durumdayım kan sulandırıcı iğneye başladım kan pıhtısı riskine karşı. Pazartesi ultrasonda keseyi görünce salı akşamı eşimin ailesine yemekte sürpriz yapacaktım olmadı.

Geçmiş olsun canım

Kızlar bende iki gündür ateş basıyor elim ayağım alev alıyor geceleri uyuyamıyorum ben böyle yaşayan var mi

Çok sevindim canım inşallah süreç hep böyle sorunsuz güzel haberlerle ilerler sağlıkla gelir prenses. Ben de kızımın bacağı kırıldı onunla eve hapsolmuş vaziyette sıcakta pinekliyorum. Bu yaz bizim yazımız değildi. Allah beterinden korusun. Genetiğe gittik biz de kromozom ve pıhtılaşmaya baktırdım onun sonuçlarına göre ekim kasım gibi niyetleneceğiz inşallah tekrar

Üzülme canim inşaallah hiçbir şey olmayacak,moralini yüksek tut vitaminli qidalar tüket

Içten olmasın o istiyorum, dönüştürebilir miyiz dersin?
Meltem Reyhan kitapları ve insta sayfası youtube kanalı var bakabilirsin kuzum. Dönüştürebiliriz tabiki bu niyeti hergün tekrarlayabilirsin kuzum içinden gelerek yaparsan dönüşeceğine eminim. Birde bunu mesela sabahları bir bardak suya sesli olarak söyleyip niyet yapıp teşekkür ederim diyip içersen suyun hafızası olduğu için oda bilinçaltımızı etkiler düzeltir inşallah. Ben bi kaç kez yaptım başka niyetler işte işlerimi bitirmeye vs gibi güne öyle başladığımda sahiden o günler çok iyi gelmişti. Bide bildiğim kadar uygulayabilsem

Eklentiler

• Screenshot_20220731-183644_Instagram.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20220731-183551_Instagram.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…