Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Benim şimdilik en net belirtim yumurtlamadan bir hafta sonra gelen(akşamına çatlama olmuştu) iki kere 6 saat arayla gelen pembe-kahve-kırmızı akıntı 😅 lekelenme şeklinde değilde akıntının içindeydi böyle afedersiniz 🤭inşallah bebişin habercisidir. O günde hafif hafif sabahtan akşama kadar regl ağrısı gibi ağrım oldu ve sol kasıkta batmalar. Adetim geçerse patlatirim bi test😅
Bu lekelenmeden kaç gün geçti? Bat ne zaman?
Ins bebiştir o🤲

İki gündür katılamadım aranıza tam artışı gördüm kese ultrasonuna iki gün kaldı derken covid olduğumu öğrendim. Dünden beri mahvolmuş durumdayım kan sulandırıcı iğneye başladım kan pıhtısı riskine karşı. Pazartesi ultrasonda keseyi görünce salı akşamı eşimin ailesine yemekte sürpriz yapacaktım olmadı.

İki gündür katılamadım aranıza tam artışı gördüm kese ultrasonuna iki gün kaldı derken covid olduğumu öğrendim. Dünden beri mahvolmuş durumdayım kan sulandırıcı iğneye başladım kan pıhtısı riskine karşı. Pazartesi ultrasonda keseyi görünce salı akşamı eşimin ailesine yemekte sürpriz yapacaktım olmadı.
Geçmiş olsun canım 🌷

Kızlar bende iki gündür ateş basıyor elim ayağım alev alıyor geceleri uyuyamıyorum ben 🥺 böyle yaşayan var mi

İyiyim kuzum sen nasılsın. Hamilelik yolunda çok şükür 14+4 olduk. 15 gün önce doktor kontrolüm vardı doktor büyük ihtimalle kız dedi bakalım 🙂 bende fetal DNA testi yaptırdım sonucunu bekliyorum. 15 güne çıkar dediler hala çıkmadı sonuç bakalım yarın doktoru ararım. Sen neler yaptın atlattın mi süreci. Bayramda bir hafta ailemin yanına gittim geldim işlerim çok yoğundu sizlere yazamadım da. Ana sayfadan hamilelik durumlarinizi fırsat buldukça takip ediyorum ama 🙂
Çok sevindim canım inşallah süreç hep böyle sorunsuz güzel haberlerle ilerler 🍀🧿 sağlıkla gelir prenses. Ben de kızımın bacağı kırıldı onunla eve hapsolmuş vaziyette sıcakta pinekliyorum. Bu yaz bizim yazımız değildi. Allah beterinden korusun. Genetiğe gittik biz de kromozom ve pıhtılaşmaya baktırdım onun sonuçlarına göre ekim kasım gibi niyetleneceğiz inşallah tekrar 🤗

Üzülme canim inşaallah hiçbir şey olmayacak,moralini yüksek tut vitaminli qidalar tüket

Içten olmasın o istiyorum, dönüştürebilir miyiz dersin?
Meltem Reyhan kitapları ve insta sayfası youtube kanalı var bakabilirsin kuzum. Dönüştürebiliriz tabiki bu niyeti hergün tekrarlayabilirsin kuzum içinden gelerek yaparsan dönüşeceğine eminim. Birde bunu mesela sabahları bir bardak suya sesli olarak söyleyip niyet yapıp teşekkür ederim diyip içersen suyun hafızası olduğu için oda bilinçaltımızı etkiler düzeltir inşallah. Ben bi kaç kez yaptım başka niyetler işte işlerimi bitirmeye vs gibi güne öyle başladığımda sahiden o günler çok iyi gelmişti. Bide bildiğim kadar uygulayabilsem 🤭😬

Eklentiler

• Screenshot_20220731-183644_Instagram.jpg
    Screenshot_20220731-183644_Instagram.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20220731-183551_Instagram.jpg
    Screenshot_20220731-183551_Instagram.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 27
X