- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
Gercek mii. Birlikte yapalim o zaman testiBenimde 22 Temmuzistersen yarın ilk idrarla yaparsın bugün yapma bence
Bir iki gün daha bekleyip yapın isterseniz. Vücut ısınız falan nasıl. Var mı belirtiniz?İste yumurtlamami da tam net bilmiyorum dedigim gibi. O yuzden ya 3 ya 5 agustos bat tarihim de
Canım ben beklicem ya testte negatif çıkınca çok üzülüyorum direk adet gelince o kadar üzülmüyorum. Eğer adetim geçerse yapıcamGercek mii. Birlikte yapalim o zaman testiyarin dogru cikar mi peki? Ambalajinda cok net bir sekilde %99 adetten 6 gun oncesine kadar deyince inanasim geldi
Vucut isisi artiyor mu gebelikte? Ya diyorlar ya adet belirtileriyle ayni diye sanki adet belirtilerinden var kismen su anda. Bugun basim agriyor sebepsiz yere. Psikolojik olarak buhrandayimBir iki gün daha bekleyip yapın isterseniz. Vücut ısınız falan nasıl. Var mı belirtiniz?
Ne zaman yapayim o zaman? 2 temmuz iyi mi cunku 3unde de adet olabilirim. Hem 5ine de yakin bir tarihCanım ben beklicem ya testte negatif çıkınca çok üzülüyorum direk adet gelince o kadar üzülmüyorum. Eğer adetim geçerse yapıcamama yerinde olsam bi kaç gün sonra yapardım, erken öğrenince daha yorucu
Zaten çoğu belirti adetle aynı oluyor. Yarın ya da yarından sonra ilk idrarla yapın bence testinizi.Vucut isisi artiyor mu gebelikte? Ya diyorlar ya adet belirtileriyle ayni diye sanki adet belirtilerinden var kismen su anda. Bugun basim agriyor sebepsiz yere. Psikolojik olarak buhrandayimgecen gun de adet oldugun gun kasilmalar olur ya hani rahimde oyle olmustu ilk defa. Hani adete de epey vardi. Yumurtlama da gecmisti. Yumurtlama adet ortasinda oldu diyebilirim. Bir de yine adete epey varken sivilcelenme basladi ilk defa. Sivilce problemim yoktu normalde. Onun disinda gayet normalim iyiyim. Siz sorunca kendimi bastan asagi gozden gecirdim o yuzden biraz uzun oldu kusura bakmayin
Tamamdir. Yarin yapabilirimZaten çoğu belirti adetle aynı oluyor. Yarın ya da yarından sonra ilk idrarla yapın bence testinizi.
Içten olmasın o istiyorum, dönüştürebilir miyiz dersin?Sende kendini şartlamışsın kuzum bu yüzden bu yüzden olmamış bundan sonra olsun inşallah bunu dönüştürmeliyiz işte ❤
Merhaba, battan 6 gün önce çıkar mı var mı bu takvimde çıkmayıp sonra çıkan okuduğunuz tecrübe ettiklerinizden?Bat ne zaman. Ondan 3 gün önce yapın. O zaman %99 sonuç verdiğini iddia ediyor.
Vücut ısısından bir şey çıkmıyor ya Ben birkaç aydır takip ediyorum yumurtlamadan sonra hep yüksek kalıyor benimBir iki gün daha bekleyip yapın isterseniz. Vücut ısınız falan nasıl. Var mı belirtiniz?
Var mı değişiklikler kaderdaşım?Tamamdir. Yarin yapabilirim
Canın ne zaman istiyosa o zaman yapNe zaman yapayim o zaman? 2 temmuz iyi mi cunku 3unde de adet olabilirim. Hem 5ine de yakin bir tarih
Yok ya valla. En sonki belirtiler de yok su anda. Kasik agrisi vs hicbiri kalmadi. Bakalim bekliyorum. Sen ne alemdesinVar mı değişiklikler kaderdaşım?
YapayimmCanın ne zaman istiyosa o zaman yapyarın sabahta yapsan çıkabilir
Bi yerden sonra düşündüğümüz üzüldüğümüz şeyler bizde panik atak iç sıkıntısı vs yapıyo kuzum. Ben bunları tekrarlaya tekrarlaya panik atağı yendim. Sürekli iç sıkıntım vardı delircem gibi hissediyodum her an kötü bişey olucakmış gibi geliyodu böyle geçirdim şükürler olsun sana da şifa olsun inşallah inşirah süresi dinle bol bol dinlerken çok ağlamışlığım var iç sıkıntısından patlarken rahatlatıyo
Eve geçince bı bakayim faydası olacak miKizlarrrr buraya link birakiyorum
Az önce dinledim ruhum pervazlandi sanki
Mutlaka bak,yalniz olsan daha iyi olur dikkatin dagilmadan dinlersinEve geçince bı bakayim faydası olacak mi
İyiyim kuzum sen nasılsın. Hamilelik yolunda çok şükür 14+4 olduk. 15 gün önce doktor kontrolüm vardı doktor büyük ihtimalle kız dedi bakalımM Mrs Electrical Engineer canım nasılsın nerelerdesin? Nasıl gidiyor hamilelik? Miniğin nasıl?
Yaaa şimdi gördüm hamilesin sanırım çok sevindim hayırlı olsun canım. O zorlu surecleri geçirdin ama sonu çok güzel olmuş şükür
TamamMutlaka bak,yalniz olsan daha iyi olur dikkatin dagilmadan dinlersin